Scudo Sports

17 Kasım 2020 Sokağa Çıkma Kısıtlamaları

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
İş yeri için yasakla ilgili bilgilendirmemiz yapıldı.
Yasak ,yarın akşam saat 20.00'da başlayacağı için,yarın sabah aynı saatte işte olacağız.

Scudo
Bu akşam 20.00 da kafeler restoranlar vs. Kapanıyor. Sokağa çıkma yasağı yarın akşam 20.00 sabah 10.00 arası.
Screenshot_20201120-170439_Twitter.jpgPaylaşıldımı bilmiyorum ama şimdi denk geldi bana baya güldüm.

Son düzenleme:
Buraya bırakıyorum. For foreigners.

(link)

Ayrıca düzenleme kalkana kadar hafta içi sonu farketmeksizin yemek yenebilen ve içecek içilebilen mekanlarda oturmak yasak, yalnızca paket servis veya gel al paket var.

(link)

(link)

Koyun can derdinde, Kasap et derdinde, Erbaş cemaat derdinde.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
(link)

(link)

Koyun can derdinde, Kasap et derdinde, Erbaş cemaat derdinde.

Covid 19 uluslararasi basin toplantisi ile DSÖ yetkililerine yaptigi aciklamada soyle dedi:

"Turkiye icin aldigimiz karar ile, Cuma namazlarinda cemaate bulasmayacagiz. Yaş ve mesafe gozetmeden, kapali alan dahi olsa Cuma namazi saatlerinde cemaat uyesi, namaza gelen hicbir vatandasa bulasmama konusunda virus arkadaslarimiz ile fikir birligine vardik. Ancak istisnai ve kontrolsuz davranarak bu kararimiza uymayacak olan virus arkadaslar cikabilir. Bunu yapan ve cemaate Cuma namazlarinda enfekte olan Covid 19 viruslerini tespit edersek kendilerini siddetle kinayacagiz! Siz yinede dikkatli olun.
Zaten daha once 65 yas icin 10:00-13:00 arasi, 20 yas icin 13:00-16:00 arasi bulasma faaliyetlerimizi durdurdugumuzu acikladik.
Diger ulkelerde Turkiye'yi ornek aldigi takdirde saate ve yasa gore bulasicilik duzenlemeleri konusunda uzlasmaci olabiliriz" dedi...

Arkadaşlar şehirler arası seyahat hakkında net bir bilgi bulamadım ama haber sitelerinde gerekli izinlerin yoksa özel aracınla çıkamıyorsun, toplu taşıma araçlarıyla çılabiliyorsun denmiş. Hafta içi bile olsa bisikletle şehir dışına çıkmamız yasak mı acaba? Bilen veya yakın zamanda çıkan varsa bilgilendirirse sevinirim

Arkadaşlar şehirler arası seyahat hakkında net bir bilgi bulamadım ama haber sitelerinde gerekli izinlerin yoksa özel aracınla çıkamıyorsun, toplu taşıma araçlarıyla çılabiliyorsun denmiş. Hafta içi bile olsa bisikletle şehir dışına çıkmamız yasak mı acaba? Bilen veya yakın zamanda çıkan varsa bilgilendirirse sevinirim

Eğer yaş kısıtlaman yoksa hafta içi 05.00-21.00 arası istediğin yere gidip gelebilirsin. bu saatler dışında lisanslı sporcu değilsen ya da herhangi bir iznin yoksa ceza yersin.

• Beğen
Tepkiler: karamanyusufahmet
@karamanyusufahmet Bunun için direkt gerekli şubeleri alıp net bilgi almanız en iyisi. Bulunduğunuz konuma göre, Jandarma veya Polis olabilir.

• Beğen
Tepkiler: karamanyusufahmet
@safex resmi bi açıklama bulamazsam öyle yapıcam sanırım
Teşekkürler

@karamanyusufahmet özel araçla bile ölüm belgesi ile gidilebilen şehirler arası yolda bisikletle gidilebilmeyi düşünmek fazla ütopik

@mali tosun özel araçla yalnızca ölüm belgesiyle çıkılabildiğini belirten resmi açıklamayı gösterir misiniz

@karamanyusufahmet 3 gün önce biz de başvuru yaptığımızda öğrendik. ölüm belgesi veya sağlık nedeni ile alakalı belge zorunluluğu var. otobüste böyle bir şey yok. biz sağlık belgesini edinip izin almaya çalışana kadar ölüm belgesini aldık. herhangi bir link vermeme gerek yok e-devlet de başvuru yapmaya çalışırsanız sizden bu belgeleri isteyecek.

@mali tosun heh aradığım cevap buydu işte sağolasın. Bu durumu bilmediğim için ütopik düşüncelere dalmışım ben de.

• Beğen
Tepkiler: mali tosun
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri