Scudo Sports

17 ekim erikli şelalesi delmece yaylası dipsiz göl...

http://img80.imageshack.us/img80/7549/p1050510b.jpg

samet...
erikli şelalesinden 2 km sonra soldan bir yol var ve göle gitmekte küçük bir bataklık orası orda sucuk ekmekleri yersiniz, yada delmece yaylasında ...

http://img198.imageshack.us/img198/6112/p1050527.jpg

yada gökan dostumun kurulduğu bu mekan delmecede burda sucukları yemece buz gibi olur orası yayla havası soğuktur şimdi..

Scudo
acaip imreniyorum bu görüntülere.nazar değmez inş :D güzel resimler teşekkürler

Kudret abi, Erikli'nin yağmuru da bi başka güzel oluyor. ;)

kudret abi azimle bişi yapan duvarları deler biliyosun bırakmayız yakasını bi işe başladıkmı izmir turumuz biras kötü zamana geldi ve sanşsızlık peşimizi bırakmamıştı ama olsun o sıcakda o da iyiydi bunuda tamamlarız hiç sorun değil ;)

resimleri turdan geldikten hemen sonra atabilirsem atıcam geç saatde gelirsek ertesi güne kalır

tur için gidon kamerasıda var bol bl video çekip resimleride pro show gold de düzenleyip bi video yapıcam ;)

@ilhami yücel

valla ilhami onu bana ve envere bir de semire sor orda bayağı ıslanma oldu tabi
yalnız ısı düşmekte yukarda eylülde gittik erikli şelalesinde ısı 15 dereceye düştü kesin yağmurluk lazım ve içe termal terletmeyen ve tabi bisiklet forması asla pamuklu şeyler giyilmez...hareket halinde olduğumuz için terlemememiz ve üşümememiz lazım ....

@samet_özdemir

ülen samet öyle bir zevke getiriyorsunki adamı atlayıp gelecemde şu dönüş varya gebze treninin kalabalıklığı esas o beni çileden çıkartır valla o tren dönüşte çekilmiyor...alternatif bir yol bulmaya çalışıyorum ama nafile dönüş o riskli yoldan ,gebze tuzla arası gece riskli ,o yol bol bol kamyon ve tır dolu......

Samet,

Programa ait zaman çizelgesi gidişte aşağı yukarı belli ancak dönüşü de düşünürsek zaman planlaması konusunda bir öngörün var mı? Kabaca bir programın vardır mutlaka, onu da paylaşır mısın?

Kendimce şu şekilde düşünüyorum:

06:30 - Bostancı hareket
07:30 - Pendik
09:00 - Eskihisar
10:00 - Topçular
10:30 - Yalova
11:15 - Çınarcık
11:45 - Teşvikiye (Çınarcık'ta 15 dk alışveriş v.s. dahil)

Buradan sonrası için fikrim yok.

Ancak bir an için sondan geriye gelirsek ve hava kararmadan yani 18:30 gibi Bostancı'da olmak için:

18:30 - Bostancı
17:30 - Pendik
16:00 - Eskihisar
15:00 - Topçular
14:30 - Yalova
13:45 - Çınarcık
13:30- Teşvikiye

Bu hesapla Teşvikiye'den ayrılıp, yaylaya tırmanıp, sucukları yiyip, dönüşe geçip tekrar Teşvikiye'ye varmak için 1 saat 45 dk zaman kalıyor ki bu zamanın yeterli olacağını zannetmiyorum. Zaten daha önce yazılanlara göre 10 km içinde deniz seviyesinden 800m rakımlara çıkacaksak, bu bile başlı başına 1 saati geçer herhalde.

Bu durumda senin öngörün nedir?

Ha dersek ki, havanın kararması önemli değil (ki benim için farketmez ancak grubun bu konudaki genel hassasiyeti nedir bilemiyorum) o zaman zaten kaygılanacak bir şey yok.

abi her halikarda hava kararacak en erken sürede dönmeye bakmak lazım ama önce varış önemli eğer teşvikiyeye 11:45 de varırsak yaylaya 13:00 da anca varırız gibime geliyor. rampa zorlayacak herkesi dönüş o kadarda zor değil aslında saat 15:00 da yayladan çıksak 20 dakikada teşvikiye 10 dakika çınarcık yine 1 saat çınarcık yalova arası 17:30 gibi eskihisar gemide oluruz gibime geliyor bi aksilik olmazsa. eskihisardan gebze 20 dakika sürer ordan ister trenle ister pedal basarak gideriz. süre bize kalmış aslında gebzeden sonra birkaç kişi pedal basabiliriz tempoyu yüksek tutarak.

bu arada hava süper işe bisikletle geldim öğleden sonra işten çıkıcam bostancı yapıcam yarında inş. böyle olur. çok kalın giyinmeyin havaya aldanıp ;) hava çok sıcak pedal basarak dahada çok ısınıyoruz zaten.

Eh artık hayırlısı, ne demişler "Hamama giren terler".
Sorunsuz, huzurlu ve eğlenceli bir tur olur inşallah.

Bu arada bugün saat kaç gibi turlamayı düşünüyorsun? Her ne kadar öğleden sonra yapacak bir sürü işim olsa da, fırsat bulup eşlik etmeyi isterim.

saat 12 gibi kartaldan çıkıcam bisikletciye uğrayım çamurluk alıp devam edicem 1 e kadar kartalda bekleyebilirim ;)

bugün tur için tüm hazırlıklarımı tamamladım gidon kamerasını kaskıma monte ettim ayakkabı kılıfımda geldi havada süper bugün :) tam dedikleri gibi çıktı hava durumu yarın daha güzel olur inş.

Samet ben yenikapıdan feribotla yalovaya geçmeyi düşünüyorum. feribot 8.30 kalkış 9.45 varış gösteriyor. senin programa göre 10.30 yalova gözüküyor. Ben artık yalovadan katılıyorum o saatte inşallah kazasız belasız bir tur olur.

@samet_özdemir

Bu saat maalesef bana çok ters, eşimle alışveriş ve pazar durumu var :( . Malum yarın için zaten hanımdan tam gün izin aldım, bugün de onu ekersem bisiklet hayatımı dinamitlemiş olurum :D :D :D

Bekarken bisikletin tadını iyi çıkarın, evlilik bisikleti öldürmese de yaralıyor... :eek:

@samet_özdemir

samet ben de çıkıyorum dolaşacağım ...
bu hava kaçmaz...

Bekarken bisikletin tadını iyi çıkarın, evlilik bisikleti öldürmese de yaralıyor...

ahmet hocam haklısın bize kızma biz bu bisikletle evlendik bekarım ne edek başka...

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi, tercihlere hep saygı duymuşumdur. Bazı tercihlere de imrenmemek elde değil (inşallah eşim bunu görmez:) )

Her ne kadar çok daha fazla pedallamak istesem de, bulduğum fırsatlarla mutlu olmaktan başka çare yok.

tamamdır serhat abi yalovada iskeleden çıktıktan sonra yolun karşısına geçip sola doğru giderseniz bursa yoluna girer girmez durun bekleyin orada tansaş olması lazım orada buluşalım bi arkadaş daha oraya gelecek. ;) akşam son kez kesin olarak kararlaştırırız. telefon numaranı ver istersen yolda bi aksilik olursa haber veririz. ;)

ahmet abi bekarlık sultanlıkmış :) gece gündüz farketmiyo bizim için :)

kudret abi sahilden geliyorum karşılaşırız belki ;)

Geri