Scudo Sports

160-180 mm maşa ile takaslık 95-140 mm u-turn rock shox pike

HikmetTaha

Aktif Üye
Tepki
14
Bisiklet
Scott
Elimde 1 aylık sıfır olarak alığım Rock Shox Pike maşa var daha yüksek travelli bir maşa ile takas etmek istiyorum .

Rock Shox Pike 95-140mm ayarlanabilir (U-turn) siyah 1 ay oldu alalı sıfır olarak aldım remote lock out -rebaund ve gate ayarları mevcut 20 mm akslı IS disc bağantılı

Takas fiyatı 500 satın almak isteyen olursa 450 tl'dir.

Bisiklet komple satılıktır. ilgilenen olursa diye mesaj atarsınız.

Son olarak Rock shox domain gibi bir maşaya 600-700 tl verecek kadar bilinçsiz biri değilim elinizdeki ürünlerin fiyatını v.s. araştırın ona göre mantıklı olalım lütfen...

Özelden ulaşın resim de aşağıdadır..

140 mm hali

(link)

95 mm hali

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
bu maşa satıldı mı satılmadıysa almak ıstıyorum

komple bisiklet için de görüşülebilir amak isteyenler için ..
Fiyatı : 1. 600 tertemiz sorunsuz bisiklet ilgilenener özelden ulaşsın pazarık var....

bisiklet te satılıksa özellikleri de yazılsa fena olmaz hani !

yaylıydı bu maşa değilmi? bana mesaj atmıştınız ama ben yanlışlıkla silmişim mesajı kusura bakmayın

Jantlar alex dh 22 arka göbek dmr revolver . Ön göbek xt hb-m766 akslı kadro scott voltage yz 3 15'' gidon ve boğaz amoeba dh seri aktarıcı vitesler kollar aynakol ruble zincir alivio acera 9 lu sistem. Lastikler ritcey ve bontrager. Sele terry jel sele frenler shimano m 445 hidrolik seri. Furş neco rulmalı velo 8 wireless km saati birlikte .

Bisiklet kadro hariç diğer bütün ekipman sıfır olarak alınmıştır. 2 aylık toplanma zamanı başka sorusu olan varsa otelden beklerim .

Masa pike race modeli yaylı 95-145 mm travel u-turn rebaund remotel lock out pike veya psylo modeli kullanmış olan varsa performansını bilir . Ayrıca bu maşa nın sürücü ağırlığına göre uygun sertlik de yaylar bulunmaktadır sürücü ağırlığına göre yay kullanıldığın da mükemmel performansı olacağına da emin olabilirsiniz.
Teşekkürler.

ilan güncel komple bisiklet için pazarlık var.

İlan Güncel komple bisiklet fiyatı 1.400 pazarlık var

ilan güncel komple bisiklet için pazarlık var.

ilan güncel
fiyat 1.300
maşa için satış soran oldu. maşa fiyatı 450 tl isteyene verebilirim

maşa sahibini buldu ... ilgilenen arkadaşlra teşekkürler

Kalan parçaları ile komple 900 tl ' ye ilan güncel

Geri