Scudo Sports

17 ekim erikli şelalesi delmece yaylası dipsiz göl...

Scudo
bostancı grubu bence sabah ilk trenle gebze yapalım hem daha erken gitmiş oluruz hemde rampalara enerjimiz kalır yaylanın tadını da daha fazla çıkarırız.
sedat abiyle biz trenle gidicez gebzeye

burak abi trenle giderseniz eğer gebze tren istasyonundan çıktıktan sonra bi petrol ofisi vardı orada beklerseniz oradan alırız sizi ;) saat 08:45 gibi

bostancı hareket 06:30 + - 5 dakika beklenir ve yola çıkılır ben pendikten katılıyorum ev pendikte malum bidaha git gel yapmayayım sabahın köründe :) gerçi erken yatıcam 5 de uyanabilirsem gelirim bostancıya ;)
pendik hareket 07:30 ido önü
tuzla tayfası sizde 08:00 da en geç tren istasyonda olursanız sizi ordan alırız ;)

saat 10:00 yalovada olmak için biras tempoyu yüksek tutabiliriz.

eskihisar topçular arası düz ve temiz yol basmaya müsait biras tempoyu buradada yükseltelim çünkü rampalara başladığımızda tempo oldukça düşecektir.

• Beğen
Tepkiler: burak ekemen
bu gün çıktım bir kartal yaptım belki samet takılır diye kimse gelmedi saat bir buçuğa kadar bekledim döndüm muhanmed dostuma gittim bu hidrolik yağda bir sorun vardı arka basmıyordu o da beni deltaya yolladı ..
bir açtık baktıkki arkadaş yağ bitmiş fren sisteminde ...
neyse deltaya teşekkürler turan baba sağolsun .....
dönüşte ersoya ras geldim muhabbet ettik ...

Selam arkadaşlar. Beni de ekleyebilir misiniz? Hasip Çehre'de ayarlamış durumunu gelebileceğini belirtti. Biz 6,30 vapuruna yetişmeye çalışıp Haydarpaşa'dan trene bineceğiz. Gebze'de ineceğiz. Eskihisar'da buluşuruz en kötü. Görüşmek üzere.

@Onur Berberci

onur anca beraber kanca beraber...
saat 07.00 de haydarpaşadayım...
14 kasım aşkı için..

:in: :in:

@burak ekemen

abi geçen gün pazar sabah ben göztepeden trene binmeye çalıştım adam yokuş yaptı bugun kudret abiyi gördüm haydardarpaşadan binersen bişey diyen olmaz dedi.. o olayı bi netleştirin isterseniz..
sabah bende bostancıdan katılacaktım, sanırım trenle gideceğim..

@RSY Ersoy

Abi şimdi kimler Bostancı'dan katılıyor o zaman? Ona göre netleştirsek durumu. Sabah Bostancı'ya gidip kimseyi bulamamak da var:p

dostlar ...
şimdi pendiğe gidip samete katılma olabilir....bostancıyı herkes unutsun ordan trene bindirmezler ....
sametle pendikten eskihisara basılır bir alternatif bu anadolu yakası pendikte toplansın derim ido önü avrupa yakası mecburen yenikapıdan feribota binmeyecek çünki sabah saat 11.00 de var onların motorla gelmeleri gerekir....
yada haydarpaşadan trene yetişecekler 07.15 treni gebze ....
haydarpaşadan trene saat 07.15 te hiç bir şey demiyorlar çünki tren bomboş .... ara istasyonlardan bindirmemelerinin nedeni insan olması ....merkez haydarpaşadır merkeze uzak olanlar güzergahı pendik ido önüne çevirerek sameti yakalasın derim isteyen pendikten ido ile geçer eskihisara gitmek istemeyenler..

@RSY Ersoy

Tamam o zaman 6:30 da görüşürüz. Çağlar sen ve Samet'ten başkasını tanımıyorum çünkü:)

@semir karabulut

tamam saat 6.30 bostancı iskelede görüşürüz ben hala işteyim ama olsun :D

1. Samet ÖZDEMİR pendik
2. Barış ÖZKAN bostancı değil bayramoğlu
3. Çağrı KOLÇAK tuzla
4. Burak EKEMEN bostancı
5. Ersoy bostancı
6. Zafer ÜNLÜ
7. Rikoenriko (Birol abi aksilik çıkmazsa gelmek istiyor ) bostancı
8. Semir KARABULUT bostancı
9. Çağlar KALAYCIOĞLU
10. Serhat FIRAT yalova
11. Zekeriya GECENOĞLU yalova
12. Arda TAŞAN bostancı
13. Ahmet ERSÖZ pendik
14. Sedat GÖKÇEK bostancı
15. Kaşif Kemal abi
16. Özkan AYDIN
17. Rüveyda KERÇİN
18. Özkan GÜL ( Cumartesi haber vericek )
19. Emre GÖKYİĞİT
20. Ker Bul
21-hasip çehre
22- onur berberci
23 - kudret kurtcebe....

Çok üzgünüm ama yarın bu tura gelemiyorum. Beni beklemeyin. Bi dahaki turda kesinlikle kıvırmayacagım herkesten özür dilerim.

@RSY Ersoy

Abi ama bence liste ve kimin nereden katılacağı son bir kez güncellensin. Sonra karışıklık oluyor. Cumartesi çalışılmayan yeni bi dünya yapsınlar bir de:p

@ker-bul

hocam sağlık olsun...

:in: :in:

1. Samet ÖZDEMİR pendik
2. Barış ÖZKAN bostancı değil bayramoğlu
3. Çağrı KOLÇAK tuzla
4. Burak EKEMEN bostancı
5. Ersoy bostancı
6. Zafer ÜNLÜ
7. Rikoenriko (Birol abi aksilik çıkmazsa gelmek istiyor ) bostancı
8. Semir KARABULUT bostancı
9. Çağlar KALAYCIOĞLU
10. Serhat FIRAT yalova
11. Zekeriya GECENOĞLU yalova
12. Arda TAŞAN bostancı
13. Ahmet ERSÖZ pendik
14. Sedat GÖKÇEK bostancı
15. Kaşif Kemal abi
16. Özkan AYDIN
17. Rüveyda KERÇİN
18. Özkan GÜL ( Cumartesi haber vericek )
19. Emre GÖKYİĞİT
20-hasip çehre
21- onur berberci
22 - kudret kurtcebe....

(link)

10.00 ile 11.00 arası yalovada bir saat yağmur var o kadar gene yaşadık ...

en sorunsuz benim heralde ya. 8.00 tuzla istasyon önündeyim samet. bu gecelik internete bi son veriyorum. bi değişiklşk olursa telefonla bildirirsin kardeşim

Geri