Scudo Sports

16-17 Temmuz Uludağ Zirve Tırmanışı ve Trans Uludağ

@Ahmet Salih Özenir

Geşmiş olsun dileklerimi iletirim Orhan Bey. Şükür iyisiniz.
Tur için başarıalr dilerim şimdiden.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Scudo
orhan bey geçmiş olsun....
bize lazımsınız sizin turlarınızı bekleyenler var gerek istanbul içinden gerekse istanbul dışından ,sizin turlarınızı seviyorum bloğunuzu takip ediyorum ..evet ölene kadar devam edeceğiz, süleyman şatır dostumu hatırladım onla beraber yıllar önce pedal basmıştık 2005 de rahmetli toprağı bol olsun ....

bende ufak bi kaza geçirdim evde badana yaparken düştüm merdiveni bağlayan ip koptu eskimiş ip ama hafif bi şişlik oldu sol dirsekte, sıcak su ile hallettim şimdi sol dirsek iyi ,,,,,

@psychologicalmaniac

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu sefer başarı dileklerinize gerçekten ihtiyacımız olacak. :)

@Kudret Kurtcebe

Teşekkür ederim Kudret Bey,
Size de geçmiş olsun. Bazen en ufak bir ihmal olmayacak sonuçlara neden oluyor. Rahmetli Süleyman Beyle tanışamamıştım ama forumda rastladığım birkaç tur yazısını okumuştum. Bunlardan eski anlatımlı olanlarından birisinde resimlerin açılmadığını görünce acaba bu yazıları fotoğrafları bir web sitesinde yayınlamak daha mı doğru olur diye düşünmeye başladım.

@Orhan Kılıç

Mesajları duzenlı takıp etmedıgımden kaza geçirdiğini yazdıgın mesajı kacırmısım. Gecmiş olsun delikanlı. Aramıza hoşgeldın. Artık her zaman grubun ortasından gıdeceksın.. :Skull-175 .

@Orhan Kılıç

orhan abi sen genede bu air göbek bülo ya fazla güvenme.mazallah bir gün tur yaparken diyarbekir den çıkmakdan korkuyorum. :p bu adamın sağı solu belli olmaz :D :D

@ahmet centeli

Aynı ekibin bire bir toplanacağını bende ummuyorum ama bu turda aramızda yeni arkadaşların olacağı müjdesini verebilirim. Az da olsa kamplı tur bisikletçiliğine heveslenen arkadaşları gördükçe ileride yollarda daha çok Türk bisikletçisi olacağına olan inancım artıyor.

• Beğen
Tepkiler: ahmet centeli
@Orhan Kılıç

Benden bahsetmediğine eminim. :))).. Ben yaşlandım. emekli olacağım. Motorsiklet ama motorsiklet istiyorum. O daha hızlı gidiyor. :D :D :D

@uzaktr

O zamanda bizden kurtuluşun olmaz. Motosiklet Ahmet'in ilgi alanına giriyor. Giderken beni de arkaya alırsın diye düşünüyorum. Kaskımı yanımda getirir, tur masraflarına da ortak olurum. :)

Sevgili arkadaşlar, turun zorluk derecesini göz önüne alarak tura katılımı kapatıyorum. Bu tura şimdiye kadar katılacağını bildiren arkadaşlarım ile geçen yıl yaptığımız 2 tura katılan arkadaşlarımız katılabilir, kalabalık bir gurupla bu turu gerçekleştirmemiz maalesef mümkün görünmemektedir.

• Beğen
Merhaba Orhan abi. Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah'tan önemli bir şey yokmuş.
Daha önce de bahsettiğim gibi tam o tarihte TÜBİTAKın Formula G yarışı var ve ben de Ege güneş ekibindeyim.
Yarış, 11-17 Temmuz tarihleri arası diye belirtildi. Yalnız yarışın hangi gün yapılacağı hakkında kesin bir bilgi yok. Muhtemelen cumartesi ve ya pazar günü olacak.Pazar olursa malesef katılamayacağım. Ama yarış cumartesi olursa, tüm şartları zorlayıp turun 2. gününe yetişmeye çalışacağım.

Son 2-3 turdur sürekli birşeyler çıkıyor ve görüşemiyoruz. Bu talihsizliği kırmak istiyorum.

Dinçer turun bir hafta ileri kayma ihtimali var. Aynı tarihte Atakan'ın arkadaşının Artvin Şavşatta düğünü var ve bizi de davet etti. Fırsattan istifade hem düğüne gideyim hem de görmeyi çok istediğim bu bölgede pedal çevireyim diyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.

• Beğen
Bakalım.Bu cuma Bursaya dönüyorum.1 hafta kalmayı planlıyorum.Sonrasında tekrar izmire döneceğim, yarışa kadar burada kalacağım. Bu küçük tatilde bir Uludağ turu çıkartmayı düşünüyorum.
Oteller mi olur zirve mi olur daha karar vermedim ama...
Muhtemelen zirveyi deneyeceğim. Olmazsa otellerde kalırım, gün boyu şehrin sıcağından kurtulmuş olurum.
Müsaitsen hızlandırılmış Uludağ turunu beraber yapalım Orhan abi :)

• Beğen
Dinçerciğim çok isterdim ama 18 Hazıranda İstanbul Adana turuna başlayacağım ve işlerimi yetiştirmeye çalıştığımdan musait değilim. Tura İstanbuldan Bursaya geçerek başlayacağız. Bursada olursan yol kenarında da olsa görüşmek isterim. Kim bilir belki bize Eskişehire kadar eşlik edersin. :)

• Beğen
@Orhan Kılıç

Valla aklımı çeldin Orhan abi. :D Ciddi ciddi düşünmeye başladım.
İstanbuldan direk mudanyaya mı geleceksiniz?Yoksa yalova bursa eskişehir mi yapacaksınız? Nasıl olacak tur günlüğü?Belki daha fazlasına eşlik ederim :)

• Beğen
Yenikapıdan Mudanyaya gelip pedal çevirmeye başlayacağız. İlk gün Eskişehire kadar gidip 19 Hazıranı Eskişehirde geçirip oradaki arkadaşlarla görüşeceğiz. 20 Haziranda Afyona doğru yola çıkacağız.

Geri