Scudo Sports

17 ekim erikli şelalesi delmece yaylası dipsiz göl...

@samet_özdemir

ufaktan saldırı üç topiğe yapıldı yönetime anında link gönderildi ...

Scudo
@samet_özdemir

Birileri foruma musallat olmuş abuk subuk bol küfürlü mesajlar yazıp duruyorlar. Demin baktım hemen hemen her konuya aynı cevabı yazmışlar. Gördüğm kadarıyla moderatörler de iş başında ,bir yandan mesajları siliyorlar bir yandan da o kullanıcıları banlıyorlar.

@Ahmet Ersöz

yönetim çalışıyor dostlar endişelenmeyin...

:in: :in: :in:

:) bisiklet kullanmamızı engellemeye çalışan dış etkenler :p ellerine sağlık adminlerin modların o zaman :) neyse herkese hayırlı geceler ben yatar sabah iş var erken kalkabilirsem daha doğrusu ayılıp kendime gelebilirsem bisikletle gidicem işe :)

@RSY Ersoy

oha ersoy harbiden o muydu be:D abi çok gülerim dedeler olsa yaa:D

@samet_özdemir

Benim öyle bir derdim yok :) Alış verişe gidiyoruz, iki saat dolanıyoruz ya çok pahalı olduğundan ya da istediklerini bulamadıklarından yakınıyorlar. Bende beğendim mi, etikete bakmadan alırım. :D Alış verişe niyetlenen onlar, alış veriş yapan ben oluyorum :) Nasıl çatlıyorlar anlatamam :) çatlatmak için beğenmesem de alıyorum :p gebze - beşiktaş işe arabayla gelip gidiyorum, araba su gibi benzin içiyor :) Yinede iki ay önceki maaşı biteremedim :p Aç tavuk kendini ambarda sanırmış :p

@Barış Özkan

anlaşıldı arkadaşlar turun sponsoru belli sucuklar barış abiden ayrıca hepimize birer forma alır artık nede olsa 2 ay önceki maaşı hala duruyormuş :) sen askere gitde sana nispet yapıcam barış abi aricam şunu yiyoruz burdayız falan die :)

Şirketimin yönetim kurulu kararlarında, askere kadar sponsorluk için ayrılan bir kaynağım yok :p Olsaydı seve seve size sponsor olurdum:p Bak bende o kadar geziyorum. Şirketin reklamı için kendime birşeyler yaptırmış değilim :D iyi fikir samet ;) gurubumuz çok renkli, geçtiğimiz yerlerde dikkat çekiyoruz... Askerden dönüşte ilk yönetim kurulu toplantısında teklifini değerlendircem :D

@samet_özdemir

Bakarsin askerde Cudi Dağında operasyon yapıyo olurum. Ben sana çatışmaları anlatcak değilim :) Derim dağlarda trekking yapıyorum :D:D:D sen yine çatlarsın :p

@Barış Özkan

barış harbiden bu olayı ciddiye almakta yarar var sponsör derken bir bakmışsın olay istanbuldan taşmış türkiyeye yayılmış çok iyi fikir bu sponsör olayı...
ayrıca sende belgesel bisikletçilik tarzı var bunu daha da geliştirmek lazım ....

Sabahki yağmuru görüp üzerine haberleri ve hava durumunu dinleyince iyice moralim bozuldu. 100 yılın yağmuru geldi bizim turu buldu.
Kudret abi, senin o detaylı hava durumu tahmininde bir değişiklik var mı? Hala yağış 3 saat mi, yoksa arttı mı?

@Ahmet Ersöz

yalova
beyler müjde yağmur gözükmüyor yalova taraflarında cumartesi akşamı saat 21.00 de saat saat size buraya düşerim şu anda yağmur yok....

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
Sunday 10/17/2010
Sunny and nice
High Temperature: 68°F
RealFeel: 71°F
(link) (link)

hour a tıklarsanız 17 si sabah belli değil daha ...saat saat yarın akşam 21.00 de belli olur...

bu da wunder...

yalova....17 ekim....

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/sunny.gifPazar
Açık. Yüksek: 22 °C . Rüzgar Durgun.

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/nt_chancerain.gif

Pazar Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 12 °C . Rüzgar Durgun. 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 0.67 mm).

accu istanbul 17 ekim...

