Scudo Sports

" 16 Kasım " Pazar......Polonezköy Rampa + Ekşııın (:

oh oh :) mert kaptan döktürüyon yine :) bu hafta değil ama haftaya tekrardan katılmaya başlıcam gezilere size boll pedallı günler şimdiden

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Scudo
ah birde şu sınavlar olmasa... bu geziyi kaçırıyorum ama inşallah en yakın zamanda sizlerle bir geziye daha katılmak isterim...

• Beğen
şu ana kadar gol falan yok... umarım yarın da yemeyiz golü de beraber bir gezi daha yaparız...

• Beğen
mert baba,
kesin dedim ama
öğlen fenerbahçe tuzla yaparken dönüşde sahil yolundaki kıralan şişelerin üzerinden menavra yaparken kaçim derken taklaya geldim.
acısı akşam çıktı sağ bilekde sorun var.
katılamayacağım kusuruma bakmayasın
size bol pedallar

• Beğen
bu kadar mı olur ya..
saat kurmama rağmen tur için duymamışım bile...
gözümü açtığımda saat 09:30 du ve kendime lanet ettim:(

• Beğen
Aynen yaa dün çok geç yattığım için uyanamamışım :mad:
o kadar da gelmeye niyetliydim.sabah olması daha çok işime geliyor çünkü bisikletim gece takımları(fener vs...)yok.Belki dönüşte caddebostanda yakalarım

• Beğen
bugün on kişilik bir grup olarak turumuzu kazasız belasız tamamladık, tur organizasyonu ve yol güvenliği çabaları için mert kaptan ve kudret üstadım ve dahi :rolleyes: 3 kez patlayan lastiklerimi başarılı operasyonlarla hayata döndüren kemal kardeşim başta olmak üzere tüm arkadaşlar, varolun, sağolun. :) :)

çok eğlenceli bir organizasyondu.Ama acemi olduğum için yokuşlarda çoook zorlandım ama turu sorunsuz bir şekilde tamamladık mert kaptan başta olmak üzere bütün arkadaşlara teşekkür ederim.(devamını bekleriiiiiiiiz.)Ayrıca hepinizin performansına hayran kaldım.

• Beğen
@enis57

geçmiş olsun enis baba:( Düşerken kafanda KASK varmıyydı abi:rolleyes:

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: enis57
Selam Grup,

Sabah Bostancı'da 08:30 gibi pedalsever dostlarım ile buluştuk dan sonra:) 09:00 gibi hareket ettik.Bostancı Köprüsü - Çavuşbaşı - Çekmeköy - Polonezköy yaparak orada mola verdiiik. km saatim 45 küsur,hemen yeme ihtiyacımızı karşılamak için gidip görüştüğüm Gülsen Restaurant'a girdik.Tabiiii neffiiiis küfteee,piliç,çorba,gözleme,ikram etli kuru fasulye ve meşrubatlarımızı lüüüplettiiik beaa:D sonra da hazım için yine ikram çaylarımızıı da lüüplettik deen sonraaa:p 14:00 de geldiğimiz istikametten geri dönüp,çıkıp indiğimiz rampaları aşaraktan geri dönüşümüzü gerçekleştirdik:winkenlux Gezimize katılan paylaşımda bulunan,her konuda destek ve yardımını esirgemeyen,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyerek Grup Disiplini içinde pedal basan,aramıza yeni katılan, arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ediyorum.;) Birlikte Nice Renkli ve Keyif dolu Gezilere İnşallah........sevgilerrr

• Beğen
Tepkiler: Goldenlitter
@karaburga

Bizde seninle tanıştığımıza memnun olduk Kadir:) ne demek,biz bir Grubuz ve her arkadaşımız bizim için değerli,yardım gereken her konuda Birlik,Beraberlik ve Grup Disiplini içinde hareket etmek önceliğmizdir.:60: Diğer Gezilerimizde görüşmek dileğiyle aramıza hojjjgeldin dostum.....sevgilerrr

@serhad k

3 kez mi maşallah :) büyük başarı neyseki böyle grup olunca sorunların halledilmesi daha kolay oluyor...

@Nedret Günaydın

süppeeerrrrrrrrr beaa:D

Bu pazarrr izninizlee dostlarrr:D başka 1 spor faaliyeti için İstanbul dışındayıım beaa;) .......sevgilerrr

Geri