Scudo Sports

17 ekim erikli şelalesi delmece yaylası dipsiz göl...

Scudo
@ozkan_aydın

gel dostum gel tuzladan katılırız biz kardeş kardeş:D

Saat 06:30'da Bostancı'da olmak için karşıya nasıl geçebiliriz Avrupa yakasından?
Cevap bulabilirsem +3 kişi katılmayı düşünüyoruz. :)

özcan abi kaçırdı desene o zaman bu turu :) neyse artık yaza pedallarız özcan abiyle çıkamaz kışın artık :)

özkan aydın'a : hocam saat 06:30 da bostancı dürümcülerden çıkış olacak siz avcılardan gelecekseniz eğer saat 09:00 da gebze tren istasyonunda olacakmış gibi hasanpaşadan trenle gebzeye geçebilirsiniz ama çağrı da kalıcaksanız bence hiç durmayın hemen geçin :)

barış abi tatlı rampalar abi hiç zorlamaz :p çınarcığa kadar olanını zaten biliyorsunuz bu sefer çınarcığa farklı bi yoldan gidicez çok az uzun ama temiz ve rampası kısa bi yoldan ;)

rüveyda kerşin'e : herzaman bekleriz hava durumu ne olursa olsun bisiklet aşkından vazgeçiremez bizleri ( nasılda verdim ama gazı :) )

evet çağlarda geliyor tamamdır dönüşü biz artık körfezden yaparız çağrı ne der acaba :)

bu arada barış abi çağlardada slr makine var :p

burak abi rampanın sana çerez geldiği her halinden belli biras rampa var sanki biras sadece oda son vuruşda :) altın vuruşu teşvikiyeden sonra yapıcaz :)

özkan gül'e : çok fazla bi ekipmana ihtayaç yok iç lastiğiniz olsun yeter ;) yama takımı alyan çakı pompa sağlık malzemesi bunları ben alıcam sizde ona göre malzeme listenizi yapsanız yeter.

emre gökyiğit'e : hocam saat 07:00 da sanırım ilk vapur seferi ona binerseniz haydarpaşada inip oradan trenle gebzeye geçebilirsiniz gebzeden sizleri alabiliriz saat 09:00 gibi gebzede olabilecekmişsiniz gibi çıkabilirsiniz. 1 saat den biras fazla sürüyo tren karaköy eminönü vapuruda haydarpaşaya uğruyor sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
1. Samet ÖZDEMİR pendik
2. Barış ÖZKAN bostancı
3. Çağrı KOLÇAK tuzla
4. Burak EKEMEN bostancı
5. Ersoy bostancı
6. Zafer ÜNLÜ
7. Rikoenriko (Birol abi aksilik çıkmazsa gelmek istiyor ) bostancı
8. Semir KARABULUT bostancı
9. Çağlar KALAYCIOĞLU
10. Serhat FIRAT yalova
11. Çağrı HACIYUSUFOĞLU bostancı
12. Zekeriya GECENOĞLU yalova
13. Arda TAŞAN bostancı
14. Ahmet ERSÖZ pendik
15. Sedat GÖKÇEK bostancı
16. Kaşif Kemal abi
17. Özkan AYDIN
18. Rüveyda KERÇİN ( hava güzel olursa :) )
19. Özkan GÜL ( Cumartesi haber vericek :) )
20. Emre GÖKYİĞİT (cevap bekliyordu cevap yollandı artı 3 kişi sanırım :) )
21.
22.

Tur planını tekrar yazıyorum aksilikler olmasın die ;

06:30 bostancı dürümcülerden hareket
07:30 pendik ido iskelesinden hareket
09:00 eskihisar feribotuna binmiş oluyoruz.
09:30 topçular iskelesinden iniş.
10:00 direk yalovaya gelen arkadaşlarla buluşup çınarcığa devam.
11:00 çınarcık'a varış.

----- çınarcıktan kişi sayısına göre %100 katkısız dana sucuklarımızı alıyoruz :) seyyar mangalımızı alıyoruz ekmeklerimizi alıyoruz içeceklerimizi alıyoruz ve devam içecekleri büyük marketlerden alabiliriz şok barem bim var çınarcıkta

yiyeceklerimizi aldıktan sonra hiç durmadan teşvikyieye devam teşvikiye yaklaşık 5 km çınarcıktan sorna düz yol sahilden gidicez.

teşvikiyeden sonra sağlam (tatlı) rampalar başlıyor. :)
erikli şelalesi delmece yaylası ve dipsiz göle gidip uygun gördüğümüz yerde sucuklarımızı yapıp mideye indirdikten sonra dönüşe geçiyoruz ( üstü kapalı kamyonlar çok pahalı olduğu için üstü açıkta bu havada kötü olduğu için herkesin pedallaması daha iyidir hem pedal basarak daha çabuk gideriz :) )

dönüşü isteyen yalovadan yapar isteyen eskihisardan isteyende çınarcıktan yazın akşamları 2 sefer vardı kadıköy ve eminönüne çınarcıktan yine bakarız isteyen çınarcıktan yapabilir ama 2 saat sürüyo turyol ve 13 tl kişi başı :)

helal olsun samet...
ordu ile gidiyorsun 23 kişiydik daha önce hatırlarsan ...
delmece yaylası soğuk olur büyük olasılık...
şelaleye uğramanız güzel olurdu ama vakit kaybetme durumu olur ...
evet çok resim çekin çok ...

yok ben arkadaşa bende kalsın diye dememiştim kalıcak yeri var sandım ama:D gerekirse tabi tuzlada kalıcak yer var arkadaşlar ağırlarız bi gece nolucak:in: samete sorun konforu. halının üstü bile 5 yıldız otel gibi gelmişti ona:D

ayrıca körfezi dolaşmak mı duydum ben orda:D :in: :in: :in:

esenköy 23 kişiydi kudret abi bu turdada bi o kadar oluruz gibime geliyor olmasa bile 17 18 kesin olur çünkü bu listeden gelmeyenlerde olabilir.

çağrının evi 10 numara conrad halt etmiş yanında :) ahh bide uyuyabilseydik :) sen öle yazınca bende okuldan falan arkadaşın sandıydım :) ben alternatifleri sundum arkadaşlara isterlersede yalovada buluşuruz yenikapıdan yalovaya gçerler. ;) körfez mi ne körfezi :)

arkadaşlar bugün decathlon dan yağmur geçirmez pantolon aldım ince bi rüzgardan birde yağmurdan korur ama iş görür alınabilecek en uygun ve güzel ürün bence 29.90 tl ye aldım sizede tavsiye ederim bu tur öncesi böyle bi pantolon bacaklarınızın ıslanmasını önler ;) birde ayakkabı kılıfı alıcam üstdende yağmurluğum var teflon kaplama zaten geriye kalan tek yer kafa onuda buff ve kask la koricaz zaten :)

Çok erken kalkıyorsunuz. Bir saat geç olsa güzel olurmuş. Bide Ümraniye den katılacak olan varmı?

ümraniyeyi bilmiyorm ama dudulludan gelecek olan var ümraniyeden bostancıya 30 dakikada inersiniz bence çokda erken değil saat ne kadar geç olursa akşam dönüşü o kadar geceye kalıyo havalarda erken kararıyo zaten o yüzden böyle erken saatde başlıyoruz.

ersoy tam toplandık gibi oldu bi kaç eksikle tamamız yine :) şelale tayfası tekrar canlanıyo :)

@samet_özdemir

bisiklet forumun iki organizasyon devi

anadolu yakası
samet orgenizeyşın...
avrupa yakası
enver orgenizeyşın

:in: :in: :in: :in: :in: :in:

Bostancı'da dürümcülerin oldugu yer nerede oluyor. Dönüş tahminen saat kaçta olur? Bide pendik'ten gebze'ye kadar trenle gitseniz yada pendik'te feribota binsek olmuyormu?

@samet_özdemir

Samet kardeş,

Bu DECATHLON nerededir, biz de alsak fena olmayacak gibi...

@Ahmet Ersöz

Evet ben de aynı soruyu soracaktım da kesin birisi sorar diye üşenip beklemeye geçtim:p

• Beğen
Tepkiler: KerimBulut
@semir karabulut

beyler ben sordum bile :) kendisi ankaradan almış, istanbulda forum istanbulda var decathlon

@RSY Ersoy

Bayrampaşa'ya kadar gitmektense yağmurda ıslanmayı tercih ederim :( :eek:

Ben Pendik'teyim, nispeten yakın bir yerde benzer bir ürünü bulabileceğim bir yer tavsiyesinde bulunabilecek var mı? Mesela Neomarin'de outdoor malzemeleri satan bir magaza vardı galiba, orda bulunabilir mi sizce?

@çağrı kolçak

Tuzla'ya cumartesi akşamı geç saatte gelirsem benim için yer sorunu yok.Yaşasın İ.T.Ü Deniz ulaştırma Gemi İşletme .Sahil Çarşı .Sabahda Gisbir hastanesinin ordan E5 e çıkarım veya Çağrı kardeşime Tuzla'da katılırım.Hava durumuna göre cuma veya cumartesi gecesi son bilgileri paylaşırız.

@ozkan_aydın

benim evim de sahilde zaten tam çarşıda. arkadaşlar e5ten gelmiyo zaten trenyolunu takiple istasyona doğru geliyolar. ben de istasyona çıkıyorum. gisbirden e-5e çıkmaya gerek yok hocam;)

Geri