Scudo Sports

17 ekim erikli şelalesi delmece yaylası dipsiz göl...

saat 06:30 bostancıdan gelen gelir gelmeyenler trenle geliyor demektir 06:35 de bostancıdan hareket edersiniz fazla beklemeye gerek yok zaten eski grup bostancı hep ;) pendikten saat 07:30 da yada daha erken gelirseniz o saatde devam ederiz ahmet abiyle biz erkenden buluşcaz pendikte ordanda tuzla ve eskihisar yaparız bayrampaşadan barış abiyi alıcaz bp den o kadar gebze tren istasyonundanda trenle gelenleri alıcaz.

yalovadan serhat abi katılacak zekeriya abi hala bişey demedi geliyormu gelmiyormu bilmiyorum sabah yalovada olursa alıcaz arayamadım onuda numarasını yollamadı silinmişti numarasıda özelden mesaj atıcam şimdi durmak 1 çok fazla birini bekleme yok ;)

liste son haliyle böyle gelmek isteyipde hala kararlarını açıklamayan abilerimi sona yazdım karışıklık olmasın die :)

1. Samet ÖZDEMİR pendik
2. Barış ÖZKAN bayramoğlu
3. Çağrı KOLÇAK tuzla
4. Burak EKEMEN bostancı veya trenle gebze
5. Ersoy bostancı
6. Zafer ÜNLÜ
7. Hasip ÇEHRE gebze
8. Semir KARABULUT bostancı
9. Çağlar KALAYCIOĞLU
10. Serhat FIRAT yalova
11. Arda TAŞAN bostancı
12. Emre GÖKYİĞİT gebze
13. Onur BERBERCİ gebze
14. Ahmet ERSÖZ pendik
15. Sedat GÖKÇEK bostancı
16. Kaşif Kemal abi bostancı
17. Özkan AYDIN
18. Rüveyda KERÇİN gebze
19. Kudret KURTCEBE gebze
20. Zekeriya GECENOĞLU yalova
21. Özkan GÜL ( Cumartesi haber vericek )
22. Rikoenriko (Birol abi aksilik çıkmazsa gelmek istiyor ) bostancı

0506 291 49 71 telefon numaram aksilik olurda gelemeyen olursa arasın haber versin lütfen aklımız kalmasın kimsede gelicem dedi gelemedi acaba yolda başına bişeymi geldi die.

Scudo
arkadaşlar herşey tamam son kontrollerim tamam listeyi bi kağıda yazıp alıyorum yarın sabah görüşmek üzere bende bi duş alıp yatıcam şimdi sabah erken kalkmak lazm :)

kudret abi bende saat 12 20 de işten çıktım kartaldan maltepeye kadar pedalladım ama tam 1 gibi sahile indim maltepe yaptım seni göremedim saat 14:30 da falan evdeydim.

bu arada listeyi güncelledim en güncel hali bu gelip gelemeyeceği belli olmayan 3 kişi var listenin sonunda.

yalovadan gelecekler iskelede inin yolun karşısına geçin bursa yoluna doğru ilerleyin eskihisar izmit tarafından bursa yoluna bağlanan adanın orada tansaş veya kiler olması lazım bi market var orada bekleyin serhat abi orada olacak oradan sizleri alıp yola devam edelim.

• Beğen
Tepkiler: semir karabulut
Merhaba arkadaşlar.
Rüveyda ve ben saat 08:39'da gebze'de olacağız.
tccd'nin sitesinde yazdığına göre tabi ki,
(link)

telefonu kaydettim, varınca ararım. :)

tamamdır emre gebzeye gelecek olanlar var onlarla beraber buluşursunuz petrol ofisinin orada buluşuruz çıkınca istasyondan görürsünüz e 5 tarafından çıkacaksınız geliş yönünün solundan yani :)

Merhaba arkadaşlar

Nişan düğün derken koca bir yazı bisikletsiz geçirdikten sonra hanımdan izin koparabilecek bir süredir evliyim ( iki hafta :)) Bu parkuru tek başımıda dönmüştüm gayet keyifli bir parkur, hava da terletmeyen cinsten.

Ataşehirden 6 civarı yola çıkıp Haydarpaşa 7 15 treninde size katılacağım.

Saygılar
Özgür
0532 694 12 76

Saygılar

1. Samet ÖZDEMİR pendik
2. Barış ÖZKAN bayramoğlu
3. Çağrı KOLÇAK tuzla
4. Burak EKEMEN bostancı veya trenle gebze
5. Ersoy bostancı
6. Zafer ÜNLÜ
7. Hasip ÇEHRE gebze
8. Semir KARABULUT bostancı
9. Çağlar KALAYCIOĞLU
10. Serhat FIRAT yalova
11. Arda TAŞAN bostancı
12. Emre GÖKYİĞİT gebze
13. Onur BERBERCİ gebze
14. Ahmet ERSÖZ pendik
15. Sedat GÖKÇEK bostancı
16. Kaşif Kemal abi bostancı
17. Özkan AYDIN
18. Rüveyda KERÇİN gebze
19. Kudret KURTCEBE gebze
20. PANDERMOS özgür gebze
21. Özkan GÜL ( Cumartesi haber vericek )
22. Rikoenriko (Birol abi aksilik çıkmazsa gelmek istiyor ) bostancı

zekeriya abi bisikletin arka göbeğinde oluşan sorundan dolayı gelemiyormuş şimdi mesaj attı

özgür abi gelmene sevindim bu arada senin pitbull a noldu ya cube mi aldın yoksa odamı cubeydi ben yanlış hatırlıyorum :S bu arada tebrikler abi bayada uzun bi zaman olmuş ya izin alabilmek için :)

Redbull duruyo Samet'im bi kere Erikli, bir kaç kerede sahil yaptım bir daha perde bakmaktan koltuk seçmekten fırsat olmadı. Yarın görüşmek dileğiyle.

Bunu yazmak için geç oldu biliyorum ama ben 6.30'da Bostancı'ya geleceğim. baktım kimse yok. Direk Pedik'e Samet kardesime pedallayacağım. Semir'im tel'ini bir kere çaldırırım. Haydim şimdilik hoşçakalın.

redbull muydu karıştı özgür abi pitbull redbull falan :) evlilik zor tabi abi neyse kurtulmuşsun en azından o dertten :)

tamamdır kaşif abi bekliyolar seni arkadaşlar arda da oraya gelecek zaten ;) birkaç kişi daha olabilir erikli muhabbeti yapın damlar millet yanınıza :)

ersoy diş bırakmadınız bea kardeşim millette ne işmiş bu böyle :))

bende kaçar iyi geceler...

@RSY Ersoy

Abi turu tehlieye atmıyordur umarım bu iş. Gelmezsen üzülürüm cidden. Beni de uyku tutmuyor ama uykusuz olduğumda da performansım artıyor. Niyeyse:p

Beni de uyku tutmadı gündüzleyin çay içtim ondan sanırım. Yol bisiklet ile gelsem nasıl olur acaba?

@Kaşif

rampalar sametin tabiriyle tatlıymış abi ama yol bisikletiyle gelecek olan arkadaşlar var

@RSY Ersoy

Abi hala online'sın. Çalışıyor musun hala? Hadi ben manyağım uyku tutmuyor, bak şimdi nefret ettim kendimden:p

lan ben biraz erken kalktım galiba yaa:D olley kemal abi yolla geliyo be yalnız değilim yine:in:

6.30 bostancida kimse yok bende trene bindim gidiyorum Gebze yönüne doğru Pendik'te inebilirim

Geri