Scudo Sports

1500 tl HD frenli şehir/tur bisikleti alacağım. tavsiye lütfen...

nihat yildir

Daimi Üye
Tepki
142
Bisiklet
Ghost
Merhaba. mtb den sonra ikinci bisikletimi almak istiyorum. önerilerinizi bekliyorum.

bisiklette aradığım özellikler:
ön kilitlenir amortisör
hidrolik disk fren
27 vites ve üstü

bütçem 1500TL

boyum 1.83 olduğuna göre şehir bisikletinde hangi boy almalıyım?

Scudo
carraro 227 modeli incelemenizde fayda var kadro boyu l 51 cm uygun gelecektir disk fren şart degilse mosso 771 smv yi incelerseniz fena sayılmaz

• Beğen
Tepkiler: nihat yildir
Merida Crossway 100,Sedona 345 yada Carraro Sportive 330 seçeneklerden birkaçı ...

• Beğen
tavsiyeleriniz için teşekkürler. alttaki üç model arasında kaldım. siz hangisini tavsiye edersiniz.

SCOTT SPORTSTER 40 L

Merida Crossway 40 D

Sedona 345

@nihat yildir

Bence seçmiş olduğunuz modeller Carraro Sportive 227 donanımlarından bile daha düşük donanıma sahip. Kaldıki o bütçenize göre Carraro Sportive 330 öneririm.
En azından listenize ekleyin ve kıyaslayın derim.

Fiyat ve performans olarak en uygun bisiklet olarak görünüyor. Kullanıcılardan olumsuz yorum da çok fazla duymadım.

Yukarıda belirtiğiniz modellerden çok çok daha yüksek donanımlara sahip.

• Beğen
bütçe ilerde bakım onarıma yetmeyecek se HD frenden uzak dur yada kalitelisini al düşük model olmasın ön arka yağ koyma bile 70 tl. tamam hd fren çok iyi de sonra yüzü astarından pahalıya geliyor bende elixir 1 var arka fren yağ kaçırıyor hiç tutmuyor 1 aydır yatıyor odada bisiklet den soğudum şimdiki aklım olsa hd fren yerine v fren li bisiklet alırdım tutuşu o kadar iyi değil HD ye göre ama bir fren teli 1 tl papuçlar da olsun 20 aylarca gider. Buda benim görüşümdür
yinede şans işi tabi bu işler.

bazen hafif araziye gireceğim için ön amortisör olmasını istiyorum. hd frenin konforunuda çok seviyorum. :)

carraro sportive 227 modeli bayilerde kalmamış. 2015 modelleri ise 1500tl civarında fiyatı olacakmış.

"SCOTT SPORTSTER 40 L" ile "Merida Crossway 100" fiyatları 1650tl civarı taksitli bulabiliyorum.

Merida Crossway 40 D fiyatı 1400 tl den bulabiliyorum.

2015 modelleri gelmeden hazır indirimlerde varken birtanesini almak istiyorum. ama merida&scott arasında kaldım.

Evet arkadaşlar;
hangi bisikleti tavsiye edersiniz. incelediğime göre ikiside aynı sayılır. kullanan arkadaşların fikirlerine göre karar vereceğim.

"SCOTT SPORTSTER 40 L"
"Merida Crossway 100"

1600TL civarı, stoklarda olan, ön amortisörü gidondan kilitlitlenen bir marka/model biliyor musunuz. (hatta nerede satıldığınıda söylerseniz sevinirim. online satışda olabilir.)

@nihat yildir

Bende bu modeli bekliyorum ve Accell Bisikletten Şubat ayında girişi olacağı bilgisini aldım. Ayrıca fiyat konusunu da görüştüm. Fiyat konusunda bir artış olması söz konusu olmadığını beyan ettiler.

Malum piyasada 227 yok ancak 330 mevcut. Eğer fiyatı 1500TL gibi rakamlara çıkacaksa şuan 330 almak en mantıklısı. Donanım olarakta 227 den çok üstün.

• Beğen
@Ömer Fatin
Günaydın [emoji4] ön amortisörlü olmasını istediğim için o bisikleti tercih etmiyorum. Accell bisiklet ile birde ben konuşayım bakalım. Size söyledikleri gibi fiyat artmayacak mı bakalım.

• Beğen
Tepkiler: Ömer Fatin
@Ömer Fatin

Ömer Bey, az önce accell bisikletin satış departmanı ile görüştüm. 2015 modelleri 15.Aralık gibi bayilere dağıtılmaya başlanacakmış. yeni fiyat listesini de aynı tarihte yayınlayacaklarmış. fiyat konusunda şuan net bir rakam vermesede "tabiki artacak" diye ekledi.

• Beğen
Tepkiler: Ömer Fatin
@nihat yildir

Önümüzdeki salı (02.12.2014) bayiler toplantısı yapılacak ve yeni model tanıtımı ile birlikte bayilere fiyat listesi ve kataloglar verilecek. Sanırım çarşamba (03.12.2014) günü hem fiyatını ve çıkarsa yeni modelini görmüş olacağız.

@Ömer Fatin

yani haftaya öğreneceğiz inşallah. :) verdiğiniz bilgi için teşekkürler.

@nihat yildir

duşunursenız satmayı dusundugum merıda t2d var. amortısor yok ama gayen guzel bısıklet. yol bısıkletıne degecegım ıcın satamyı dusunuyyorum.

@Murat D.

malesef. ön süspansiyonlu ve sıfır almak istiyorum.

@nihat yildir

Nihat bey Carraro bayiler toplantısını bugün gerçekleştirdi. Dediğiniz gibi fiyatta %10 - %15 civarında bir artış olmuş. Şuan resimlerinden gördüğüm renklerde beyaz renk şeritler kullanılmış ama donanımsal değişiklik varmı yarın katolog geldiğinde göreceğiz. Umarım ki donanımsal yükseltmede mevcuttur.

Resmine aşağıdaki konudan ulaşabilirsiniz.
https://www.bisikletforum.com/f360/...cilari-kulubu-119167/index89.html#post1778803

• Beğen
Geri