Scudo Sports

17-24 Mart 2009 Canakkale-Izmir

merhabalar çk güzel bir tur olmuş.tebrikler aynı turu temmuz ayında bizde düşünüyoruz.sizleri salihli yede bekleriz.gelmek isterseniz kurşunlu kaplıcaları-Allahdiyen - kırkoluk -bozdağ -gölcük yapabiliriz....
gelmek isterseniz yazabilirsiniz....

Scudo
@OSMAN Elgörmüş

Merhaba Osman Bey,
Uzun bir zamandir siteye girmedigimden dolayi yazinizi gec gordum.
Bizler yasini basini almis kisiler olarak nedense resim konularina biraz daha vurdumduymaz davranabiliyoruz yani illaki kanitlamak zorunda oldugumuz bir seyin olduguna inanmadigimizdan herhalde ,kendimizin ve bizi bilenlerin yaptiklarimizi bilmesi yeterli geliyor galiba:)) Yeni yeni merak salmaya basladik daha fazla fotograf cekmeye simdilerde. Benim oyle yaptigim ekinliklerim vardir ki ,resimleri baskalari cektiginden ( fotograf makinem yoktu )ve ucretini bile verdigim halde gelmediginden Malatya-Nemrut Dagi gezimin tek bir kare resmi yoktur.Simdi ben onu yapmadim mi ??? :) Ve onun gibi ne daglar ne tepeler resimsizdir.

Bu gezide Izmir'den Eceabat'a otobusle gelinmistir ,Eceabat , cevresi bisikletle gezilip Izmir'e kadar da bisikletle gelinmstir bilgilerinize.

@Ahmet Salih Özenir

Cok tesekkur ederim Ahmet bey,gec gordugum icin gec cevapladim affola.Hava sartlari gercekten zorlasada gulerek karsiladik bu olumsuzluklari. Bahsettiginiz resim Candarli sahili.

Hepimizin yolu acik ve pedali saglam olsun.

@adem canseven

Merhabalar Adem bey,

Epey gecmis olsada okunuyor olmak cok sevindirici turumuzun. Guzel ,anlamli ve bir o kadar da doyurucu olmustu hepimiz icin.
Bozdag ,Allahdiyen ve Kursunlu Selaleleri senede 2 kere trekking yaptigim bolgedir.Bu kis Fatih Buzgan arkadasim Bozdag bisiklet gezisini duzenledi cok istememe ragmen yurtdisinda olmamdan dolayi katilamadim .Resimlerini gordugum bu guzel gezi aklimin bir kosesinde. Insallah boyle bir geziyi hep birlikte yapariz. Ben nisan sonunda donuyorum Turkiye'ye ,geldigimde haberlesiriz.

Sizlere bol pedalli gunler dilerim.

@Timukan Karaca

geldiğinizde haberleşiriz.izmir bölgesi bisikletcileri ile etkinlik yapmak isteriz.teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Timukan Karaca
Çok güzel bir tur olmuş tüm pedallayanların ayaklarına sağlık resimler ve paylaşım için teşekkür ederim.

• Beğen
Sayın Timukan hanımefendi önce bu gezinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkur ler sızın resimlerini çekmiş olduğunuz yerlerin çoğu bu gün yerle bir olmuş durumda örneğin kabatepe müzesi bu gün o eski hali ile yok 57. alay da yok hepsini yıktılar ve yeniden yapıyorlar inşaallah 18 mart a yeşir ben geçen hafta oralardaydım.
saygılar
ali baba

• Beğen
Aynı bölgeleri bisikletle katetmiş birisi olarak yol hikayenizi ve resimlerinizi büyük bi heyecanla okudum.Oraları biskletle metre metre pedallamak ayrı bir olay.Eminim sizde öyle hissetmişsinizdir.Hava koşulları biraz sertmiş galiba ama üstesinden gelmişsiniz.Katılımcı yol dostlarına selamlar ve emeklerine sağlık...

• Beğen
Aynı bölgeleri bisikletle katetmiş birisi olarak yol hikayenizi ve resimlerinizi büyük bi heyecanla okudum.Oraları biskletle metre metre pedallamak ayrı bir olay.Eminim sizde öyle hissetmişsinizdir.Hava koşulları biraz sertmiş galiba ama üstesinden gelmişsiniz.Katılımcı yol dostlarına selamlar ve emeklerine sağlık...

• Beğen
@ali albut

Merhaba Ali Bey,

Haberiniz beni sasirtti ,insallah dediginiz gibi yeniden daha ozenerek yapilarak bu yilki 18 Mart etkinliklerine yetistirilir. Bu bolgeyi kesinlikle herkesin ziyaret etmesini gerektigini dusunuyorum .

@Bülent ŞİMŞEK

Merhabalar Bulent Bey ,

Insan bir seyler yapip paylastikca , onu okuyan kisilerinde ayni yapilan etkinlikleri yapmisligi varsa baska bir hos oluyor. Neler hisseldigini nelere katlanildigini bilmeleri acisindan. Begeninize ben ve arkadaslarim adina tesekkur ederim.

Geri