Scudo Sports

1500 TL Şehir Bisikleti

Tepki
0
İsim
Deve
Arkadaşlar, forumdaşlar artık İstanbul trafiğinden illallah geldiği için güzel bir bisiklet almak istiyorum. Haftasonları toprak, çakıl yola girebileceğim sağlam mümkünse kaliteli yabancı bir bisiklet düşünüyorum. Bisikletten anlamadığım için sizlere danışmak istedim.

Model olarak görünüşü hoşuma giden model Ghost SE 1150 ama üzerindeki parçaların yada kadronun kalitesi hakkında bir bilgim yok, bir yandan da forumda genel terimleri öğrenmeye cakışıyorum.

Tavsiyeleriniz, yorumlarınız için şimsiden teşekkür edirim.

Scudo
2. el düşünürr müsün
sadece sıfır mı olsun istersin.

Sıfır tercihimdir çünkü taksitle almayı düşünüyorum. Malum dolar belimizi büküyor.

(link)
(link) 200tl daha atarsanız
Yabancı marka olsun diye düşünmeyin o fiyata çok bi fark göremezsiniz. Ayrıca Türk markalarıda iyidir.

• Beğen
Tepkiler: mersault
@KurumsalDeve boyunuz kaç? Bir de sizin paylaştığınız şehir değil dağ bisikleti.

Gaint escape city 2 : genel olarak kullanıcıların memnun olduğu bir bisiklet
Carraro Sportive 225 : estetik ve tercih edilen bir bisiklet hidrolik disk fren sistemine sahip ( bende sportive 224 kullanıyorum)
Sedona 324 : 13 kilo ağırlık ve acera vites artıları. Bir arkadaşım kullanıyor ve çok memnun. Açıkcası bende Sedona ya güveniyorum. Pişman olan pek yok.

• Beğen
Tepkiler: AliMurat
Haftasonları toprak yola gireceğim için amortisörlü bir model paylaştım, belki lastiklerini değiştirip işe gidip gelirim diye düşündüm.

Bisiklet işinde türk markalarının tercih edilmemesi gerektiğini duymuştum, kadrolarını çinde yapılıp burada ekipmanlarını takıyorlarmış. O yuzden sedona Carraro gibi markalara önyargılı yaklaşıyorum.

Boyum 180 kilomun önemi var mı bilmiyorum ama 75 (bisiklet almazsam 80 olacak galiba).

Carraro bir İtalyan markası ( bianci nin grup markası ve 1865 den beri bisiklet yapıyorlar.)
Araştırmalarında kolaylıklar.

• Beğen
Tepkiler: Yuppata
Boyunuz uysaydı şu tam size göre diyecektim. Small kadrosu vardı ve 1 tane. Amortisörlü isteseydim bunu alacaktım, ama fazladan 1,5 kg gereksiz buldum.

Yine de çok rahat ve güzel bir bisikletti.

(link)

Bu da fotoğrafı, ben çektim dükkanda.

Escape 2 City almasaydım (o da tek) bunu ya da Air modelini alacaktım.

IMG_20160306_115128.jpg

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Carraro ve Bianchi' nin Türkiye' deki isim hakları aynı kişide ve modelleri italyadaki modellerle aynı değil diye biliyorum
@mersault

Arkadaşlar sizce topraklı taşlı yolda düz maşa nasıl bir performans sergiler, çok sık akort bozulması yaşar mıyım, ellerimi uyuşyurabilecek bir titreşim oluşur mu?

Hepsiburada da Carroro 225 1188 tl.Ne dersiniz.Daha önce buradan bisiklet alan arkadaşlar varmı? Fiyat neden uygun konuda anlamadım.Çoğu yerde 1500 TL ye yakın bu bisiklet

Giant escape derim. Lastikleri 700*35 yaparsınız amortisöre bile gerek kalmaz. Zaten uygun bisiklet alacağım diye kaliteden ödün veriyorsunuz. Amortisör ne kadar işinizi görür bilinmez.

Geri