Scudo Sports

17 ekim erikli şelalesi delmece yaylası dipsiz göl...

@semir karabulut

Evet Kozyatağı Carrefour. Bu arada yeni tema ürünleri mağazalara her Çarşamba günü geliyor. Internet adresinden de bakabilirsiniz. tchibo.com.tr

• Beğen
Tepkiler: semir karabulut
Scudo
@G. Akpınar

O zaman bu Cumartesi ziyaret edeyim ben de, bıktım her yağmurda sucuk olmaktan:p

abi almayın onlardan.Onların havalandırma özelliği yok.Bisiklette terliyorsunuz havalandırma olmayınca hiç hoş olmuyor.Ben baktım onlara hep.
(link) 49 lira bu spor ve bisiklet için bitmeden alın derim tşubi şuçibudaadam gibi birşey yok.

çarşamba günü tişört falan bolca ürün alırım artık güzel ürünler geliyor hatta yarın bile gidip sonbahar ürünlerinden alabilirim :) tutamıyorum kendimi

semir cumartesi git bi yağmurluklara bak bence çarşamba günü tekrar git tişörtlere polarlara bak bide yeni ürünler geliyomuş maltepe correfour dan alıyorum ben çok güzel ve sakin oluyor.

derşan abi benim aldığım ürünün koltuk altlarında havalandırma yerleri var gayetde güzel ne rüzgar ne yağmur geçiriyo sırf test etmek için birkaç defa sağnak yağmurda yürüdüm dolmuşa binmedim süper valla çok memnun kaldım bu gösterdiğin üründe çok güzelmiş fiyatıda iyi

Reklam gibi olacak ama Tchibo'nun ürünleri gerçekten çok iyi. Bende oradan bir yağmurluk aldım. Dünkü yağmurda da giydim.

@samet_özdemir

Abi kışlık giysim yok, kıçımda don yok. Hala bisiklete para harcıyorum. Neyse ki bunları normal zamanlarda da giyebiliriz sanırım:)

kemal abi reklamla alakası yok sonuçta hiçbirimizin değil tchibo aldığımız ürünlerden memnun kalıyoruz ki başkalarına öneriyoruz dandik olsa kalitesiz ve pahalı olsa zaten söylemeyiz ben önümüzdeki hafta sportif yaşam temasından en az 5 parça alırım kendime neyse fazla reklam yapmayalım konuda gümbürtüye gitmesin :)

şelale tayfası hazırmı? son 2 gün :)

haydi şelaleciler gaza gelin 3 saat yağmur sizi eritmez kalabalık gitmenin zevkini yaşayın ...
daha önce esen köy şelalesinde acaip şamata gırgır oldu ...
yalnız samet esen köyü eskihisardan yapmak cidden yolu çok uzatmakta
ayrıca esen köy şelalelesine doğru dürüst yol yok
gene elinde gidiyorsun gerçi eriklidede aynı hikaye su düşen de öyle ama oralar yakın yerler...
erikli suyu buz gibi olmuştur....

@samet_özdemir

Kışlık birkaç donanımı da tamamladık mı, hazırız demektir. :D

Samet sen nereden katılacaksın gruba, Pendik'ten mi?

kudret abi hatırlarsan esenköye ne zorluklarla gitmiştik yolda ne kadar beklemiştik kaç sat sürmüştü erdem abinin annesi kekleri getirmeseydi daha fazla devam edemezdik heralde :) tekrardan ellerine sağlık teyzemizin çok lezzetliydi. :) hem esenköyede yağmur ve rüzgarda gitmiştik unutmadan ;)

ben bütün eksiklerimi tamamladım herşeyimle tamamım yağmurluk yağmur geçirmez pantolon ayakkabı kılıfı :) tek eksiğim kaldı yola çıkmak artık :) evet pendikten katılcam pendik ido iskelesinde buluşuruz saat 07:15 de orada olurum en geç ;)bu arada yaş kaç hocam abimi diyim isminizlemi hitap edeyim ayıp olmasın :)

@samet_özdemir

heheheh
unuturmuyum ...
kekler ilaç gibi geldi....
evet yağmur vardı .....bir de bozuk toprak yolla savaştık.....

@samet_özdemir

Yaş 35 ama yine de abi deme :rolleyes:
Canın nasıl isterse öyle devam et, hiç bir türlü ayıp olmaz.
Dediğin gibi 07:15'de Pendik İdo önü uygun. Bu arada başka Pendik'l var mıydı?

tamamdır o zaman ahmet abi :) pendikli yok pendikli olan arkadaşlarda gelemiyor sanırım pendikte grupla buluşup hemen hareket ederiz zaten zaman kaybetmemek adına.

@semir karabulut

abi bu ne gece gece yardın gülmekten okul falan yalan oldu yine yarın:D kendimi gördüm aslında bi an bu bisiklete giden para mevzuunda ondan da biraz fazla güldüm galiba:D

ayrıca, sameeet telefonun aynı di mi ya değişmedi??

@samet_özdemir

Valla ben de sabırsızlanıyorum, bir de hava durumu bize azizlik etse de yağmur bizi pas geçse ne güzel olur değil mi?
Karnım acıktı galiba nitekim gözümün önünden feribotta yiyeceğimiz tost ve içeceğimiz çay geçiyor. En iyisi gidip bir şeyler atıştırmalı...:)

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
çağrı aynı dertten hepimizde var çalışıyo olmak bişeyi değiştirmiyo giyecek kıyafetim kalmadı para yok ama bisiklete gelince iş kredi kartı var nede olsa ay başı ödüyoz oluyo :) numaram aynı değişmedi 0506 291 49 71

ahmet abi sorma o tost ve çayın tadı başka bi yerde olmuyor özellikle eski feribot olacak çift dümenli yenilerinden hiç keyif alamıyorum :) bu arada biri bişi yazıp sildimi? neydi o :)

Geri