Scudo Sports

17-24 Mart 2009 Canakkale-Izmir

Tebrikler,Tebrikler,Tebrikler
Degerli arkadaşım Timukan hanım ve ekip arkadaşlarını kutluyorum.:in:
Forumda kısa bir zaman içinde bu kadar güzel Fotograflar ve Şahane
anlatımına hayran kaldım.:in: Siz geldiginiz tarihlerde ben forumla tanışmıyordum.

Yoksa sizlere çanakkaleyi ve şehitlikleri gezdırmeyi ben isterdim.:)
Bu güzellikleri bizlerle paylaştıgın için ayaklarınıza saglık.:)
Kendınıze iyi bakın bol pedallı günler dilerim.
Saglıcakla kalın..

Scudo
gercekten harika bir tur olmuz zoru başarmak diye buna denir işte ayrıca Timukan hanımı ve ekip arkadaşlarınıda canı gönülden kutluyorum birdahaki turunuzda çanakkalede buluşmak üzere diyorum hepinizi tektat kutluyorum ,bol pedallı günler diliyorum SEVGİLERİMLE

Timukan hanım merhabalar, gerçekten çok anlamlı ve harika bir tur düzenlemişsiniz. Sizi ve ekip arkadaşlarınızı canı gönülden tebrik ediyorum. Geçen yıl 18 martta hava biraz kötüydü, ve maalesef bizlerin de haberi yoktu. O zaman bunu saymaz, bu yıl yine bekleriz diyoruz; sağlıcakla kalın. Bol pedallı günler..!

@İrfan Aşıroğlu

Selamlar Arkadasim, elbette eger o zaman tanissaydik kesinlikle senide rehber olarak alirdik aramiza.Ama bu degil ki yine gelmeyecegiz oralara. Gokceada'ya kesinlikle senin rehberliginde gideriz artik .Havalar biraz isinsin.

@varol bisiklet

Cok tesekkurler begenileriniz icin, gittikce buyuyen bir camia olusturduk kisa surede.Elbette ki geldigimizde sizlerle pedallamak harika olur . Bizlerde bu bolgelere geldiginizde sizleri agirlamaktan mutluluk duyariz.:)

@emreşen

Tesekkurler , sizede bol pedalli gunler dilerim.

@Murat İçlek

Tesekkurler Murat Bey,

8 gunu dolu dolu yasadik ama kimseden gik cikmadi herseye katlanildi ve zevk alindi her anindan.

@Kamil Yıldız

Merhabalar Kamil bey,

Kesinlikle Canakkale'ye geldigim de sizlerle tanisip bolgenizin guzelliklerini ve bilmedigim yerleri rehberliginizde turlayacagim.Gorusmek uzere.:)

@MURAT PEMBEGÜL

Tesekkurler Murat bey,

Butun o yollari giderken aldigimiz keyif herseye degdi. Ben de burada yazmayi sevdim , demek ki daha gorusecegiz geziler yaptikca.

• Beğen
Tepkiler: İrfan Aşıroğlu
Tabiki Timukan hanım istediginiz zaman sizlerle pedallamaya hazırım.İnşallah gökçeadayı sizlere gezdırırım harıka sakın bır adamız.....

Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Timukan Karaca
öncelikle ben bir sporcunun alkol vede sigara kullanmasına karşıyım birde böyle resimlerinin sitede yayınlanması özellikle genç sporcularımıza bence kötü örnek oluyor kusura bakmayın ben kesinlikle kişisel bakmıyorum bu konuya amacım kimseyi eleştirmek veya rencide etmek deyil amacım daha saglıklı genç sporcu nesillerin yetişmesidir

Sevgili Ozan cok tesekkur ederim , belki baska bir gezide pedallariz birlikte.Seninde gezilerini okuyorum cok guzel bu isi gonulden yaptigin belli. Devamliligini diliyorum.

@ömer yayla

Merhaba Omer bey,

Oncelikle gurupta sigara icen kisi yok , sadece bir arkadasimiz senede bir iki tane belki icer o kadar . Ickiye gelince bu sitede bir cok resimde bira icerken kisileri gorursunuz sicak yaz gunlerinde turun sonunda,buda herkesin kendi tercihidir. Ben icmem ama icenede karismam size iyi gunler diliyorum .

