Scudo Sports

17-24 Mart 2009 Canakkale-Izmir

@Şair Eşref

haklısınız bu konuyu ayrı bir başlık altında acma fikri daha iyi olur bir çok kişi duyabilirdi feryadımı:) ama gene söylüyorum kişel bakmadım ben bu işe orda gördüm sıgara içiliyoda demedim zaten beni ilgilendirmez başkalarının ne yaptıgı ben sadece düşüncelerimi yazdım

• Beğen
Tepkiler: Timukan Karaca
Scudo
@Timukan Karaca

Selamlar Timukan Hanım,

Sorumu cevapsız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. :) Hem eğlenceli hem de doyurucu bir cevap aldım. :D O zaman İzmire Selamlar. ;)

• Beğen
@ömer yayla

Merhaba Omer Bey,

Evet bence de daha cok kisi tarafindan gorulur ve katilim cok fazla olurdu .

Merhaba Timukan hanım :)

Gezinizi yayınlandığı günlerde ilgi ile izlemiştim. Ama kızımın kızı, yani torunumun doğması sebebiyle, ancak gece geç vakitlerde nete girebildiğim için, bu güne kadar bir mesaj dahi yazamamıştım.
Şimdi kutluyorum sizleri, çok güzel ve çok anlamlı yerlere güzel bir gezi yapmışsınız.

Unutmadan söyleyeyim, sizin fotoğraflar, yan yana idi ve onları alt alta getirmeye uğraşıp, forum düzenini bozan durumdan kurtarıp, alt alta getirdim. Bu düzenlemeyi gecenin geç saatlerinde yaptım, şu an hatırlıyamıyorum, ama belki sizin 2 günlük mesaj kaybınızı, yanlışlıkla fotoğraf düzenlemesi yaparken, belki de, benden kaynaklanan bir hatadan dolayı, bilmeden ben de yapmış olabilirim, hiç hatırlıyamıyorum. :eek:

Ama şimdi ben veya netten kaynaklanan veri kayıplarını, sizin gönderdiğiniz özel mesaj ile yerine koydum. Kimden dolayı olmuşsa da,ben sizden bu mesaj kaybı için tekrar özür dileyeyim.

Bu gönderdiğiniz mesajlara fotoğrafta eklemek isterseniz onu da hallederiz.

Gezilerinizin anlatım ve fotoğraflarını her zaman bekliyoruz.

Sevgi ve selamlarımla.

Merhaba Ender Bey,

Oncelikle minik Derin'imize sevgiler yolluyorum ve bu guzel seyin tadini cikarin derim cok cabuk buyuyorlar.Darisi basima..

Yardimlarinizdan dolayi tekrar tekrar tesekkur ediyorum.Sizi fazlasiyla yordum ama siteyi kullanmayi ogrenmeye basladim, resim konusunda da hatalarimi azaltmaya baslayacagim.

Sevgiler ve Saygilar.

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
19 Mart resimleri

(link)

(link)

(link)

(link)

Eceabat'tan ciktiktan sonra hazirlanirken.

(link)

Yolda karsilastigimiz Aytekin bey ve Serkan.

(link)

(link)

(link)

Alcitepe koyu

(link)

(link)

(link)

Serkan Tasdelen ,Cihan Aksoy, Oktay Tiryakioglu ile Son Ok anitinin onunde karsilasma.

(link)

(link)

Ilk Sehitler Aniti

(link)

(link)

(link)

(link)

Seddulbahir

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Fransiz mezarligi

(link)

(link)

(link)

Sehitler Abidesi

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Aksam donus molasi

(link)

(link)

(link)

Kilitbahir'de aksam cayi

(link)

Kilitbahir'den feribota binip ve Canakkale'ye yemege gidis

(link)

(link)

Yemekten sonra geri donus.

Degerli arkadaşım Timukan hanım,

Timukan hanım süper bir tur olmuş harika fotograflar çekmişsiniz.:in:

Çanakkaleli olmaktan gurur duyuyorum.Daha önce tanışsaydık sizlere
rehberlık ederdım.:)

Ekıp arkadaşlarınızada sevgiler.

Gerçekten gözlerim doldu 19 ve 20 mart(ikinci bölüm) resimleri ve paylaşım için teşekkürler.Allah nasip ederse 18 MART 2010 da orda olmak üzere Akçaydan yola çıkacağım gelen olur veye olmaz.Ama o ortamı ve oranın havasını solumadan ölürsem gözlerim açık gider.Tekrar tebrikler saygılar

@kizak

Merhaba Kizak,

Evet kesinlikle herkesin ziyaret etmesi gereken bir yer Gelibolu yarimadasi. Daha once otobuslerle gelip bir kac kez ziyaret etmeme ragmen bu seferki kadar akilda kalici olmamisti.Bu sefer her yer kazindi aklima.

Muhakkak gelen olur sizinle hele duyuru yaparsaniz gezi ve turlar bolumunde.

Bu sitenin amaclarindan biri de , gezi yapan kisilere yol arkadaslari ve yardimlasma saglamak.Kisiler yazisarak birbirlerini buluyorlar.Yeterki gonuller ve amaclar bir olsun.

