Scudo Sports

17 Kasım 2020 Sokağa Çıkma Kısıtlamaları

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Mansouki

Aktif Üye
Tepki
145
İsim
Mansur Soran
Başlangıç
2019—20
Bisiklet
b'Twin
Bisiklet türü
Yol bisikleti
An itibari ile haftasonları saat 10.00-20.00 dışında sokağa çıkma yasakları başladı.Bu yasakları daha farklı yasaklarda takip etmekte internetten araştırabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
Scudo
Ben tam tersi olarak anladım ama ne bileyim anlatan türkçe anlatıyor anlayanda türkçe anlıyor ama sonuç karışık..

Yanlış bilgi. 10.00 - 20.00 saatleri dışında kalan saatlerde diyor metinde. Yani 10 ile 20 arası serbest.

Screenshot_20201117-201606_Chrome.jpg

Ben tam tersi olarak anladım ama ne bileyim anlatan türkçe anlatıyor anlayanda türkçe anlıyor ama sonuç karışık..
Hiçbir şey anlamadım dediğiniz gibi. Açıkça bir şeyi ifade etmekten kaçınıyorlar herhalde?

başlığı düzenledim bende yanlış anlamışım teşekkür ederim ilerleyen süreçlerde göreceğiz aslını

pazar akşamı nasıl olacak pazartesi 10 a kadar yasak mı

Cumartesi günleri saat: 08:00-13:00 saatleri arasında çalışıyorum. Bakalım nasıl olacak bu iş ?

Cumartesi günleri saat: 08:00-13:00 saatleri arasında çalışıyorum. Bakalım nasıl olacak bu iş ?
Burada yaptıkları gibi bir izin kağıdı falan yapılabilir sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@Burak Altaç

Çalıştığınız firma ilgili kaymakamlığa isminizi içeren bir liste verirse polislerin önünden bisikleti yanlayarak geçebilirsiniz. Aksi halde tabela kılığına giren dayı'dan teknik öğrenmek gerekecek.

@Burak Altaç

Çalıştığınız firma ilgili kaymakamlığa isminizi içeren bir liste verirse polislerin önünden bisikleti yanlayarak geçebilirsiniz. Aksi halde tabela kılığına giren dayı'dan teknik öğrenmek gerekecek.
Tamirat ve otomasyon için çalışan teknik servise onu yapıyorlar da ben o ekipten değilim.

Sgk işe giriş bildirgenizi yanınızda bulundurun. Çalıştığınızın kanıtı olarak sorulduğunda gösterir ve çalıştığını yeri söylerseniz herhangi bir problem olmuyor. Ben zamanında sokağa çıkma yasağında bu şekilde geçiyordum çevirmeleri.

Sgk işe giriş bildirgenizi yanınızda bulundurun. Çalıştığınızın kanıtı olarak sorulduğunda gösterir ve çalıştığını yeri söylerseniz herhangi bir problem olmuyor. Ben zamanında sokağa çıkma yasağında bu şekilde geçiyordum çevirmeleri.
Yarın ne olacağını haber verirler. Geçen seferki tüm gün yasaklarda ben işe gitmedim.

Türkiye kötü yönetimin bedelini fakirlikle, fakirliği de canı ile ödüyor. Tüm bu kısıtlamalar balon...

Kasa bomboş ve 2 gün dahi kapatamıyorlar ülkeyi.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri