Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@iskender şerit

takım bir kişi tarafından temsil ediliyor yani kaptan ben,ekip serbest,ayrıca ekip artık suadiye demiyor haklı olarak ,yol kötü,ama biliyorsun ben dalarım bozuk yola ,zannederim son 8 km yapılır ,bana yapacağın en büyük kıyak, rapor vermen ,yani son 8 km 'in yol durumu,

evet suadiye yolu kötü. bunu bende demiştim. suadiye rampaları ince teker için hiç uygun değil. lastikler yarılabilir ve çukurlardan taşlardan sebep devamlı darbe yiyorsun. araçlar olsada maşukiye idealdir.

@iskender şerit

iskender bana araç deme yakacam bütün araçları zati,:komik::komik::komik::komik:
suadiyede geçen sefer treking yaptım mecburen yol diye bi şey yok idi,gene yaparım sorun değil.:harika::harika::harika::harika::harika:

yeni rotalar.

güzergah

Google Haritalar

dönüş

(link)

ocak-şubatta devreye girecek.

17.seferi torku bisiklet takımına adıyorum ,sağol torku iyiki varsın ,yarın depremde olsa destek için pedal basacağım.

kartepe idman güzergahı 33 km non stop

(link)

çalışmak isteyenler için ön koşullar

1- etapta bulunmuş olmak
2- 18 yaş altı kabul edilmeyecektir
3- rampa teknik artı inişlerde tecrübe sahibi olmak
4- durmadan basılacağı için lastik patlamasında anında tekeri onarmak
5-kask zorunludur
6-iç lastik pompa zorunludur
7- herhangi bir rahatsızlığı olan kabul edilmeyecektir.

pastırma sıcaklarında bu etapta idman yapılacaktır,,
ocak-şubat-mart-nisan
nisan sonu mayıs ortaları 17.sefer kartepe gerçekleştirilecektir.

yeni rotalar.

güzergah
(link)

dönüş

(link)

ocak-şubatta devreye girecek.

kartepe bisiklet takımı
17.tur
218 km

(link)

21 şubat hava koşulları iyi,ocak geçit vermiyor,ikinci etab devreye girecek bu etapta non stop sürüş olmayacak,

katılım koşulları,

1- etapta bulunmuş olmak
2- 18 yaş altı kabul edilmeyecektir
3- rampa teknik artı inişlerde tecrübe sahibi olmak
4- lastik patlamasında anında tekeri onarmak
5-kask zorunludur
6-iç lastik pompa zorunludur
7- herhangi bir rahatsızlığı olan kabul edilmeyecektir.

katılım olmaz ise etabı tek olarak bitireceğim,
resim çekme olayını halledemedik ,samsung gt-c3010s ceb telefonumu bilgisayar görmüyor en fazla 2 adet resim çekerim ,bilare işi çözersek resim koyarım saatleri yazacağım.

çıkış saati bostancı nero kafe 07.30 dur.

(link)

(link)

Tansiyon ilacın varsa iç öyle oku!

tansiyon 35 derecede düşmüş idi,35 derece sıcak fena vurdu eğimde,soğuk dokunmuyor metabolizmaya ,benim vücut çok sıcak zaten,
bu gün asla üşümedim ,ayaklarda,07.30 'da daha önce çıkmış idim ,kayışdağı tarafından viaporta gitmiş idim,irfan kaptan ile buluşmaya asla üşümedim,tempolu sürdüm,şimdi bu kartepe ya tek olacak ya da denk gelir ise,bu gün velocity'den uğur gideriz ağbi dedi,bakalım galba tek kalmayacağım

https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12507467_1099041806795059_2746332760217737172_n.jpg?oh=b36143546381af28f390cc0f058c250b&oe=5734377E

torku şeker ve velocity216 birlikte ve uğur dostum ,

alo alo güray aranıyor,kara şimşek b-twin ne yapıyor,bu sabah surat şişti,köpek diş şinanay olmuş ,cuma çekilecek ,bi dişleri koruyamadım,genetik tabi,o kadar fırçala diş çürüdü gene.
dostum güray ,10 şubat dükkanları mühürlemeye belediye geliyor,kıyamet kopacak o gün,
3 de 2 karar çıkmış artık,yapılacak bir şey yok.10 şubata kalmadan mekanı artık kapatıp heybeliye geçiyorum.

Hava muhalefetinden dolayı kara şimşek evde abi. Binemiyorum . Ahmet Örken kendi imkanıyla yarışmaya katılır ise bisikletimi satıp , parasını Ahmet Örken'e vericem. Kudret abi kararım budur. Eşimin bisikleti var onu kullanırım.

Diş'e gelince karanfil yağı iyi gelir abi. Evde rakı varsa bir de beyaz peynir. O diş ölür:p

• Beğen
Tepkiler: Kerim A.
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri