Scudo Sports

16 Gün -3514 KM- 11 Ülke İspanya'dan Türkiye'ye

@Aloha Burada siyasi konulara gerçekten girmek istemem. Ancak İspanyalısı Fransızı Hırvatı Arnavutu Mekodolnu Tunuslusu Hatta Edinburglusu İskoçyalısı sıradan bizler gibi insanlar resepsiyoncusu sınarda polisi. çok kişi ile iletişim halinde oldum öncelik hep sohbette buraya onlar tarafından çekildi Liderlik konusu hep oldu... Salt yaşadığım için yazdım. Yazmasam olmazdı. Çünkü bu diyologlar çok yaşandı.....

Scudo
@buyukkacak

Burda medyanin nasil manipülatif ve tehlikeli bir arac oldugu orataya cikiyor, bu insanlarin kafasinda medyanin olusturdugu son derece olumsuz bir Türkiye imaji var.
Ben icinde yasiyorum, ne kadar haber portali varsa, günde en az 2-3 Türkiye aleyhine haber yapiyorlar, (TV yok izlemiyorum, orda kim bilir daha nasildir)
Bu bakimdan Libya'ya girmeden önceki duruma cok benziyor.

Bence Türkiye'nin baticilik serüveni bitmistir, kendine yeni rota belirlemesi lazim.

Neyse biz bisiklet konularina geri dönelim.

@buyukkacak Açıklamalar için teşekkürler. Ben de zaten çok daha fazla kalori kaybıniz olduğunu düşündüm orada söylediğim kalori açığiydi. Yani günde 15 bin kaloriyi yerine koymak kolay değildir. Muhakkak 4 5 bin ekside kalırsınız hele günü meyveyle noktaladım diyince ondan biraz merak ettim ama bilinçli beslediğiniz zaten aşikar yoksa basarmaniz mümkün olmazdı. Bu arada sıvı hesabıyla ilgili böyle turlarda hiç kafanızı karıştırmayın bence. Sıvı kaybı günlük değişkenlik gösterebilir fakat günün sonunda vücut onu bir şekilde dengeler. Yani o suyu icirir size. Zaten içmezseniz ertesi güne aynı performansı mümkün değil göstermezsiniz.

16 günde 3500 km büyük başarı.Müthiş performans işi

Tebrik ederim, mutlak bir cesaret ve disiplin işi gerçekleştirdiğiniz

Geri