Scudo Sports

17 Mayıs Çanakkale Şehitlik turumuz.

ege üniversitesi bisiklet topluluğu olarak çanakkale şehitlerimizi anma turunu gerçekleştririrken Murat Bey bizleri de unutmamış her zaman için yanımızda olmuştu. Bisiklet sporuna böylesine güzel katkılarda bulunan insanların var olması gelecek için umut verici. bu etkinlikte adı olan herkese tebrikler...

Scudo
Merhaba Murat VAROL ve sevgili abim Cihan AKSOY,
Muhteşem bir organizasyona daha geride bırakmışsınız. Aranızda olmak için can atıyorum. Fotoğraflar için Cihan abi tekrar tekrar teşekkürler.
Çanakkale'nin eşsiz güzelliğini oraya gidip görmek gibisi yok.

Paylaşımınız için ellerinize sağlık. Bütün katılımcılara teşekkrülerimi sunarım.

Sevgi ve Saygılarımla...

@Turhan Evci

Turhancığım 60 kişiden fazla vardı turda. Fotoğraflarda herkes toparlanamadı bir türlü.Zaten asıl amacımız seni buralara getirebilmekti :) Sahi hala İstanbul'dasın değilmi ? Çok yazık... Sevgiyle öpüyorum.

@Serkan Taşdelen

Sağol Serkancığım .Yol boyunca kulaklarınızı çınlattık, deneyimlerinizi anlattım genç arkadaşlara.Sevgiyle öpüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Emeğine sağlık Cihan abi fotoları yeni gördüm,başta Varol bisiklet olmak üzere turda emeği geçen ve tura katılarak renk katan herkese teşekkürler.
Benim ve Fatihin çektiği fotoları topladım en kısa zamanda sana ulaştırıcaz.
En kısa zamanda başka bi turda görüşmek üzere,iyi pedallamalar..!

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
Kalabalık bisiklet topluluğunun olması çok güzel,onları bir araya toplayıp ,çok anlamlı Çanakkale'de tur düzenlemenizde çok güzel olmuş.Turu düzenleyenlere,katılanlara ve paylaşım için çok teşekkürler.Daha nicelerine.

• Beğen
cihan abi selam
nasılsın iyimisin iyi görünüyorsun çok güzel bir tur yapmışsınız murat bey gerçekten çok güzel bir insan herkesin dediğine bende katılıyorum sende serkan taşdelenin dediği gibi bizim ağabeyimizsin sağlıcakla kal abi tekrar görüşmeyi çok istiyorum murat beye selamlar.......

Harika bir gezi olmuş. Pedallarınıza guvvet. Bende Çanakkale'de bahriyeli olarak vatani görevimi yapıyorum. Boğaz komutanlığı Yıldırım harp Kh'ındayım. Fotolara baktıkça içim içime sığmıyor. Bazen düşünüyorum bisikleti getirteyim çarşı izninde turlayayım fakat bisikleti emanet edebileceğim bi yer yok. Bazı komutanlar karargaha bisikletle geliyor fakat daha yeni olduğum için muhabbet etmedim onlarla... İleride belki bisikletimi getirmek için izin alabilirim. Çok özledim pedallamayı. Özellikle Çanakkale gezilerini takip edeceğim. Ayaklarınıza sağlık.

• Beğen
@Aytekin Erzan

Sevgili Aytekin bulunduğumuz bölge Türkiyemizin sayılı cennet köşelerinden.Şöyle bir tur yapıp geleyim diyorsun bisiklet ile şehitliklerimize,Bozcaada,Gökçeada,Truva hatta Kazdağlarına gidip istersen aynı gün dönebiliyorsun .Deniz ,güneş,doğa da ilave adersen bunlara burada nasıl kötü olabilir ki insan.? Herkese nasip olsun böyle güzellikler.

Sevgiler. Murat'a selamını söylerim.

bu vatan için canını veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum hepsinden Allah razı olsun inşallah binlerce kere böyle bir gezi düzenlediğiniz içinde çok teşekkürler gönül isterdi katılmak ama kısmet olmuyor inşallah başka gezilere paylaşım için teşekkurler....

• Beğen
Geri