Scudo Sports

17 ekim erikli şelalesi delmece yaylası dipsiz göl...

tüm katılan arkadaşlara teşekkür ederim
evet acı acı acı...
eriklinin rampaları ...
delmeceye gidilmeyerek eriklide bir güzel herkes sucuk yedi ben iki tane yedim bir tane kocaman sucuk arttı...
dönüşte yalnız yeni alınan trenleri çok sevdim bayağı genişti ...
şansımıza kalabalık değildi ....
bu arada hasip beye ve onur berberciye teşekkür ederim ...bir kez daha bu dostlarla pedallamak ,14 kasımdan sonra iyi geldi herkes sağolsun varolsun ...

Scudo
@ker-bul

14 kişi idik bu gün sen gittinmi avrasya maratona..

abi 17 kiyidik ya yanlış olmasın;) evet acı dolu bi çıkıştan sonra külliyetli miktarda sucuk tüketimi... çoook hızlı bi iniş. tempolu bi topçular. yine tempolu bi e-5 ten tuzla. benden sonra devam edenler de yavaş yavaş gelmiştir artık evlere. konuyu üstlenen samete ve katılan herkese bi eyvallahı borç bilirim:in:

@çağrı kolçak

yahu gene sayıları karıştım iyice fosil oldum ben artık bunadım yahu..

:D :D

Herkese geçmiş olsun :) Dopdolu bir etkinlikti. Kendi kendimi devirmeyip, üstümü başımı yarmayıp, vites attırıcımı dağıtmasaydım benim adıma daha keyiflli geçebilirdi tabi :D
İyi geceler.

Herkese teşekkürler arkadaşlar. Ayaklarınıza sağlık. Sonunda şu Erikli'nin meşhur rampalarını tırmandık. Eğim çok tatlıydı :)

Artık meraklandırmayın da bu güzel gezinizin fotoğraflarını bizden esirgemeyin.

toplamda 18 kişi gittiğimiz turu 18 kişi tamamladık ama ahmet abi belindeki problemden dolayı eriklinin rampalarını tırmanamadı ve geri dönerek çınarcıkta oyalanmış bizide yalovaya yakın bi yerde bekledi orada buluşarak pendiğe beraber geldik.

erikli rampaları çok ama çok tatlı çok sevdim :D %30 unu yada %20 sini yürüyerek çıktım sol bacağıma kram girdi biras daha zorlasaydım ya lifler kopardı yada ben oracıkta kalırdım neyseki çok zorlamadan hallettik.

tura katılan tüm dostlara teşekkürler yine muhteşem bi tur oldu. Resimleri bu akşam bi aksilik çıkmazsa atıcam ama resimden daha güzel ve önemli bişey vardı oda video kaydı erikliden %15 %10 luk eğimlerden inerken bi video var akıllara zarar çağlar bu video dan bitanede ben istiyorum seni takip ettiğime göre aynı hızda indiğimize göre bende senin kadar yatıp kalkımışımdır umarım :)

Evet guzel bir gezi oldu. Bu kadar insanin bir araya gelip guzel bir gezi yapmasina vesile oldugu icin Samet kardesimize tesekkur ederim. Havada cok guzeldi sadece yagmur yagar diye yaptigimiz hazirliklar bosa gitti. Resimleri musait oldugunuzda bekliyoruz arkadaslar.

tura katıldığın için ben teşekkür ederim serhat abi ;) hava süperin ötesindeydi uzun kollu tişört vardı üstümde birde forma sıcaktan yandım resmen çantada yağmurluk falan doluydu çantada :) neyse yağmaması daha iyi oldu resimleri ve videoları bugün ayarlayıp düzenleyip foruma koycam ;)

Tura katılan herkese ve özellikle de Samet sana çok teşekkür ederim.
Gerçekten havamız süperdi.
Her ne kadar turun tırmanma ve akabindeki sucuk partisine iştirak edememiş olsam da, ben de kendi solo partimi Çınarcık sahilinde yaptım.
Sizlerle tanışmaktan da ayrıca büyük keyif aldım.
Foto ve videoları sabırsızlıkla bekliyorum.

ben teşekkür ederim pendike kadar bana eşlik ettiğin için ahmet abi bacağım felaketti eve yürüyerek çıkacaktım artık o kadar kötüydü ama sanş bana güldü keşke bi tanıdık görsem diyodum çünkü taksiciler almıyo bisikletle kuzen geldi aklıma eşini ankaraya yollayacaktı trenle tam 10:30 treni bende o saatde istasyondaydım aradım arabayla gelmiş ALLAH bea dedim aldı beni eve bıraktı saolsun bi duş ardından 5 tane yumurta haşlayıp beyazını yedim yarım litre mandalina suyu bi kaç bardak su birtane soda birasda pestil yedim kendime geldim akşam :) ben bitmişim artık ya antrenmansızlık ne kötü bişeymiş :(

Geçmiş olsun Samet. Ben de 7 yıldır kullanmadığım için antremansızım. Ancak yürüyüşle formsuzluğumu aşmaya ve kilo vermeye çalışıyorum. Elbette 1997'de Sakarya Üniversitesi öğrencisiyken yaptığım 30 km'lik Meşeli-Mahmudiye-Beşevler-Süleymaniye-Hasancık-Ortaburun-Avluburun-Uzuntarla yürüyüşündeki performansımı gösteremem.

saolun teşekkürler 30 km yürüyüşü ben çok rahat yaparım hiç zorlamaz beni bisikletlede uzun tur koymaz ama rampa öldürdü bizi çok dik ve uzun ramaydı hergün işe gelirken 2 km sabah 2 km akşam yürüyorum onun dışında spora giderken 3 km yürüyorum salonda 5 km koşu yapıyorum ardından fitness çalışıyordum biras antrenman çözecek bu işi :)

Samet, videolar nerde kaldı? Çok merak ediyorum.

@Kudret Kurtcebe

• Maratona gittim abi. Ordanda Maraton yolunda Bakırköy e kadar gittim çok güzel geçti. Sizinle gelmek istedim ama o turda çok yorulacagımı düşündüm. O yüzdem sizi sattım
  • . :) :) :)

Geri