Evet doğru söylüyorsunuz Timukan hanım.Forumda duyuru yapacağım inşallah katılım olur.Kalabalık olursa daha iyi olur.ikinci resimler ve paylaşım için tekrar teşekkür ederim.Saygılar :) :)

çok süper gezi olmuş.bir kez gittim çanakkaleye.her imkanı olan türk insanı gitmeli,görmeli.metrekareye 6000 mermi.köylüler tarlalardan her hasat zamanı kovalarca mermi çıkarıyormuş.bir arkadaşıma çanakkaleli yaşlı bir kadın 3 tane mermi vermiş.ne kötüdürki evin içinde kaybolmuş :/ ayaklarınıza sağlık.

• Beğen
http://img714.imageshack.us/img714/9453/canakkale2009459.jpg

turunuza beni de dahil ederek bana sizlerle birlikte pedallama fırsatı verdiğiniz için buradan nacizane teşekkürlerimi sunmak isterim. Adımı Serkan olarak hatırlasanız da bu benim için bir problem teşkil etmiyor. ha Serkan ha Samet di mi ama :)

Kabatepe yönüne direksiyon kırarak akşam 5 te kalkan gemiye yetişmek için var güç pedallayarak iskeleye sürdüm. ardından ver elini gökçeada ...

kahve içerken sizlerle de konuştuğumu anımsıyorum. bir üniversiteli genç olarak tek başıma bu işe kalkışmış, istanbuldan hiç bir öğrenci arkadaşın böyle bir organizasyonda yer almamasından dert yanmıştım.
ardından istanbula döndüğümde, kolay olmadı ama ısrarcı bir çaba ile güç bela Marmara Üniversitesi Bisiklet Kulübü nü kurmayı başardım. geçen sene ki o müthiş duyguları bir daha yaşamak ve başkalarına da yaşatmak amacıyla bu sene bir kez daha orada olacağım.

Marmara Üniversitesi Bisiklet Kulübü -MÜBİK- bu sene ki "18 Mart Şehitler Günü" programımız;

*15 Mart pazartesi istanbuldan çıkacak, 16 ve 17 Mart boyunca günde en az 100 km yapacak şekilde, marmara denizinin kuzeyinden, buna dağ ve köy yolları yani Uçmakdere, Şarköy gibi noktalar da dahil olmak üzere yol alacağız. 17 mart akşamı eceabat da olmuş olmamız gerekiyor.
*18 mart perşembe gününüyse resmi törene katılım ve şehitliklerin gezilmesi işine ayıracağız.
*19 mart cuma gökçeada, 20 mart cumartesi günüyse bozcaadayı gezeceğiz.
*21 mart pazar bisikletleri otobüslere yükleyerek yeni hafta başlamadan Çanakkale'den İstanbula geri dönmüş olacağız, gönül ister ki dönüşü de bisikletlerle yapalım ancak malumunuz biz öğrencilerin vize haftası başlamış oluyor

yolumuz boyunca bize destek çıkacak, eşlik edecek ve özlellikle biz öğrencilerin kafasında büyük soru işaretleri oluşturan konaklama konusunda kolaylık sağlayacak bisikletseverler hatta bir anlamda vatanseverler arıyoruz.

• Beğen
@face1tr

Merhaba Samet ,( Pardon gercekten dogru hatirlamam lazimdi ama aradan zaman gecipte konuyu gec yazinca bilhassa isimlerde kayiplar oluyor.):)

Seni burada gormekten cok memnun oldum.Muthis bir performans gosterip o harika turu yalniz basina tamamlamistin.( Sadece 1 gunu bizimle paylasmistin.)

Bravo sana en azindan bisiklet adina kalici bir sey yapip Marmara Universitesi'nin bisiklet kulubunu kurmussun ve bir cok kisi bu sayede bisikletle tanisip guzel beraberlikler ve turlar yapmayi basaracak.

Gonderdigin Manifesto 'yu da okudum . Sen gercekten duyarli birisin bu acidan da tebrik ederim ve devamini isterim hayatinda ki basarilarin.:)

Ben 'Kisiler kendi isimleri ve taninir resimleri ,yaslari ,sehirleri ile siteye kayit olsunlar' diye bir konu basligi atmistim.Nicklerini de kullansinlar ama acik kisilik bilgileri de olsun demistim.Sitenin en sonunda cevaplarsan sevinirim. Daha kalici oluyor ve her yore birbirini taniyor.

Sevgiler

Çok anlamlı ve dolu dolu bir tur olmuş...
Anlatıp paylaştığnız için teşekkürler...
Herkesin buraları görmesi şart...

• Beğen
Merhaba Timukan Hanım,

Anlamlı bir günde ve zor iklim koşullarında başlattığınız bu geziyi, içten anlatımınızla bizlere de yaşattığınız için çok teşekkür ederim. Fotoğraflar harika, özellikle 23'ünde akşamüstü çekilmiş "sahildeki ağaçlar"ı çok beğendim.

Şahsınızda diğer katılımcıları da kutlarım. Yüreğinize, ayağınıza, elinize sağlık.

Yolunuz açık olsun.

ASÖ

• Beğen
Dikkat ettimde hiç yolda giderken çekilmiş fotoğrafınız yok otobüsle çanakkaleye gidip orda şehir içi bir gezintimi yaptınız?biraz fake geldi bana

Geri