Scudo Sports

160 mm adaptöre 180 mm rotor takma

Tepki
16
İsim
Hasan Onur İmrak
Bisiklet
Look
Arkadaşlar öncelikle merhaba,
Mavic 819 jant seti satın aldım üstünde xtr icetech 180 mm rotorları da aldım fakat sorun şu ki ; benim adaptörüm 160 mm bir arkadaşım pullarla oturt dedi fakat nasıl yapılacağını kendi de bilmiyor bisikletçi yapmış fakat burdur'da bisikletten anlayan bisikletçi yok yardımlarınıza muhtacım

Scudo
2.el arıyorum 180 mm ama fiyat bilgim de yok uçarlar diye pul çözümünü düşündüm

İkinci elinide en aşağı 15-20 tl ye bulursunuz.Oda denk gelirse tabi.Bence hiç uğraşmayın çok pahalı bişey değiller.En ucuz bu sitede buldum.
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: HasanOnur15
valla hocam teşekkür ettim de görmeden denk gelip gelmeyeceğini bilemiyorum o yüzden güvenemedim çok da pahalı bir şey değilmiş yarın burdurdaki bisikletten anlayan tek bisikletçiye sorayım varsa ve uyuyorsa alırım yine de teşekkür ederim

@HasanOnur15
Merhabalar Hasan Bey,

Pullar ile olacak iş değil bu, şakası yok. 180mm rotor kullanacaksınız adaptör şart. Pul olayını aklınızdan çıkartın. Fiyatı uygun bir sürü site var türkiye'de.

Shimano Hidrolik M-445 kullanıyorum yukardaki sitede SM-MA serisine uygun bulabilirsem alacağım tabi ki de fakat kullananları duydum sakıncası olup olmayacağını bilmiyordum teşekkür ederim

Pullarla olacak iş değil o. Zamanında uzun bir vida ile yapmıştım. Sonuç hüsran.

• Beğen
Tepkiler: HasanOnur15
2 vidayı uzun vidalarla değiştirip 14 er pul ile işi halletim fren çok iyi 180mmolunca daha da iyi oldu

Geri