Scudo Sports

17 Kasım 2020 Sokağa Çıkma Kısıtlamaları

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Market, berber, lokanta gibi yerler ihtiyaçda "AVM" ne alaka bir türlü anlamıyorum.
Yıkın şu AVM zihniyetini yav. Nefret ediyorum AVM'lerden.

Saat 10 ile 20 arası içerdekiler dışarda ,dışardakiler içerde olacak😂

Hersey bir yana sabah neden disari cikamiyoruz haftasonu? Anlayan beri gelsin.

Yasak insanlara değil arkadaşlar virüse getirildi.... Bi anlayamadınız. :D
Virüse sokağa çıkma yasağı getirebilme gücündeki tek ve lider ülkeyiz biz bu dünyada.

Hersey bir yana sabah neden disari cikamiyoruz haftasonu? Anlayan beri gelsin.
Sabah haftasonu kahvaltılarına gidilmesin, spor yapmak için dışarı çıkılmasın vb. diye muhtemelen.

Corona virüs'ün sadece haftasonları 00.00-10.00 ve 20.00-00.00 saatleri arasında, okullar, restoranlar ve sinemalarda bulaşmayı tercih ettiğini, avm'den hoşlanmadığını keşfeden sağlık bakanlığımıza bim poşeti içinde nobel ödülü verilmesini teklif ediyorum. Paket servis olsun ama ödül.

Yazılanlara bakıyorum. Biraz insafsızlık seziyorum yorumlarda. Bir tek bu işi, bu tenkitleri yazanlar biliyor. Mevcut irade sizin düşündüklerinizi idrak edemiyorlar sanki. Bin tane denge var. Devamlı bir dalgaya alma, devamlı bir üstten bakış. Sıkıldım. Biraz naif olalım. Bir tek siz yoksunuz forumda. Acaba bu iradeyi destekleyen forumdaşların gönlü kırılır mı diye düşünün biraz. Bu kadar rahat yazmayın. Zaten zor zamanlardan geçiyor dünya. Tüm güçlü, kudretli, nizamlı devletler bu salgın karşısında aciz, eli kolu bağlı, stratejileri zayıf. Sadece bizim ülkemizde değilki bu durum. Biraz insaf sadece. Böyle davranarak kardeşlik bağlarımızı zayıflatıyoruz.

Aslında fazla uzun yazmaya yada farklı yönlerden ele almaya gerek yok . Gerçekler zaten ortada. O yüzden bu toprakların deyişi ile özetlemek yeterli:

" INSAN KINADIĞINI YASAMADIKÇA OLMEZMIS "

Başkalarının yaptığı söylediği şeylerin tümünü fazlasıyla söylemek ve yapmak. ( ) parantezi doldurmayayım anlayan anladı.

Acaba diyorum prompter bozulduda bu 10 ile 20 arası dışarı çıkmak yasak diyeceğine aksini söyleyiverdi,e dönemiyorda söylediğinden! Herhalde dünyada bu güne kadar uygulanan en saçma yasaklar bunlar,insanların umumiyetle dışarıda olmadığı saatlerde sokağa çıkma yasağıda bir tek bizde olurdu,bu hükümet ve aldığı kararlar beni artık hiç şaşırtmıyor

Hocam ben şunu anlamadım hafta sonu 20:00'den sonra dışarda olan kaç kişi var türkiyenin %90'ı oturmuş çerezini yiyerek iboshowu izliyor :D Geriye kalan az bir kısımda afedersiniz pavyonda barda.. Demek ki bu hain corona pavyonculara bulaşıyor sadece :kötü:

kimse anlamasın da ceza yazmaya yer olsun diye böyle yapıldı herhalde açıklamalar :D

Pazar günü saat 20.00'den Pazartesi günü saat 05.00'e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Yazılanlara bakıyorum. Biraz insafsızlık seziyorum yorumlarda. Bir tek bu işi, bu tenkitleri yazanlar biliyor. Mevcut irade sizin düşündüklerinizi idrak edemiyorlar sanki. Bin tane denge var. Devamlı bir dalgaya alma, devamlı bir üstten bakış. Sıkıldım. Biraz naif olalım. Bir tek siz yoksunuz forumda. Acaba bu iradeyi destekleyen forumdaşların gönlü kırılır mı diye düşünün biraz. Bu kadar rahat yazmayın. Zaten zor zamanlardan geçiyor dünya. Tüm güçlü, kudretli, nizamlı devletler bu salgın karşısında aciz, eli kolu bağlı, stratejileri zayıf. Sadece bizim ülkemizde değilki bu durum. Biraz insaf sadece. Böyle davranarak kardeşlik bağlarımızı zayıflatıyoruz.

images.png

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri