Scudo Sports

16/02/2014 Avrupa Yakası BF Pedaldaşları Anadolu Yakası BF Pedaldaşları ile buluştu

Cycmode

Daimi Üye
Tepki
307
Bisiklet
Pinarello
Herkese merhaba.
Teşekkürlerimle başlamak istiyorum, Bu gün organizasyonu yapan Nevres hanıma ve katkı sağlayan katılımda bulunan Çetin bey, oktay bey, barış bey, yunus bey, ibrahim bey ve uzbay beye teşekkürlerimi sunuyorum.

(link)
Sol Baştan Sağa Doğru;İBRAHİM BEY, Cengiz BEY, Nevres HANIM, Çetin BEY, Uzbay BEY, Barış BEY ve YUNUS BEY
OKTAY BEY SİZİ UNUTMADIK . Oktay bey turu tamamlamadığı için resimleyemedik. Kendisinden özür dileriz SAYGILAR. Resim tur sonunda çekildi
Tur bostancı vapur iskelesinde 09:45 te bir kafede toplanmayla başladı. Avrupa yakasından gelenler için biraz daha erken ve meşakatli oldu sanırım. Yaklaşık 10:00 a kadar gelenleri bekledik ve bu arada tanışma sohbet ve sabah çaylarımızı yudumladık. Çaylar Barış Beyden sağolsun. Daha sonra toplu hareketle yaklaşık 15-20 km hızla kimse geride kalmayacak şekilde ağır tempoyla pendik yönüne doğru pedalladık. Sabah saatlerinde güneş pek yüzünü göstermedi biraz soğuktu ama fazla rüzgar yada yağış yoktu. Bisiklet üzerinde de muhabbet oldu hatta bi ara sağolsun Yunus Bey bizi Maltepe civarında topladı ;) Kartalda Oktay Beyi uğurladık ayağına sağlık sağolsun. Daha sonra toplu sürüşe Kaynarca sahil yoluna kadar aynı tempoyla devam ettik, kısa bir molanın hemen ardından geri dönüş başladı saat 12:00 de pendik marinada uzuuuun soluklu bir mola verdik. Koyu sohbet, muhabbet ve Çaylar haliyle zamanı unuttuk yaklaşık 2 saat. Toplu sürüşle geri dönüş yolu başladı. İbrahim bey ve ben yunus sahilden ayrılmak zorunda kaldım (anlayışı için herkes sağolsun). Tur şu sıralar devam ediyordur. Her şey için tekrar herkese teşekkür ederim. Sizleri tanıdığım için için mutluyum. Esenlikle kalın İYİ FORUMLAR
(link)
Soldan sağa doğru; İbrahim Bey, Yunus Bey, Nevres Hanım, Çetin Bey, Barış Bey, Uzbay Bey ve Fotoğarafı çeken Bendeniz
(link)
Ufak bir ara
(link)
Bisikletlerimizde dinlenmek hakkı:alkis:
(link)
(link)
Toplu sürüşten bir kare
Bu arada Kartal Sahilde ATİLLA BİSİKLET TAKIMI İle karşılaştık hepsine sevgiler bizi gördüler ve selamlarını esirgemediler...:in::in::in:

Scudo
Bende 15 dakika önce eve vardım. Tur için hepinize teşekkür ediyorum.Özellikle turu düzenleyen Nevres ablaya :) Resimler içinde teşekkür ederim Cengiz abi :)
Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim.

Ayağınıza sağlık güzel bir tur olmuş. Resimerden birinde Migros marketin önündeki tarihi kalıntı nedir acaba? Çok merak ettim...

@ismtarhan
bir çapa ama tarihi olarak nedir açıkçası okumadık ne olduğunu..

@Uzbay YELCE

Pedalına sağlık Uzbay. Ben de senin gibi pırıl pırıl bir genci tanımaktan çok mutlu oldum. Dersaneni aksatmadan spor ve bisiklete devam. Avrupa yakasında da turlayacağız inşallah. Tekrar görüşmek dileğiyle. Sevgiler

@Uzbay YELCE

Pedalına sağlık Uzbay. Ben de senin gibi pırıl pırıl bir genci tanımaktan çok mutlu oldum. Dersaneni aksatmadan spor ve bisiklete devam. Avrupa yakasında da turlayacağız inşallah. Tekrar görüşmek dileğiyle. Sevgiler

@İbrahim K.KAVAK
Senin de ayağına sağlık. memnun olduk. Tekrar pedallayacağız önümüzde çokkk günler var.

Sağol Cengiz kardeşim. Eline sağlık. :in:Tur, resimler ve paylaşımlar için tüm arkadaşlara teşekkürler. Nevres hanımada ayrıca teşekkürler hepimizi biraraya getirdi. :alkis:Başarılarının devamını diliyorum.:) Bisiklet foruma katıldığıma, bisiklet aldığıma, tekrar pedallamaya başladığıma bugün deydi doğrusu. Tekrar pedallamak dileğiyle..

@Barıs Yazıcı

Barış Yazıcı ;)
Katılımın için bizler teşekkür ederiz. Senin tanıdığıma memnun oldum. Ara gaz işe yaradı ;) Darısı diğer tura. Sen antrenmanlara devam et. Arkadaşları topla ve padalla, biliyorsunki Kocaeli ziyaretimiz varrrr :))

Cengiz Öz,

Ellerine sağlık foto lar için. Ve bizlerle birlikte pedalladığın için. Memnun oldum tekrar görüşmek dileğiyle..

Sizde sağolun Barış bey ve uzbay kardesim hep birlikte güzel bir gun geçirdik guzel bir tur oldu. Sizinde ayaklariniza saglik. Sizle ayni duyguları paylaşıyorum

• Beğen
Tepkiler: Barıs Yazıcı
Saatler sonra Küçükyalı civarında arabayla minibüs caddesinde trafikte :( beklerken Uzbay'ı gördüm uzaktan. Galiba eve dönüyordu. Yorgun ama mutluydu :) :) :)

@Barıs Yazıcı

Haber veririz sizde baris bey, O zaman vereceğimiz rahatsizliktan dolayı simdiden ozur dileriz

• Beğen
Tepkiler: Barıs Yazıcı
@Oktay Erkan

:D En uzun turumu bugün sizlerle yaptım. Üstüne birde dershaneye yetişmek vardı. Hızlı hızlı pedallıyordum :D

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
İlk kez uzun tur yapanlar ve ilk kez grup sürüş yapanlar, herkes çok iyiydi.. :alkis:

Yeni etkinlik, yeni organizasyon, yeni arkadaşlar, yeni rotalar..Oldukça keyifliydi. Pedalını paylaşan saygıdeğer arkadaşlara bi teşekkürde benden :alkis:

Sizden sonra Çetin Abi ve NeWres hanım ile beraber Fenerbahçe'ye sahilden devam ettik ki , caddebostan girişinden yine maalesef 2 bayanın "aksi laflarına" cewap wermek zorunda kaldım :)

Parkta manzaranın tadını çıkardıktan sonra, Çetin Abi'nin eskortluğu ile Rıhtım'a kadar pedalladık. İster istemez Fenerbahçe'nin de eylemine katılmış olduk

Herkes için Adalet
Fenerbahçe için Adalet :rolleyes:

En kısa zamanda görüşmek üzere...

@yuonis adonis

Adonis,
teşekkürler. Son kısmı eklediğin için.
Bizden çok ayrı kalma ki aksi laflara denk gelme ;)
Başından sonuna kadar bana eşlik ettiğin için sana da ayrıca teşekkür ederim....

Geri