Scudo Sports

17 ekim erikli şelalesi delmece yaylası dipsiz göl...

@Emre Gökyiğit

Avrupa yakasında Zekeriya geliyor Feribotla ona takılabilirsiniz öteki türlü biraz zor olur sizin için

Scudo
decathlon bayrampaşa forumda ve ankara kent park da varmış sadece başkada biyerde yok malesef outdoor mağazası varsa eğer neomarinde orada olabilir. birde kızıltoprakda outdoor mağazalarında olabilir biras pahalı olabilir ama vardır kesin. bikeandoutdoor da bakmıştım o tarz bişiler 70 80 tl civarındaydı. cumartesi tekrar gitme ihtimalim var ankaraya gidersem uğrayabilirsem decathlona isteyene alabilirim ama s xs xl xxl 3xl bedenlerde vardı m aldım kendime sonuncuydu başkada yoktu :)

özkan hocam tuzla sahilde çağrıyla buluşup tren istasyonunun oraya çıkabilirsiniz yada gisbirin orada buluşuruz ben güzergahı söyleyeyim gisbirin yanından ışıklardan tuzla belediyesine devam oradan mopaşın yanından geçerek tuzla tren istasyonu ve piyade okulunun oradan e 5 e çıkıyoruz.

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/17_int.jpg

A thundershower in spots in the morning followed by a couple of t-storms in the afternoon
High Temperature
66°F
RealFeel®
73°F
Winds
SE 2
3 Hours
Hours of Rain
3 Hours
http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/34_int.jpg

Mainly clear and warm
Low Temperature
61°F
RealFeel®
60°F
Winds
SE 5
Hours of Precipitation
0 Hours
Hours of Rain
0 Hours

samet yağmur 3 saatte çıktı rüzgar önemsiz se2

@samet_özdemir

Teklifin için çok teşekkürler ancak yazdığın bedenlerin hiç biri maalesef bana uymaz, keşke uysaydı.
Son hava durumu Pazar günü Yalova-Çınarcık sağnak yağış gösteriyor, du durumda bu malzemeden bir şekilde edinmek farz oldu.

biras önce malzeme almaya gitmiştim ordanda reflektör aldım bu polislerin yol yapımcıların falan giydiğinden 5 tl isteyen olursa ondanda alabilirim isteyene :)

beyler bir araştırma yaptım..
112 yuroya yağmurluk var ..bostancıda muhanmed dostumun bisiklet dükkanında gördüm beyaz oldukça sağlam yırtılmayan...
öyle buna benzer bir tane almıştım 20 ytl ye 15 günde gitti ucuzdur vardır bir illeti pahalıdır vardır bi hikmeti..
yağmur yemek istemiyorsak üşümek istemiyorsak spd ayakkabılarına su girmesini istemiyorsak kesenin ağzını açacağız..
spd su geçirmeyen ayakkabı 650 ytl...paraya bak ..
ayrıca yine paçalardan su geçmemesi için özel kılıflar var ucuzları işe yaramaz ucuzları 60 ,pahalılarını siz sormayın bende söylemeyeyim...
termal iç giysi yekpare bütün vucudu kaplayan örümcek adam gibi giysiler mevcut....
yağışlı havalarda pamuklu montları üzerinize giyerseniz iki ton olursunuz ve su o monttan içeri girerse hepten hasta olursunuz ...
yağmurluk kesin şart....
gerçi ucuzundan pazarlarda satılan yağmurluklarda var ama sağlamlığı tartışılır....

1. Samet ÖZDEMİR pendik
2. Barış ÖZKAN bostancı değil bayramoğlu
3. Çağrı KOLÇAK tuzla
4. Burak EKEMEN bostancı
5. Ersoy bostancı
6. Zafer ÜNLÜ
7. Rikoenriko (Birol abi aksilik çıkmazsa gelmek istiyor ) bostancı
8. Semir KARABULUT bostancı
9. Çağlar KALAYCIOĞLU
10. Serhat FIRAT yalova
11. Çağrı HACIYUSUFOĞLU bostancı
12. Zekeriya GECENOĞLU yalova
13. Arda TAŞAN bostancı
14. Ahmet ERSÖZ pendik
15. Sedat GÖKÇEK bostancı
16. Kaşif Kemal abi
17. Özkan AYDIN
18. Rüveyda KERÇİN ( hava güzel olursa )
19. Özkan GÜL ( Cumartesi haber vericek )
20. Emre GÖKYİĞİT (cevap bekliyordu cevap yollandı artı 3 kişi sanırım )

Beyler bisikletçiler için özel su geçirmez yagmurluk var maceracumhuriyeti fenerbahçestadına gelmeden ışıkların orda.ve 100 lira indirime girmişler geçen sene 250 tl falandı ben geçen sene almıştım ve yagmurda en az 50 kere kullanmışımdır su falan geçirmiyi hazır indirim varken gidin alın.Yoka ben alıcam gelecek için stoklamak için :)

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
kudret abi dediğin doğru ama bi yağmurluğa 112 euro vermez herkes çok para sonuçta yağmurluk ben geçtiğimiz yaz almıştım tchibo dan 49 tlydi yanlış hatırlamıyorsam onun aynısını koy cadde bisiklete en az diyeceği fiyat 120 tl falandır teflon kaplı aşırı yağışta su geçirmeyen bi yağmurluk bisikletlede bindim yürüyüş yaparkende kullandım gerçekten çok sağlam ve kaliteli bi sürü cebi var rüzgardanda koruyor onu giyince alttan kazak giymeye bile gerek kalmıyo tabi bu benim için :) kars da askerliğimi yaptığım için -30 lardan kalan alışıklık :) pantolonu dersen içi termal olanlar 200 tl falan çokda güzel ve kaliteli benim aldığım içine su almayan gösterisi olmayan sade bi eşorfman tarzında ama suya kesin dayanıklıdır. spd lerimi caddeden almıştım 49 euro ya exustar geçen pazar bindim bisiklete ayaklarım ıslandı gibi geldi eve gittim bi çıkardım sadece kenarları hafif nemliydi bide kılıf aldım şimdi onuda kurtardık. :)

bence bu tarz malzemeleri outdoor malzemeleri satan yerlerden almak en iyisi yada bilinen kalite ama ucuz olan mağazalardan tchibo ucuz ve kalite decathlon ucuz ve kaliteli ;)

dersan abi teşekkürler sen kullandın iyi diyosan kesin iyidir motobisikletciler kalitesiz su geçiren bişeyi önermezler kimseye :) bu arada geçen sene motor fuarından bi arkadaşda 100 tl yada 100euro ya almıştı yağmurluk tulum şeklinde fermuarlı giymeside çok kolay diyodu yağmurda istanbuldan marmarise gitti gram ıslanmadım demişti.

kudret abi dediğin doğru ama bi yağmurluğa 112 euro vermez herkes çok para sonuçta yağmurluk ben geçtiğimiz yaz almıştım tchibo dan 49 tlydi yanlış hatırlamıyorsam onun aynısını koy cadde bisiklete en az diyeceği fiyat 120 tl falandır teflon kaplı aşırı yağışta su geçirmeyen bi yağmurluk bisikletlede bindim yürüyüş yaparkende kullandım gerçekten çok sağlam ve kaliteli bi sürü cebi var rüzgardanda koruyor onu giyince alttan kazak giymeye bile gerek kalmıyo tabi bu benim için :) kars da askerliğimi yaptığım için -30 lardan kalan alışıklık :) pantolonu dersen içi termal olanlar 200 tl falan çokda güzel ve kaliteli benim aldığım içine su almayan gösterisi olmayan sade bi eşorfman tarzında ama suya kesin dayanıklıdır. spd lerimi caddeden almıştım 49 euro ya exustar geçen pazar bindim bisiklete ayaklarım ıslandı gibi geldi eve gittim bi çıkardım sadece kenarları hafif nemliydi bide kılıf aldım şimdi onuda kurtardık. :)

49 ytl tchibo nerde yeri samet,,,
bende bir bakayım ona....

Merhaba.
Karaköy'den Haydarpaşa'ya ilk vapur 6:10'da. Haydarpaşa Varış 6:30.
Haydarpaşa'dan 7:02'ta binersek, Gebze Varış 8:06

8:06'da Gebze'de olmamız sizin için uygun mudur?

Bu arada +3 demiştim, +2 olduk.
O 2 kişi de ben ve Rüveyda. Yani liste şu anki haliyle doğru, yanımdaki parantez hariç :)

@derşan sezer

Bugün Rodi den aldım 40 TL ye yagmurluk çokta güzel bi model. Artık giyince yağmurdan korur ama sanırım terletirde. Çok araştırdım bi yerde düzgün bi model göremedim bi de çok aşırı pahalılar.

emre hocam uygundur bizim için ama biras sizi bekletiriz orada çünkü biz saat 07:30 da pendikten çıkıcaz saat 08:45 gibi anca gebzeye varırız malum kalabalığız siz trenden indikten sonra üst geçite çıkın ve tren yolunun üst tarafına geçin e-5 tarafına sahil tarafına değil sola dönün petrol ofisini göreceksiniz (50 metre falan istasyonla arası) sizi oradan alırız yada biras pedal basmak isterseniz tuzlada inin tuzla tren istasyonundan 2 kişiyi daha alıcaz oradan sizi alırız devam ederiz daha az beklemiş olursunuz ;)

0506 291 49 71 telefon numaram aksilik olursa haber verirsiniz.