• Beğen
Tepkiler: Ozan Yılmaz
Vallane deyim :işte insan böyle genç kalıyor.Kış geldi diye sıcacık folluklarından kalkmayan gençlerin görmesi lazım. Ve geçmişden alınacak dersleri burada tatmaları lazım fotolar harika ,anlatım harika ,gezi harika paylaşım için çok teşekkürler bol pedallar imşallah yaz aylarına yakın mart ayı olabilir özellikle 18 MART ta orada olacak şekilde bir tur düzenlicem.Tabiiki katılım olursa daha zevkli olur. Katılım olmasada önemli değil Akçay --Çanakkale beni fazla yormaz .sevgiler saygılar .Ayaklarınıza gönlünüze sağlık

• Beğen
@ömer yayla

mrblar sayın ömer yayla,

bu konuyu, timukan hanımın yaptığı hoş turu lutfedip biz diğer forum üyeleri ile paylaştığı sayfada değil de, ilgili bölüm altında açacağınız bir başlık altında tartışsanız daha hoş olmaz mı? alkol, sigara vb konularda fikir beyan edebileceğimiz kısım taktir edersiniz ki gezi paylaşımlarının yapıldığı sayfa olmamalıdır, geziyi yapan ve paylaşanlara saygı açısından..

@kizak

Merhaba Kizak,

Siteden 2 gunluk yazi ve resimler silinmis olarak okudunuz yazimi ,yinede begendiginiz icin tesekkurler. Insanlar her yasta bir seyler yapabilirler onemli olan istemektir. Basarmanin yarisida baslamaktir. Turlarinizda da basarilar.

• Beğen
Tepkiler: kizak
@Şair Eşref

Merhaba Sair Esref,

Oncelikle burada dogru bir yolu gosterdiginiz icin tesekkurler. Yazimin ve resimlerimin 2 gununu silinmis olarak okudunuz. Yinede begendiginiz icin sagolun.Trabzon insaninin her zaman dogal bir dobra yani vardir. Sizede bol pedalli gunler dilerim.:)

• Beğen
Tepkiler: Şair Eşref
@Timukan Karaca

ben bir hata yapmışım, trabzonlu değilim, bursalıyım, istanbulda yaşıyorum, şimdi düzelttim profil bilgilerimi.. yanlış anlaşılmasın, trabzonu da trabzonluları da çok severim : )
bisiklet forumda çok karşılaşılan durumlar bunlar, şimdi sansür konusunu açıp turunuzu anlattığınız bu güzel sayfayı savaş alanına çevirmek istemiyorum; ancak turlarını paylaşan değerli bisikletçi dostlarımıza saygı duyulup bu dostlarımızın el üstünde tutulması gerekirken, bu şekilde paylaşımlarına saygısızca müdahale edilmesine de sessiz kalamıyorum. böyle olayların hiç yaşanmaması dileğiyle, çağdaş izmirin çağdaş bisikletçilerine kucak dolusu sevgiler..

@Şair Eşref

Aynen size katiliyorum. Baska bir konu basliginda baska bir sayfada ve herkes fikirlerini belli seviyede soylesin. Izmir'den sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: Şair Eşref
@Timukan Karaca

İnşallah Timukan hanım; Benim orada yani (İzmir-Karşıyaka) Şemiklerde halamlar ikamet etmekteler. :) Size bir soru sorabilirmiyim. (Cevaplamak zorunda değilsiniz bunu belirteyim)
Soru: Neden Karşıyakalılar Biz İzmirliyiz Demezler? :rolleyes: İzmire selamlar :)

• Beğen
@MURAT PEMBEGÜL

Selamlar Murat Bey,

Memnuniyetle cevaplarim aslinda ben Istanbul'luyum ama Izmir'de buyudum hemde Kucukyali Kopru arasi yalida yani Izmir tarafi.Sonradan Karsiyaka'li oldum.Ben Izmir'liyim diyorum.Cok onceleri Karsiyaka-Izmir arasi bostu ve sanki bayagi uzun bir mesafe katediyor gibi oluyordunuz. Karsiyaka yalida cok guzel konaklar vardi ve diger bahceli evler tren istasyonunda biterdi . Bostanli son durakti ve herkes birbirini tanirdi bir de Karsiyaka futbol takimindan dolayi ayricalikli olduklarini dusunurlerdi.Bugun Cesme nasilsa Karsiyaka'li kendini oyle hissederdi.Karsiyaka -Goztepe futbol takimlari arasinda her zaman rekabet oldugundan, Izmir disindan sayar ama yine de 35,5 la adlandirir kendini.

Bu nacizane benim fikrim ama eskisi kadar bu ayricalik kalmadi gocten dolayi.:)

• Beğen
Tepkiler: MURAT PEMBEGÜL
Geri