Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Kaller ' i kendim yapıcam. Bugün gelemeyebilirim abi .

Scudo
@Güray Görkem

bu gün belediye işi çıktı,apartman işi için,onlar ile uğraştım.

Burak zincirleri temizleyecek , yağlayacak.

Karbon geldiği zaman
Ağlarım ben inan
Gidiyorsun alüyle işte
Arkana bakmadan Nasıl geçer bu kartepe
Ne olur benle pedalla
Sen sen sen
Sen bir ömre bedel
Yok yok yok
Gitme gitme gel
Karbonum gel
kartepe yolu sensiz
Ölüm kadar sessiz
Geçtim o yoldan dün İçim doldu hüzün
Lugano patlarken
Karbonu anarken
Bekletme ne olur
Gelmek zamanı gel
Yok yok yok
Gitme gitme gel
karbonum gel
Karbonum gel Mayısta kartepe yoluna
Konuşmadan pedallayalım oturayım selene
Görenler dönmüş hem de mutlu diyecekler
Ağaçlar sevinçten başımıza konfeti gibi
Yaprak dökecekler

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
mehmet sunu,dostum biz bu gürayı sarmadan nasıl kurtaracağız,bu çok kötü bir alışkanlıkhaline gelmiş,şu anda evdeyim canım sigara istemiyor,çünki nikotin yıllarca asla beni ele geçiremedi,zati içki içmezdim,bir bayan arkadaş vardı ,sigaradan kurtulmak için kimyasal bir sıvı içiyor idi,yanında taşıyor idi,nedir bu kardeşim sigara tiryakiliği, adolf hitlerin kitapları yaktığı gibi ,tüm türkiyede sigaraları paket paket meydanlarda yakasım geliyor ve içkileri yok edesim geliyor,bu ülkenin insanlarını kurtarırdım, onları alkolsüz ve sigarasız bırakarak,hareket ne kadar radikalde olsa, sonuçta sağlıklı bir toplum oluşacağından eminim.

(link)

(link)

(link)

yüzde 45 ne demek arkadaş yuh be,

http://image.cdn.iha.com.tr/Contents//2014/01/08/HaberDetayi/sigara_422084.jpg

güray, inşallah yumruğunu yukardaki gibi vurur ,aksi takdirde kanser yumruğunu vuracak ya da 90 çeşit hastalık

@Kudret Kurtcebe

Dedim ya kudret abi ben doğuştan sporcu adamım sigaradam merak için dahi bir fırt çekmedim. Tabi bunda henüz 7-8 yaşlarındayken 302 otobüslerde içli köfte, ayak kokusu, kusmuk vede osturuk birleşimi içinde leş gibi sigara kokusununda etkisi vardır. Allah o dönemde otobüste sigara içen hayvanlardan razı olsun. Onlar sayesinde sigaradan nefret ettim.

• Beğen
mehmet dostum mücadele edeceğim sektörler,

1- sigara -tütün sektörü
2- içki- alkol sektörü
3- besin sektörü

@Kudret Kurtcebe

Besin sektörüne sarmayaydın iyiydi kudret abi.

• Beğen
@mehmetsunu

malesef vahim,,,malesef diyorum,bu süper marketler hepsi ama hilafsız hepsi sabıkalı
ne kefiri bi şeye benziyor ne sebzesi meyvesi,zati ayda bir devit-3 almasak var ya, yandık yani 300.000 ünite var.ve kuyruk yağı yükleniyorum,yumurta,kuzu eti yükleniyorum,tahıllara ambargo,yüzde 70 yağ yüklenmece ,itimatın kaymağı,yoğurdu,tereyağı,zeytinyağlı ayşe kadın fasulye yaparım,doğal salça kullanırım haşlanmış patates bol bol omlette,yumurtalı ıspanak,brokoli,karnabahar kuşkonmaz ,turp,meyveler az,
şeker oranları fazla,yeşillik, bazen iyi domatese denk geliyoruz ama bunlar sera domatesleri,kuraklık çok arttı ülkede sonuç seracılık oldu tabi.

sinyal izin verirse ,macera çok,bisiklet macerası istersen tonla anlatırım

ben bütün duyargalarımı açmış can kulağı ile dinliyorum. Ama lütfen her zamanki biçemde anlatma kdret abi. Örneğin: vay efendim kartepeyi 50 km pedal kesmeden 2 saat 15 dakikada aldım, herkes lastiğini şişirir vesaire gibi. Şöyle farklı şeyler anlat mesela herkesin merak edeceği şeyler. işte ne biliyim birgün ajda ile ben sarhoş olmuşuz bizim eve .... şeklinde. Herşeyide bizden bekleme artık. Tüyoda verdik...

bende geldim şimdi çayımı alıp oturduğum. bekliyorum

• Beğen
Irfan abi geldin de elin boş geldin.gelenin eline bakarlar. Kuru pasta , tuzlu falan getirseydin.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
güray bu ara kayseriye geliyormusunuz. Bak bophusthatsvanada ki dedemin emmi oğlu habire telefon açıp soruyor artık ölüyümmü diye.

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri