Scudo Sports

16 Mayıs çıkışlı İstanbul-Sinop turu sahilden

cembarlasic

Daimi Üye
Tepki
230
Bisiklet
Cannondale
16 Mayıs sabahı erkenden Beylikdüzünden Kadıköy e metrobüs ile geçeceğim. Kadıköy den Şile-Ağva devamı sahilden Sinop.

26 mayıs ta işbaşı yapacağımdan tarihleri esnetme durumum yoktur.

Tur tecrübem fazla yok. 4 günlük istanbul-Altınoluk turum (çanakkale üzerinden) (solo 2013 ağustos)
6,5 günlük İstanbul-Bodrum turum (bandırma start) 2 kişi olarak (2014 mayıs)

Tur çadır konaklamalı müsait yerlerde pansiyon tercih edilebilir. Minimum harcama maximum keyif amaç edinmiştir.

Katılım bekliyorum.

Haberleşme burdan veya cembarlasic@gmail.com

(link)

2.gün 17 mayıs 2015 ağva-akçakoca 132 km (link)

3.gün 18 mayıs 2015 akçakoca-zonguldak 109 km (link)

4.gün 19 mayıs 2015 zonguldak-amasra 105 km (link)

5.gün 20 mayıs 2015 amasra-uğurlu 102 km (link)

6.gün 21 mayıs uğurlu-abana 94 km (link)

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
Scudo
12 mayısta sınavlar bitiyor bir veya 2 kişi daha gelirse gelirim .çadırla güzel olabilir.

Ben katılımcı olmasada turu tek başıma yapacağım. Katılan olursa daha iyi olur tabi. Her türlü yardımcı olurum.

Sınavlarıma denk gelmezse katılabilirim.

Merhaba,

O yolun keyfini iyi bilirim. :) Ben de bir İstanbul-Samsun yapmıştım sahilden. Kamplı olduğunuz için Cide-İnebolu arası sizin için problem olmaz.

Ben de tura 2 kişi başlayıp Cide'den sonra tek olarak devam etmiştim. Yalnız da olsanız mutlaka bu tura çıkın.

İnşallah ben de bir gün kamplı turlara başlarım. :)

Size şimdiden kazasız ve keyifli bir tur dilerim.

Selamlar

five

• Beğen
Tepkiler: cembarlasic
Sinav durumuna bagli belki katilabilirim.

Akademik takvimde 14-24 mayis da finallerin oldugu yaziyor. Bir iki derste hocayla konusabilirim, digerlerinin de zamani uyarsa katilabilirim belki.

Yazin bende bir iki tur yapmak istiyorum, yaz okuluna da devam edecegimden pek zaman olmayacak, her firsati degerlendirmek gerek.

(link)

2.gün 17 mayıs 2015 ağva-akçakoca 132 km (link)

3.gün 18 mayıs 2015 akçakoca-zonguldak 109 km (link)

4.gün 19 mayıs 2015 zonguldak-amasra 105 km (link)

5.gün 20 mayıs 2015 amasra-uğurlu 102 km (link)

6.gün 21 mayıs uğurlu-abana 94 km (link)

7.gün 22 mayıs abana-sinop 125 km (link)

tüm plan böyle . 2 günde yedek gün var.

• Beğen
Tepkiler: Burçin Çoban
Evet var mı katılan. Katılmak isteyipte söylemeyen?

Usta senle konuştuk plan iyimiş günlük ortalama 100 km arasıda dinlenme 8 saat pedal çevirsek 4 defa yarın saat mola verilse 10 saat bisiklet için geri kaldı 14 saat 4 saat çadır kurma takma diğer işlere 10 saatde uyuma artı ek işler olur mu böyle ?

Olay kısaca böyle

Sadece hafta sonunu içerse daha kisa sekilde memnuniyetle katılmak isterdim

@erencaner
Keşke ama o kadar sürede turu bitirmek mümkün olsa. Ama uzun turun güzelliği uzun olması değil mi?

• Beğen
Tepkiler: erencaner
@alperK
Beklerim.

@omergozubuyuk
İnşallah beklerim.

sahilden karadenizde o yollarda çok çok zor işiniz kolay gelsin şimdiden.. ben arabayla gittim.. arabayı bırakıp gidecektim virajlardan iniş çıkışlardan.. :)

@cembarlasic katılıyorum kısa turlar da düşünürseniz haberimiz olsun :)

@abdullah keleş
sözünüzü unutmayın.

@mehmet şevki
zorluğun farkındayım. Özellikle sinop a yaklaştıkça daha da zorlaşacak. O güzellikler için bu zorluklar yaşamaya değer. Birazda güzelliği zorluğunda. 2 boş günü zorluğunu düşünerek bıraktım. Kafamda olayı bitirdim. Artık katılan arkadaşlarla beraber uygulaması kaldı.

Geri