Scudo Sports

16 ağustos pazar erikli şelalesi -cumburlop-

Scudo
hepinize iyi eğlenceler dilerim sevgili pedalşörler en yakın zamanda aranıza katılacagım ;) :D

Recep çok geçmiş olsun. Olacak iş değil. Gökhan anlattı. Umarım kırığın çabuk iyileşir ve sapasağlam aramıza dönersin.

Eve geldim ben anlaşılacağı üzere. Katılan herkese teşekkürler arkadaşlar, katılmayanları bir dahaki tura bekleriz.

Rampalar iç kanırtıcı idi (bana göre) Darubculara göre çerez. Şelale buz gibiydi, coşkuluydu. Kaşarlı patlıcanlı gözleme güzeldi. Mis gibi sudan bol bol içtik, içmeyeni dövüyorlar. Bugün tatsız bir vukuat olmadı, sadece dönüşte Sado'nun lastiği patladı fakat o da çarçabuk halletmiş.

Fotoları bugün veya yarın aktarırım.

Herkese sevgiler.

Çok eğlenceli ve serinletici bir gezi oldu.
Şelalenin altına toplanıp sırayla buz gibi suyun altında durmak inanılmaz keyifliydi.
Günün patlak lastiği ödülünü kimseciklere kaptırmadım:D
Katılan tüm arkadaşlara bu keyifli gün için teşekkürler.

Şelaleye doğru yürürken ayağımın altında bir yengeç gördüm ayağıma tırmanmaya calısıyordu ve çırpındım tabiki çığlık cığlığa, cok korktum ama bir şey olmadı.

Şelalenin tam altına geldiğinizde sizden çıkıp çıkmadığına emin olamadığınız bir takım sesler çıkarıyorsunuz. AAARZaaaaHGGHRHhhhhhhhh OOOoOoORRrrrrrtggggghh falan gibi, bunlar elinizde olmuyor, suyun soğukluğu ile ilgili ve ben orda oturduğum süre boyunca suyun altına giren herkesten ses çıktı. Ses çıkarmayanı tebrik etmek gerek.

Sabahtan akşama yediklerim: (Bunları da niye yazarsam bilmem) 3-4 dilim Karpuz, 1 açma, 1 poğaça, 1 nestle çikolata, 4-5 adet tadımca, çubuk kraker, çizi, biskrem, 2 patlıcanlı kaşarlı-1 kıymalı gözleme, 1 ayran, 2 çay, 1 nescafe, 1 portakal suyu, kuru kayısı, balık ekmek, 2 şeftali.Birazdan yemeye devam edebilirim.

Söylemeyi atlamışım Bazuka'nın da bisikleti ile ilgili problemi oldu hem de iki kez. Fakat halletti.

Ve beklenen an:

FOTOLAR

picasaweb.google.com/gorkigorki/16AgustosErikliSelalesi#

tüm katılımcıları kutlarım
bu arada yeni katılan arkadaşlarıda kutlarım
özkan suha görkem gökhan evren kertman the foto man i
özellikle kutlarım bu zor etabı bizlerle paylaştıkları için
evet darubcular
sado
kenan
bazooka
vural bolat
kaşif
şevket
evet sizleride kutlarım
hasannnnnnnnnnnnnnnnn 100 şinav çekecek uyuya kaldın neyse önemli değil hasan ne yapsa yeridir onu her vakit severiz o darubun emektarıdır
bu arada kenan gene uçtu tutamadık yahu
sadonun lastiği azizlik yaptıysada darubcu yılmaz
kaşif dostum performansı ile beni gene etkiledi
vural dostum gene devirdi acımadı rampalara
bazooka dostumu bir ara delmece de göremedik bisikletinde bir sorun oldu
şevket baba gene helali hak etti
bu arada gökhan dostumun bu gün rampadaki performansını çok beğendim
hepinize tekrar teşekkür ederim

allaaaah foto dedinizde akılama kötü anılar geldi neyse..:D :p Çok Eylenceli bir tur oldu katılan herkeze teşekkür ederim....yeni dostlar tanıdım ve çok güzel vakit geçirdim ...

turu düzenleyen kudret abi başta olmak üzere katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. katıldığım en güzel turlardan biriydi. mükemmel bir doğa gezisiydi.

işte fotolar. (12 den sonra yükledim:DD)
picasaweb.google.com.tr/gokhanaksoy84/160809ErikliSelalesi?authkey=Gv1sRgCP6klPLQluDqiQE#

@gökhan aksoy

Senin katıldığın en güzel turlardan biriydi, benim de Photographer Gökhan tarafından en muhteşem fotolarımın yakalandığı turlardan bir diğeriydi. Tebrik ederim ! :D Bana öyle geliyor ki bilinçli yapıyorsun yorgunluktan ölmüş vaziyette veya tıkınırken çekiyorsun fotolarımı.

vural dostumun organizasyonlarını dört gözle bekliyorum artı recep dostum seninde bir an önce iyileşmeni
tekrar geçmiş olsun senin için yine bir erikli yaparız en iyisi vural dostum ekimde bir erikli turu organizasyonu yapabilir iyi de olur darub ve dayig birlikte oluruz yine

Geri