Scudo Sports

16.05.2010 Kemaliye Yarışı

ördek

Üye
Tepki
130
Arkadaşlar Kemaliye Yarışıyla ilgili bir dönüş yapıldı mı acaba sizlere?

Cumartesi sabahı fax geçmeme rağmen halen bir dönüş yapılmadı.. Sitede de kafile listesi yayınlanmadı.. Ayrıca sabah 9u geçmesine rağmen federasyon telefonuna bile bakan yok.. Bilgisi olan var mı? Malum bugün cuma... Yani yarışa gideceksek 10 gibi yola çıkmak lazımdı.. Federasyonu ciddiyetinden ötürü tebrik ediyorum..

• Beğen
Tepkiler: heng ve Cem Unden
Scudo
fax silik çıktığından orda yazılı noya ulaşamamışlarmış... sanki sporcu kaydını süs olsun diye alıyorlar siteye... uci nomu, mailimi bile yazmıştım.. zahmet edip bakamamışlar.. yarış haberinin altına da kafile listesini ekleyememişler.. ayrıca sanırım federasyon 9.40da iş başı yapıyor.. bu sabah o kadar aradım ki ancak 9.40da telefonlarına cevap verebildiler.. neyse vardır her işte bi hayır diyelim başka şansımız yok nasılsa..

yarış çok güzeldi çok eğlendik bir gün öncesinde ufak tefek AKSİLiklEr olsada katılan yarışan ve emeği geçen herkeze teşekkürler

Evet kesinlikle yarış çok güzeldi ama Mustafanında dediği gibi aksilikler olmasaydı çok daha güzel olacaktı.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
çok eğlenceli bir haftasonu geçirdik, özellikle cumartesi günü, yarış güzeldi. ankaradan kalkan otobüs sildi süpürdü ortalığı :D

yarışa kimler gitti sonuçlar neydi nasıl bir parkurdu ?

Geri