1. Samet ÖZDEMİR pendik
2. Barış ÖZKAN bostancı değil bayramoğlu
3. Çağrı KOLÇAK tuzla
4. Burak EKEMEN bostancı
5. Ersoy bostancı
6. Zafer ÜNLÜ
7. Rikoenriko (Birol abi aksilik çıkmazsa gelmek istiyor ) bostancı
8. Semir KARABULUT bostancı
9. Çağlar KALAYCIOĞLU
10. Serhat FIRAT yalova
11. Çağrı HACIYUSUFOĞLU bostancı
12. Zekeriya GECENOĞLU yalova
13. Arda TAŞAN bostancı
14. Ahmet ERSÖZ pendik
15. Sedat GÖKÇEK bostancı
16. Kaşif Kemal abi
17. Özkan AYDIN
18. Rüveyda KERÇİN
19. Özkan GÜL ( Cumartesi haber vericek )
20. Emre GÖKYİĞİT
21. Ker Bul

@Kudret Kurtcebe

Tchibo mağazaları:
İstanbul (Anadolu)

3420-Carrefour AVM
İçerenköy Mahallesi Eski Geneto Arsası , Hal Binası Yanı,Mağ. No:11 B1
Ataşehir/İstanbul (Anadolu)
0216 448 04 58

Teknik Servis Deposu
Mimar Sinan Mah. Yedpa Bulvarı No:1 .Yedpa Tic. Merkezi F Cad. No:141-142-143
Ataşehir/İstanbul (Anadolu)

3404-Caddebostan Shop
Bağdat Caddesi No: 296/1 34728
Caddebostan/İstanbul (Anadolu)
0216 467 52 00

3417-Palladium AVM
Barbaros Mahallesi Halk Caddesi No:6 Mağaza No:BB 242
Kadıköy/İstanbul (Anadolu)
0216 663 13 21

3423-Kozzy AVM
KOZYATAĞI MAH BUKET 2071 KADIKÖY
0216 658 02 14

3405-Kadıköy Shop
Caferağa Mahallesi Muvakkıthane Caddesi No: 36 34710
0216 348 68 61

3408-Maltepe Carrefour AVM
Cevizli Mahallesi Tugay Yolu No:73 D:25 34846
Maltepe/İstanbul (Anadolu)
0216 515 16 40

3419-Pendik Neo AVM
Kaynarca Mah.Tersane Kavşağı No:9 ZK-E01
Pendik/İstanbul (Anadolu)
0216 670 12 62

3410-Şaşkınbakkal Shop
Bağdat Caddesi No:386
Şaşkınbakkal/İstanbul (Anadolu)
0216 355 76 07

3403-Ümraniye Carrefour AVM
İnkilap Mah. Küçüksu Cad. No: 68 / B 42 34768
Ümraniye/İstanbul (Anadolu)
0216 525 15 33

3402-Capitol AVM
Mahir İz Caddesi No: 3 Kat: 2 34662
Üsküdar/İstanbul (Anadolu)
0216 651 85 05

• Beğen
Tepkiler: semir karabulut
Bu arada Tchio'nun gelecek teması "Sportif Yaşam". Web sitelerindeki broşürü inceledim, çok hoş ürünler var, bakmanızı tavsiye ederim.

ahmet dost sağol....
özelden samette bana yazdı ...
sağolsun bakalım bir tane bende alayım ...

ooo süper yeni temanın sportif ürünler olması bakmamıştım gelecek temaya belki işimize yarayan bişiler olur :)

tchibo.com.tr adresine bi göz atın süper ürünler var şuan yağmurluk var kudret abi bence hemen git al çok kaliteli hatta mont da var içi polarlı ve çıkabilen yağmurluk ve rüzgarlık olarakda kullanılabilen ;) montum olmasa hiç düşünmez alırdım o fiyata o kadar kaliteli bi mont bulmak zor sweat triko alıyoruz o paralara.

bu arada haftaya sportif yaşam teması var en az 10 ürün alıcam haftaya süper kıyafetler var kesin göz atın.

@Ahmet Ersöz

Abi bildiğimiz Kozyatağı Carrefour mu bu?

Tchibo'nun ürünlerini ben de beğeniyorum. Sık sık uğruyorum veya internetten sipariş veriyorum. Kadıköydeki mağazası çok kalabalık oluyor ama Paladium'daki çok sakin. Kaliteli ürünleri ve fiyatları da uygun. Spor giysilerin bazılarında reflektör şeritler var.

Geri