samet_özdemir
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.113
saat 06:30 bostancıdan gelen gelir gelmeyenler trenle geliyor demektir 06:35 de bostancıdan hareket edersiniz fazla beklemeye gerek yok zaten eski grup bostancı hep
pendikten saat 07:30 da yada daha erken gelirseniz o saatde devam ederiz ahmet abiyle biz erkenden buluşcaz pendikte ordanda tuzla ve eskihisar yaparız bayrampaşadan barış abiyi alıcaz bp den o kadar gebze tren istasyonundanda trenle gelenleri alıcaz.
yalovadan serhat abi katılacak zekeriya abi hala bişey demedi geliyormu gelmiyormu bilmiyorum sabah yalovada olursa alıcaz arayamadım onuda numarasını yollamadı silinmişti numarasıda özelden mesaj atıcam şimdi durmak 1 çok fazla birini bekleme yok
liste son haliyle böyle gelmek isteyipde hala kararlarını açıklamayan abilerimi sona yazdım karışıklık olmasın die
1. Samet ÖZDEMİR pendik
2. Barış ÖZKAN bayramoğlu
3. Çağrı KOLÇAK tuzla
4. Burak EKEMEN bostancı veya trenle gebze
5. Ersoy bostancı
6. Zafer ÜNLÜ
7. Hasip ÇEHRE gebze
8. Semir KARABULUT bostancı
9. Çağlar KALAYCIOĞLU
10. Serhat FIRAT yalova
11. Arda TAŞAN bostancı
12. Emre GÖKYİĞİT gebze
13. Onur BERBERCİ gebze
14. Ahmet ERSÖZ pendik
15. Sedat GÖKÇEK bostancı
16. Kaşif Kemal abi bostancı
17. Özkan AYDIN
18. Rüveyda KERÇİN gebze
19. Kudret KURTCEBE gebze
20. Zekeriya GECENOĞLU yalova
21. Özkan GÜL ( Cumartesi haber vericek )
22. Rikoenriko (Birol abi aksilik çıkmazsa gelmek istiyor ) bostancı
0506 291 49 71 telefon numaram aksilik olurda gelemeyen olursa arasın haber versin lütfen aklımız kalmasın kimsede gelicem dedi gelemedi acaba yolda başına bişeymi geldi die.
yalovadan serhat abi katılacak zekeriya abi hala bişey demedi geliyormu gelmiyormu bilmiyorum sabah yalovada olursa alıcaz arayamadım onuda numarasını yollamadı silinmişti numarasıda özelden mesaj atıcam şimdi durmak 1 çok fazla birini bekleme yok
liste son haliyle böyle gelmek isteyipde hala kararlarını açıklamayan abilerimi sona yazdım karışıklık olmasın die
1. Samet ÖZDEMİR pendik
2. Barış ÖZKAN bayramoğlu
3. Çağrı KOLÇAK tuzla
4. Burak EKEMEN bostancı veya trenle gebze
5. Ersoy bostancı
6. Zafer ÜNLÜ
7. Hasip ÇEHRE gebze
8. Semir KARABULUT bostancı
9. Çağlar KALAYCIOĞLU
10. Serhat FIRAT yalova
11. Arda TAŞAN bostancı
12. Emre GÖKYİĞİT gebze
13. Onur BERBERCİ gebze
14. Ahmet ERSÖZ pendik
15. Sedat GÖKÇEK bostancı
16. Kaşif Kemal abi bostancı
17. Özkan AYDIN
18. Rüveyda KERÇİN gebze
19. Kudret KURTCEBE gebze
20. Zekeriya GECENOĞLU yalova
21. Özkan GÜL ( Cumartesi haber vericek )
22. Rikoenriko (Birol abi aksilik çıkmazsa gelmek istiyor ) bostancı
0506 291 49 71 telefon numaram aksilik olurda gelemeyen olursa arasın haber versin lütfen aklımız kalmasın kimsede gelicem dedi gelemedi acaba yolda başına bişeymi geldi die.