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
Nice with brilliant sunshine

High Temperature
21°C
RealFeel®
22°C
Winds
S 5
Hours of Rain
0 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/39_int.jpg
Partly cloudy with a passing shower late

Low Temperature
16°C
RealFeel®
17°C
Winds
SE 6
Hours of Precipitation
1 Hour
Hours of Rain
1 Hour

wunder istanbul ..farklı 17 ekim istanbul yağışlı..

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/chancerain.gifPazar
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 20 °C . Rüzgar GGB 14 KM/S . 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 0.96 mm).

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/nt_chancerain.gifPazar Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 15 °C . Rüzgar BGB 14 KM/S . 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 1.92 mm).

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi Süpersin...
Çocuklar gibi sevindirdin beni vallahi.

Abi affına sığınarak bir şey soracağım, bizim www.meteo.gov.tr'deki tahminler nasıl olurda bu kadar kel alaka oluyor?

Şu an meteo.gov.tr'de Yalova için 5 günlük tahmin Çarşambaya kadar gök gürültülü sağnak yağışlı diyor.

şimdi....
goggle accu yaz ilk siteye gir ayrıca wunder yaz ilk siteye gir şimdi yalnız bu iki hava raporu ile ilgilenen siteye bakarak ortalama yapıyorum bazen accu ve wunder birbirlerine ters olmakta rüzgarlar tutmuyor biri yağışlı diyor öteki değil accu ile wunder istanbul hava raporu tutmadı cumartesi akşamı saat 21.00 de accu saat saat düşecek ...yalova da yağmurun hangi saatlerde olacağı ama bu tahmine göre biz daha önce erikliye enver hocam ile gittik sabah 10.00 da güya yağmur yağacaktı yağmur öğleden sonra başladı ..bir baktıkki eriklinin yüksek rakımlarda koyu koyu mavi bulutlar bile bile gittik o devasa yağmur bulutlarına ve allahtan rampa bitiminde yağmur başladı ve eriklinin giriş kapısında bir anda indirdi....
yalnız accu ya güvendik ve wundere iznik gezinde rüzgara çarpıldık her iki hava sitesi rüzgarı 5 km yazdı alakası yok tabi yalovadan orhangazi rampalarına çıkarken soldan şiddetli rüzgar yedik bu da hızımızı kesti ikili yan yan gidildi ve değişmeli oldu tabi başka türlü gidemezdik ...
malesef rüzgara karşı antreman yapılmamakta çünki herkes benim gibi emekli değil hafta içersine 2 gün bütün gününü ayıramaz ...

yukarda iki hava sitesinin sonuçlarından genel bir ortalama alırsak yağmur var ama hangi saatte onu bilemeyiz ...

ben radyoda dinlediğimi söyleyeyim gökhan obur dioki :) haftasonu yağmur azalıcak yalova tarafında parçalı bulutlu olacak hava ara ara atıştırabilir dio gökhan obur virgin de geveze ve bay j de çıkıyo :) yine reklamı patlattık akşam üstü

Eve gidince bisikletle çıkıcam biras antrenman yapıcam ahmetabi gel istersen sende

@samet_özdemir

Samet eve şimdi geldim ve mesajını yeni gördüm, cuma ve pazartesi akşamları halı saha maçım var, bu sebeple tura çıkmam zor. Yoksa çok isterdim.
Ben de son bir antrenman yapayım diye dün akşam Avşar kafe grubuna takılayım dedim ama lastik patlattıkları için Pendik'e gelemediler ben de bir süre bekleyip ardından Dragos'a pedalladım, bu arada yağmur talimi de yapmış oldum. Kartal'dan Pendik'e güzel bir duş aldım. Umarım yağmur hakkımı dün gece harcamışımdır da bizim turda yağmur görmeyiz.

Pazar günü bi fırtına çıkarsa dönüş feribotlada olmaz körfezi turlarız :)

@ker-bul

eskihisardaki eski feribotlar çift dümenli olanlardan onlar pek fırtınadan falan etkilenmiyor çok aşırı fırtına olmadığı sürece sorun yok ;) pazar günüde hava bu günlerden dahada güzel gözüküyor. dönemezsek çınarcıkta ev var gider kalırız :)

@samet_özdemir

demokrasilerde çareler tükenmez samet bu işi bitireceğim derse bitirir daha önce esenköyde olduğu gibi ki o tur felaket zordu be kardeşim...
hele hele o esenköy rampası kartepe rampaları halt etmiş yanında eğim orda bence 15 felan vardı ....

inşallah iyi bir gezi olur,fazla yağmur yemessiniz :rolleyes: resimleride bekliyoruz gidemiyoruz bari görelim :(

Geri