Scudo Sports

" 16 Mart " Cuma Akşamı......Keyfi

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.653
Selam Grup,

Yine keyifli bir Kis Gezisi olmasi...........dileklerim ile.

Etkinlik Tarihi : 16 Mart

Bulusma Saati : 20:30 - 21:00

Bulusma Yeri : Kadikoy vapur iskelesi onu ( Kadikoy - Eminonu )

Parkur : Moda

Program : Bulusma yerimizden 21:00 gibi ayrilarak dondurrrmasi ile Messhurrr Ali'nin dondurmalarini lupplemekk uzere Moda'ya pedal basiyoruz,kisa 1 mola sonrasiii arzuya gore,pedal basarak Gezimizi tamamliyoruz:)

" Bol Sporlu ve Pedalli Gunler "

Ayni Duygu ve Heyecani Paylasan.............Tum Spor ve Pedalseverleri
Gezimize bekleriz.....sewgiler

Etkinliklerimizde eldiven ve Kask takilmasi..........ONEMLE belirtilir.
hava raporlarina gore hava acik 5* civarinda olacak yagmurluklarinizi
yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Complete
Sports*-Man
0533 263 21 69

Scudo
kalbimiz sizlerle beraber atacak,kazasız belasız bol keyifli sürüşler dilerimmmmmmmsss

Mert abi süper organizasyonlar yapıyorsun
imreniyorum abi ya...

bir gün inşallah mekan farketmez beraber pedal basarız ;)

Size iyi eğlenceler. Afiyet olsun.
Düşündüm de, o dondurmacıya gitmeyeli 13 yıl olmuş. 1994' de dondurmalı sahlep yapardı. Hala aynısından yapıyor mu bilmiyorum. Yapıyorsa deneyin. Denediyseniz tekrar deneyin

gezen gezene.yav ben ne şanssızmışım.Türkiye de tek kaldım.tommyi saymazsak.oda yaşlandı formdan düştü.size iyi gezmeler.benim yerimede gezin lütfen...;)

bu etkinliklerden insanının işini bırakası geliyor:)
iç lastik vs yanınıza almayı unutmayın.

:( henüs bi kask edinemedigm için çok ayıplarmısınız beni?yoksa bu sferlik böyle olsun dermisinis?:(

Gökhan kardeşim katılabilirsin kasksız da.. Ama kısa zamanda alsan iyi edersin.. Kask İstanbul'da özellikle şart..

@jerry_f

Cumartesi günü sana kask alalım
Cuma akşamı için iyi eğlenceler. Ama hemen cuma günü kask alsan iyi edersin

mert abi çok ii olurdu yaw ama ben çanakkaledeyim buraya bekleriz modada işinizi bitirin burayada uğrayın burası bu iş için çok abi ya anlatılmaz bencce bir gün burayada gelelim olurmu:) size ii geziilr

bu arada mert abi hatırladın dimi beni ünal

ii geziler...

alıcam alıcam...30-40 milyonluk bişiy olcak zaten alıcaıgm kask ama wallaa bursa kadar o parayı dahi çıkaramam sanırm:)yani bi 8-10 gün sooraa:)@Selim Çam

vardı sanırım yanılmıyorsam 20 YTLYe ayarlı filanlı.. Ama pek havadar bir kask gibi gelmedi bana.. 40 50 YTLYe bişir alırsın ayarlı ve havadar.. @jerry_f

kask için 2.el sayfalarınada bakmanızı tavsiye ederim,uygun ve güzel kasklar oluyor..

@hızlı

Sağol nikolaycım,kalplerimiz herzaman 1 biliioosuunn beaaa:) pazara görüşmek üzereee...sewgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@Ercan Bayram

Ercan sağol abi;) inşallah 1 gün bu dileğimizi gerçekleştirirzzz

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
@gizer

Sağol özgür,löpürrrdetcezzz bakalıım işteee:D afettt war onudaa aradaa yiyoorussss beaaa:p grsrzzzzzzz

Geri