Scudo Sports

17-18 Mart günü Çanakkale Programı

,yukardakı mesajıma bakıp, diyeceksiniz ki;
kardeşim tek bir bayrak altında aynı anda tek bir amaç için pedal çevirelim diyorsunuz ama öte yandan sizde mesajlarınız arasına serpistirdigınız kelımeler ıle okulunuzun adını duyurma peşindesiniz. ama hayır, yukardakı yazı okula sundugumuz harcırah talep dılekcesınden bı bolum.

esasında katiyen böyle bir şey yok, biz sadece okulumuzdan harcırah alabilmek için abide önünde okulumuzun bayrağını açıp bir iki foto çekeceğiz ve geri kalan tüm turumuz boyunca bisikletlerimizin ardında türk bayrağından başka hiç bir şey dalgalanmayacak. yolda hemen baska bısıkletlı gorduk mu gecen senelerde oldugu gıbı onlarıda aramıza katıp pedallayacagız.

sonuc olarak biz, tek başımıza değil, sizinle, şarköyden, adanadan ya da daha daha başka yerlerden gelen tüm katılımcılarla birlikte pedallamanın derdındeyız. hepimizi organize edecek, bizi orda bir kaç bisikletli değil, bisikletin bir yığın olarak gosterecek, bu sayede altlarımızdaki bisikletrin yardımıyla hem bisikletin gelişimi hem de 18 mart başlığı altında söylem geliştirebilceğimiz bir platform oluşacak. bir şey dediğimizde bu bir kaç bisikletlinin değil, tüm bisikletseverlerin ortak coşkusu haline dönüşecek.

biz, bu denli bir aktif katılımın peşindeyiz ve bu bir rüya olmamalı. bu hafta içinde bu işi halledelim hep birlikte sürelim diyorum ben?

gectıgımız yıllarda da gırısımlerımız bu yonde ıdı zaten;
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=57376

Scudo
samet kardeşim dediklerinde gercek payı var ama bu işlerde senin tahmin ettiğin gibi olmuyor herkez pilanını yapıp buraya öğle geliyor biri ben sabah 8 de gezecem diyor biri 111 de diyor biri ben erken döneceğim bir an önce gezip bitireyim diyor .hangisini bir catı altında toplayacaksin ben burda yani çanakkalede bu işi yapan tek gönüllü benim ayrıca bisiklet benim mesleğim .30 seneden beri bu işi yapıyorum bisiklet olarak ben bu işe yani tur işine başlamadan önce burada 2 kişi yanyana gezmesini bile birmiyordu bırak yarım adayı gezmeyi tur veya grı-ubun ne olduğunu bilmezdi .evet u gelecek olan kafileler 1 hafta önceden burda olur ozaman hepsini bir catı altında toplarsın veya toplamaya çalışırsın .ama hayrı günlerde gelen ve ayrı ayrı tarihler ve saatlerde gezecek insanları toplaması inan çok zor .tabi herkezede illaki bunu yapacaksınız deme şansınızda yok .samet kardeş .cumartesi yani 19 mayısta ebit bisiklet grubunu gezdireceğiz .pazar yani 20 martta .keşan edirne ,tekirdah .balıkesir edremit ve aycay grubuyla sabah 9 da eceabatta buluşup toplu bir yarımada turu yapacağız tabi bu tur güzergahı veya zamanı silerede uyuyorrsa sizleridew aramızda görmek isteri .karar sizin samet kardeş SAYGILARIMLA

hocam, tur talebinizi kulüp olarak kabul ediyorum. sizinde bir şeyler yapmaya çabaladığınız açıkca ortada, ki bir şeylerin değişmesi adına da bu özveri şart, bu yüzden sizin belirttiğiniz programa ayak uydurmaya çalışacağız. bu doğrultuda, cumartesi sabahı eceabat dayız.

cumartesi ebitliler ve sizle, pazar günü de diğer kardeşlerimizle, gücümüzün el verdiğince pedal çevireceğiz. bu sene ilk kez, istanbuldan çanakkaleye sürerek gelmek yerine, katılım artsın diyerekten gurubumuza bisiklet tecrübesi az, kondüsyonsuz kız arkadaşları da dahil ettik. olabildiğince ana gurupdan kopmamaya çalışırız ama yokuşları bu kızlar nasıl çıkacak tam bir muamma.

bu akşam kocaeli bisiklet kulübü başkanı arkadaşıma telefon nettim, neredesiniz, çanakkaleye ayın kaçında varıyorsunuz dedim? abi ne varması şuanda çanakkaledeyiz dediler, onlarda yarın truva..vb yani bölgenin çanakkale tarafını, 18 mart ta ise gelibolu yarımadasını gezeceklermiş. ayın 18i akşamı ise otobüsle geriye dönüyorlar.
istanbul üniversitesi bisiklet kulübüne de ulaşmaya çalışıyorum.
benim demeye çalıştığım işte buydu, yahu hepimiz üniversite kulübüyüz, allah aşkına tek yürek olmak bu kadar mı zor.

maksat, siz, biz onlar şu bu, herkesi bir arada görebilmek, tanışalım birlikte pedallayalım... esasında üç beş kişi olsak da harika keyif alıyor, inanılmaz bir sürüş zevki yaşıyoruz ama o denli fazla olalım ki, dışardan bakan adamda bir durup yahu bu denli insan, altlarında bisiklet, hayırdır inşallah desin, bir şaşırsın!

bisikletliler olarak ilk bakışta fark edilelim. yoldan arabasıyla geçen adam kenara çekip, ne güzel, bir şenlik havasında gururla, şevkle pedal çeviriyorlar, helal olsun aslanlara desin. üç beş bisikletli olunca bu denli olumlu geri dönüşleri pek duyamıyoruz, ilgi sınırlı oluyor. esasında benim tecrübem bu yönde oldu. sırf bu yüzden bu sene katılım fazla olsun diye otobüsle hatta tamamı amatör bisikletçi arkadaşları toplayarak gelme kararı aldım.

abicim ben sana cep numaramı ve diğer iletişim bilgilerimi de içeren bir özel mesaj atıyorum. orada görüşmek dileğiyle...

Geri