Mansouki
Aktif Üye
- Tepki
- 145
- İsim
- Mansur Soran
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hiçbir şey anlamadım dediğiniz gibi. Açıkça bir şeyi ifade etmekten kaçınıyorlar herhalde?Ben tam tersi olarak anladım ama ne bileyim anlatan türkçe anlatıyor anlayanda türkçe anlıyor ama sonuç karışık..
Burada yaptıkları gibi bir izin kağıdı falan yapılabilir sanırım.Cumartesi günleri saat: 08:00-13:00 saatleri arasında çalışıyorum. Bakalım nasıl olacak bu iş ?
Kazan kaldırırım
Teknik servis için öyle bir şey yapılıyor ama bakalım artık.Burada yaptıkları gibi bir izin kağıdı falan yapılabilir sanırım.
Tamirat ve otomasyon için çalışan teknik servise onu yapıyorlar da ben o ekipten değilim.@Burak Altaç
Çalıştığınız firma ilgili kaymakamlığa isminizi içeren bir liste verirse polislerin önünden bisikleti yanlayarak geçebilirsiniz. Aksi halde tabela kılığına giren dayı'dan teknik öğrenmek gerekecek.
Sgk işe giriş bildirgenizi yanınızda bulundurun. Çalıştığınızın kanıtı olarak sorulduğunda gösterir ve çalıştığını yeri söylerseniz herhangi bir problem olmuyor. Ben zamanında sokağa çıkma yasağında bu şekilde geçiyordum çevirmeleri.Cumartesi günleri saat: 08:00-13:00 saatleri arasında çalışıyorum. Bakalım nasıl olacak bu iş ?
Yarın ne olacağını haber verirler. Geçen seferki tüm gün yasaklarda ben işe gitmedim.Sgk işe giriş bildirgenizi yanınızda bulundurun. Çalıştığınızın kanıtı olarak sorulduğunda gösterir ve çalıştığını yeri söylerseniz herhangi bir problem olmuyor. Ben zamanında sokağa çıkma yasağında bu şekilde geçiyordum çevirmeleri.