Scudo Sports

" 17 Ocak " Pazar Kartepe Rampa.....Ekşııın (:

1-Mert (sports-man)
2-Özgür;)
3-Kerem Gündoğdu-
4-kadir
5- xxxxxxxxxxxxxxx man-????????????????
who is this ??????????

Scudo
@kudu

1-Mert (sports-man)
2-Özgür;)
3-Kerem Gündoğdu-
4-kadir
5- He is Başar :D

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Değerli Pedalsever arkadaşlar,dostlarım...

Kartepe 1640 mt zirveye Bisiklet ile tırmanış hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız:)))Allahın izniyle zirveye bayrağımızı dikecez.:cheer: Haydarpaşa Tren İstasyonu 06:00 da görüşmek dileği ile.Göstermiş olduğunuz ilgi ve hassasiyete teşekkürler;) ....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

İrt : 0533 263 21 69

• Beğen
Tepkiler: metin1973
merhaba arkadaşlar mert kaptan ve ekibi kuzu yaylasına varmışlar bir sorun yok onları kutluyorum orada olmak varmış ama benim performansım yetmez o yüzden katılamadım başka bir gezide buluşmak üzere benim aklım onlarda ara sıra telefon açıyorum bende böyle destek veriyorum arkadaşlarıma görüşmek üzere selamlar

@metin1973

evet gelişmeleri an an verdiğin için teşekkürler dostum
saat 13.17 de mesajı verdiğine göre demekki
iyi çıkmışlar erken başlama iyi olmuş
08.30 da büyük derbentte inmiş olmaları lazım tırmanışa tahminimce saat
09.30 başlasalar yaklaşık 14 km yi dört saate yakın çıkmışlar
evet yalnız 14 km rekorumu mert kıramadı 14 km rampayı bir saat 52 dakika da durmadan çıktım -2 ağustos kartepe gezisi - birinci korsan hasan olmuştur durmadan 14 km yi 1 saat 27 dakika ile ve ikinciliği kenan arpaç bir saat 28 dakika ile 3 üncülüğü 1 saat 42 dakika ile bülent bayer ve dördüncülüğü 1 saat 52 dakika ile ben ve 5 inciliği 1 saat 53 dakika ile şevket babo almıştır önemli olan durmadan 14 km lik rampayı almaktır bu pazar 24 ocak ta durmadan 14 km yi tekrar çıkacağım bu sefer performansı yüksek dostum ile
evet bilginiz olsun

:in:

evet saat 14:00 gibi Mert kaptan ve ekibi Kuzu yaylasına varmışlar ve zirveye doğru yola çıkıyorlar.Kendilerine bu zorlu yolda tekrar kolaylıklar ve başarılar diliyorum

pedal sesinden alınan mesaj doğrultusunda mert ve ekibi saat 14.00 de kuzu yaylasına ulaşmışlar
saat 10.00 maşukiyeden hareket edilmiş
bu mesaj doğrultusunda dört saatte 14 km lik eğimi dokuz olan rampaları almışlar evet esas zorluk 7 km lik stabilize artı offroad yoldur burdan sonrasına allah kolaylık versin
iniş aynı yerden zifiri karanlıkta olacaktır bol şanslar

15.30 itibariyle dag'in kartepe yürüyüşünden dönerken Pedal Sesi ve Mert Kaptan'ın ekibiyle karşılaştık. yaklaşık 10/15cm kar kaplı bir yolda, tamamen kapalı buz gibi soğuk bir havada, sisin içinde yol alıyorlardı. Mert Kaptan çok neşeli ve rahat gözüküyordu. Koşullar gözönüne alındığında cesaret ve güç isteyen bir iş yaptıkları kesin. Zemin taze karın altında yer yer buz kaplı idi, bisiklete binmeyi bırakın rampalarda yürüyüş bile zaman zaman tehlikeli bir hal alıyordu. Vardıkları saat itibariyle zirvede sıcaklığın sifirin çok altında olduğunu, biz öğlen oradayken bile titreten rüzgarın hızının dayanılmaz bir boyut aldığını tahmin ediyorum. Bisikletin sadece yazın yapılan bir spor olmadığını göstermek adına çok çok güzel bir girişim. Mutlaka ilerleyen haftalarda ardılları da Mert kaptan'ın yolundan ilerleyecektir.

bu saate kadar bekledım bı ses gelır dıye mert abıden ama galıba dırek gelıp uykuya daldı:) basardıgınıza ınanıyorm harıka bı ıs cıkartmıssınızdır resımlerı bı an once beklıyoruzzzzzz :)

@kudu

amacımız eğlenerek kendimizi sıkmadan bu işi başarmaktı

bu durumda kimin kaç saatte çıktığının bizim için ne anlamı olabilir?
saydığın arkadaşlarla da seninle de defalarca turum oldu beni az çok bilirsiniz yani
bunun için seninle zaman yarışına giremicem abi kusura bakma

Değerli Pedalsever,arkadaşlar,dostlarım...

Görev başarı ile tamamlanmış ve Pedal Sesi Bisiklet Topluluğu pankartımız zirveye dikilmiştir.:in: Bize göstermiş olduğu ilgiden dolayı Kartepe Kayak Evi arkadaşım Fatih'e,Trek faaliyetleri sorumlusu Süleyman arkadaşıma,Zirve yolunda karşılaştığımız Doğa Sporcusu ve Bisiklet dostlarıma,göstermiş oldukları Azim,Yüksek Performans,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyerek Grup Disiplini içinde pedal basan Ekibime,emeği geçen,bizi Gezimiz süresince arayıp soran,merak eden Tüm arkadaş ve dostlarıma teşekkür ederim.;) Birlikte Nice Renkli,Anlamlı,Mesajlı,Rampalı,Kilometreli Gezilere İnşallah....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@sports-man

bravo kaptan ve ekibine:) bayrağı diktiniz sonunda:D
darısı benim başıma şubatta:)

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@Kerem GÜNDOĞDU

biz kendi aramızda dostça yarışırız
kartepe benim antraman yerim özellikle kuzu yaylasına durmadan çıkarım bu konuda daha tecrübeli olan arkadaşlarıda kutlarım artı gençlere aşık atamam ama onlarla yarışmak hoşuma gider benim gençlerle aramda tatlı bir rekabet vardır ve onlar tabiki beni geçecek benim her kartepe turumun prosedürü kuzu yaylasına durmadan çıkmaktır hatta herkes saat tutarak çıksın derim böylelikle kendi performanslarınızı görmüş olursunuz suha dostumla zaman yarışınada girmem çünki suha dostum beni geçecektir bir günde 270 km gitmiş kartepeye çıkıp inmiştir ben 150 km kesildim bostancıdan kartepeye 6 saatte gittik iki mola oldu yüksek tempo ile gidildi suadiye yolundan girildi daha zor yoldan girildi ve kartepeye otelin ordan çıkıldı 14 kasımda aytekin erzan ile ve onur dostumla gittim gebzeden kartepeye çıktık ve büyük derbente indik 72 km bastık ve yine suadiyeden çıktık 21 km rampa aldık onur berberci kendini geliştirmiştir bu turda şahit oldum ve performansına hayran kaldım çalışanlar kazanır onur berberci 2 ağustos kartepe turumada gelmiştir ama o onur berberci gitmiş başkası gelmiş ve beni 14 kasımda 72 km pedal bastıktan sonra 21 km lik eğim 10 olan rampalarda solladı ben bunu kompleks etmem ve burayada yazarım ben yüksek performansını ve bu kondüsyonunu koruyan pedalşörleri her vakit alkışlarım
antraman yapan kazanır herkes performansını yükseltebilir buda çalışmaktan geçer yaz kış yağmur çamur demeden
benim tarzım budur
ben kralın hakkını krala veririm bu forumda yüksek performanslı arkadaşlara saygım büyüktür evet kralın hakkı krala verilecek 24 ocak kartepe turum yüksek performanslılar için olacaktır bilgin olsun
artı son olarak ben kendimi dev aynasında görmem yukarda verdiğim dereceler doğrudur herkes kendini geliştirebilir artı kartepeyi bazı insanlar gezi olarak algılar ben kartepeyi gezi turu olarak algılamam kartepe bana göre pedalşörlerin performanslarını geliştireceği yerdir
evet bu pazar yarışlar var orda insanlar yarışacak evet bu yarışlar niye yapılıyor herkes kendi performansını görsün diye kartepe adamı iyi hazırlar yarışlara

yanlış anlaşılma olmasın kimse ile yarışma derdimde değilim ama kartepede genç pedalşörlerle dostça yarışırım tarzım bu benim

:in: :in:

selamlar ve tebrikler Mert ve diğer arkadaşlar..

pazar günü ben de Kartepe' ye gitmeyi düşünüyorum (bisikletsiz :') )..

kar durumu nasıl, gitmeye değer mi? havadisleri alalım??

@aykutkarasac

bisikletsiz yazısını okuyunca güldüm :p
kar kalınlığı 20 cm yer yer 30 cm değişiyor gitmeye kesinlikle değer sisli olmasına rağmen manzara süper.

http://http://(link)

Geri