Scudo Sports

1500 tl ye kadar sınırım var bu limite en iyisi ne olur?

bende bu yaz aynı yukarıda yadığım şeylerden birini yapıcam..linkteki maşayıda rahatlıkla albilirsiniz..(belirttiğiniz bütçe buna el verior)

• Beğen
Tepkiler: berkay iriyarı
Scudo
@Derviş ÖZCAN

Reba Race SL Masa ilkerturker adli kullanici icin reservedir
birde ben hemen toplayamam yaza girerken okullar kapanınca yani maşayı kaçırcam başka buluruz ya ilk önce kadro falan düzgün bulalım ama ng255 hakkında daha detay istiyorum kullananlar falan igmandan memnun değilim pek salcanoya bu yüzden soğuk bakmak istemiyorum sram x-7 beni çekiyor.
deore ile x-7 çok fark yaratıyor mu ?

Sedona 751 de önerebilirim.

• Beğen
tavsiyeleriniz göndermeye devam edin benim ders çalışmam lazı pazartesi matematik sınavım var güzel not alayımda babam bisiklet işinde gönlü daha rahat olsun yaza kadar biraz daha para biriktirip bütçeyi arttıracağım tavsiyerinizi yazın ben en yakın zamanda cevap yazacağım.

@berkay iriyarı

tabiki sram ın çekiş sistemi çok daha iyi hem daha dik yamaları çıkabılirsiniz
hemde daha hızlı gidebilirsiniz..... shimano adı var.

ayrıca 255 i denedim kesinlikle memnun kalırsınız kadroya gelirse gidip görme şansınz olursa almak istiycekisniz .gerçekten o fiyata o bisiklet...

• Beğen
@Derviş ÖZCAN
Salcano'ya sıcak bakmıyorum.Impetus'un tekerlek göbekleri Zoom bile değil.Fazla engebeli olmayan araziye girdiğimde bile anında boşluk yapıyor.NG 255 SRD'de ise Deore rotorlar var.Kaliperler Avid ama rotorlar Shimano.

• Beğen
@Harun Salcı

751 de güzeldir ama 255 srd ile karşılaştırdığımızda :brutal324 :brutal324

• Beğen
Değerli arkadaşlarım küçük bir değişiklik olucak mbt ve yol bisikleti seçenekleri sunarsanız çok mutlu olucam...

Ayrıca Merida Matts TFS 500-D o biraz aşar bütçeyi ama güzeldir.

Kronlarda çok iyi onlarada göz atmanızı tavsiye edebilirim şimdiden hayırlı olsun :)

Scott Aspect 35 2010 model bulabilirsen fiyatta iskonto yapıyorlar :D Geçen hafta eşime aldım, Çok uyguna geldi ;)
Hem hafiflik olarak, hem de donanım olarak tatmin edecektir.

@Harun Salcı

hayır rotorlarda kaliperlerde avid avid disk frende çok iyi bir markadır emin olun ki bu bisiklet bu fiyeta alınabilecek en iyi bisiklettir.ayrıca sizin igman dediğiniz bisiklet daha düşük bi segmentte ağır kadrolu bi bisiklet.255 srd deore göbekler olmaması lazım sram göbek siz 255 sd ye bakmış olabilirsiniz ayrıca sram x7 nin rakibi shimano slx dir.ayrıca avid elixir 5 130 dolar civarı..
seçim size kalmış bu bisiklet o fiyata albileceğiniz en iyi bisiklet--------------------------------------------------------------
veya bi dakika NG 030 X7 alırsnınz en iyi bu bisikletlerdir bu fiyata benden bu kadar..... :ci: :ci: :ci:

TİP : 26" MTB
VİTES : SRAM X7 FULL SET 27 VİTES
KADRO : TRIPLE BUTTED ÖZEL ALAŞIM 6069 ALÜMİNYUM KADRO
MAŞA : SUNTOUR SF11-RAIDON-RLD GİDONDAN KİLİTLEMELİ AMORTİSÖRLÜ MAŞA
FREN : AVID ELIXIR 5 HIDROLİK DİSK FREN TAKIMI
GİDON : RITCHEY MTN WCS RIZER (wet white)
GİDON BOĞAZI : RITCHEY WCS 4-AXIS 44 84/6D (wet white)
SELE : RITCHEY WCS MARATHON V2
SELE BORUSU : RITCHEY WCS 1B 350mm (wet white)
MAŞA YATAĞI : RITCHEY WCS LOGIC ZERO PRESS FIT
TEKERLEK : DT SWISS X430 JANT VE İNOX PASLANMAZ JANT TELİ
LASTİK : MICHELIN WILD RACER LASTİK
SEÇENEKLER KADRO ÖLÇÜLERİ 16"-18

NG 030 X7

NG255 SD kullanıyorum ve çok ama çok memnunum. Sram kullanmadım bilmiyorum. Kadrosuda Salcano'nun en sağlam kadrolarından biri merak etmeyin. Hatta bisikleti alırken 1 sene bu kadroya biner sonra değiştiririm diye düşünüyordum fakat şu an kadroyu yada başka herhangi bir parçayı bozulmadan değiştireceğimi sanmıyorum. Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. Ben tavsiye ederim çünkü beni mutlu etmeye yetiyor :)

• Beğen
Tepkiler: Derviş Özcan
sedona 761 in maşası kilitlenebiliyor mu acaba?

bu arada cube acid de güzel bak istersen. gidonu pek güzel değil bence ama

ııımm yaza doğru okullar kapandığı gün gezip alacağım bisikleti bir kaç bisikletçi arkadaşdan da destek alıcam.
listemde:
1. ng 255 srd
2. carraro 473 h racae
3 ng030x7 ama yaza kadar fiyat limitini arttırabilirsem
yardım eden herkese teşekkür ediyorum okullar kapanana kadar bir fırsat ya da yeni fikirler duyarsam onlarıda düşüneceğim. konuya cevap veren bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Geri