Scudo Sports

16 ağustos pazar erikli şelalesi -cumburlop-

Scudo
Ramazan için standart bir plan yapalım.. Ne bileyim gece iftardan sonra olabilir. Sahur için olabilir. Mevsim yaz. Olabilir mi?
Ya ben geziyi kıskandım gelemedim diye kendime pay çıkarmaya çalışıyorum..

Bu hafta gelemedim ama içim içimi yedi valla güzel eğlenmişiniz gene. Gerçi DAYİG-DARUB ortak organizasyonlar çok zevkli oluyo bu sıralar.:D

@paramedik34

Öyle bir plan var Tolga İftardan sahura bir düzenleme yapacağız Gökhan hocayla haberleşiriz.

• Beğen
Tepkiler: gökhan aksoy
Alakasız olacak ama bir şey sormak istedim sansürlenen da-beer açılışında "hadi baba gene yap" şarkısını çalmışmıydın ?

TV izlerken birden mırıldanmaya başladım da merak ettim, hatırlayamadım.

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
@G. Akpınar

o gün haydi erkekler savaşa yı çaldım sadece
şehirler arası bölümüne erikli resimlerini koymaya çalıştım amma zor bu iş bunu öğrenmem lazım büyük hata yaptım

bu arada hasan çalışşşşşşşşşşşşşş
ve 50 şinav çek çabuk
kaçırdın muhabbeti bir de oh canıma değsin delmece yaylasını

kudret abi yazılar süper olmuş. o sırada alfabedeki bütün harfleri anlamsız bir şekilde kullanıyodum su 10 derece ancak vardı.

bu arada ramazan ayında inşallah 'İftardan Sahura' turlarımız olacak. yakında bununla ilgili başlık açacağız.

görkem kötü bir fotoğrafçıyım ama sen güzel pozlar veriyosun ben ne yapayım. cevapları kendinde ara:D

Herkese selamlar.. Bu aralar işlerim sebebiyle çok sıkı takip edemiyorum forumu ama resimlere baktım süper eğlenmişsiniz Erikli'de. Recep'e de çok geçmiş olsun diyelim buradan. Şimdi bambaşka bir konuya geçeçceğim. Ben mide rahatsızlığım sebebiyle oruç tutamıyorum ve Pazar günleri mümkün olduğunca bisikletimle özlem gidermek istiyorum. Ramazan süresince oruç tutmayan ya da tutamayan arkadaşlarımız varsa bana özelden mesaj atarlarsa kendi aramızda bir tur organize edelim derim. Oruç tutan arkadaşlarımıza da şimdiden hayırlı Ramazanlar diliyorum. Gökhan hocam zaten iftardan sahura turları düzenleyecekmiş, süper olacağına inanıyorum.

Biraz yorum da geciktim kusura bakmayın... tur gerçekten güzeldi dönüş yolunda çeşitli tehlikelere rağmen hayatta kalmanın huzuru bir başka tabi. davetiniz için ve turu düzenleyen kudret beye teşekkür ederim. hoş sohbet, muhabet ve bir o kadar da muhteşem olan bu turun bütün tur arkadaşlarıma da tek tek teşekkür ederim.
fotolarda süper...

(gökhan picasa web de senin yüklediğin fotoları bulamadın sildinmi?)

Görkem merhaba!

Daha yeni gördüm geri bildirimlerinizi.Cevapları yanlış yerlerde aramışım hep :(

Kesinlikle hemfikirim seninle. Benim yaş 30, bekarım.Yaşıtlarımız dediğin gibi
koca, çocuk ve ev işi peşinde koşmaktan olsa gerek fırsat bulamıyor bu tip aktivitelere.

Sizlerle tanışmayı çok isterim. Ben hafta sonları ( bu h.sonu da hava güzel olursa inşallah ) Kartal - Fenerbahçe arasında turluyorum.

En kısa zamanda beraber pedallamak üzere...

pedal basmak gibisi yooooooooooooook :D

@G. Akpınar

Merhaba Elif,

Önemli değil geç yazmış olman. Tahmin ettim topigi bulamadığını. Ben artık hafta içi çıkamıyorum fakat haftasonları bir organizasyon düzenleyebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: elif inci
Geri