Scudo Sports

1500-1800 bisiklet tavsiye Yardim

@Ulaş Çavuşoğlu

Bu tarz bisiklet kullanam tavsiyen için sağol.

Sedone 345 e kayar gibi oldum. Onu bulamazsam ne onerırsınız.

Scudo
Yol bisikletinden ziyade şehir bisikleti ile başlamak daha doğru olabilir,şehir bisikleti ile kaldirimlara çıkmaya gerek yok diye düşünüyorum ama zorundaysaniz şehir bisikleti dokununca kirilmiyor :D

neden bunun gibi indirimler carraro big 927 icin gecerli degil, hala indirime girmedi.. :/

@Canince

Hangi bisikleti önerirsiniz? İnşallah salı gününe kadar alacağım. Acelem ondan bu haftada komite var sonra rahatım aslında şuan burada ne işim varsa (Tıp çarpması)

@Oba dag bisikletine bakiyosaniz yukarda yazdigim bisikleti inceleyin bence.

Aslında 345 te çok para donanımına göre ama yapacak bişey yok. Alivio sonuçta baya baya alt seviye ya

@Oba bisiklet sporuna yeni başlıyorsunuz anladığım kadarıyla,ayırdığıniz bütçenin hepsini bisiklete vermektense daha ucuz bir bisiklet alıp diger ekipmanları tamamlamanizi tavsiye ederim.Bisiklet ile birlikte bir adet kask sahibi olmaniz can guvenliginiz icin son derece faydalı olacaktır.Salcano city fun serisi bir bisiklet alıp bisikletin eksiklerini sizin istediklerinizi görüp sonrasında yeni bir bisiklet edinmek en doğru seçim olacaktır diye düşünüyorum :)

Memlekette tıp yazınca araba aldırcaktım.Arabalardakı fiyatlar şahlanınca 2 sene sonraya bıraktık.2 bin tlyi sadece bisiklete ayırdım geri kalanıda 2-3 aya alacam.345 fiyatına göre iyi değilse bir önerirsen sevinirim kardeşim.

Yazın günde 12 km yol yapacam. Bisiklet yolu var ama ikidebi asfaltla kardırım arası 3-5 cm kesinti halinde.

Evet sonuç olarak ne alıyım. :kötü:

O fiyata varya ben olsam direk ebayden karbon kadro alır üstüne de merlincycles tan 105 set alır bide rs 31 jant seti alırdım. 8 kg lık yol bisikletim olurdu. Yani yapacak pek bişey yok burda markalar biraz fırsatçı. Benim yegane bisiklet tavsiyem öncelikle toplama olan sonrasında ise fp olarak mosso ve sedona modelleri

• Beğen
Tepkiler: Oba
Ben 2 bin lira ayırsaydım direk temiz bi karbon kadro alır bisikleti kendim toplardım. Piyasadaki tüm bisikletlerinde üstüne çıkardım. Ya benim arkadaşım 150 dolara aldığı cbt italia vintage kadroya campagnolo athena set taktı bi de fulcrum jant seti. Adam bisikleti 2550 euroya sattı. Sonra bikaç kez daha yaptı bu işi. Sonra canyon dan üst seviye bişey aldı. Yani toplayabileceksen topla derim ben. Bir de işin çok ilginç bir tarafı var. Türkiyede hiçbir marka şehir bisikletine şehir sistem vites grubu kurmuyor. Hepsi mtb grubu. Shimano nun sitesine gir bak city gruptaki vites gruplarını buradaki hiçbir şehirde göremezsin. 2 bin az para değil abi. Gerçi bisiklet için çokta değil ama :D

@cagrigencol düşük seviyeli bir karbon alacağına caad serisi alu kadrolar çok daha iyi olacaktır ek olarak yarismiyorsan illede karbon sevdasına kapilmanın mantığı yok

• Beğen
Tepkiler: Oba
Aynen bende illa karbon olsunculardan değilim :) ya bu arada mosso legarda 1530 sana iyi gider bence. 1500 e falan bulursun. Full deore var üstünde. 345 ten iyidir. Ne bileyim salcano önermek gelmiyor içimden. Çok sorun var ya. Arkadaşım city wings aldı. Maşa gitti daha 3. sürüşte. Garantide de kullanıcı hatası diyip değiştirmediler. Yani salcano öneremem ben sana :D

• Beğen
Tepkiler: Canince
Bidakka 2bin liraya 105 set + karbon kadro lu 8kg bisikletmi toplanıyo :) bende topliyim :)

Benım arkadaş hesap yaptı :
Carbon yol kadrosu alacak olsa minimum 200-250€
105 set 400-450€
Zaten 2 etti
Ki ebay den kadro alıp getirirken gümrükte %20 gibi bir vergi verecek

Arkadasım yanlış anlama toplama ımkanım yok

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Solcano ıgman deore 29' . Maşa kiliteyeceğim. Yaza doğruda ekipmanlar gerekirse tekeri değiştirecem. Şehir bisikletine benzedi mi ?:islik:

@Ulaş Çavuşoğlu (link)
(link)
(link)
Maşayı değiştirmek istersenizde ebayde bol bol karbon maşa var ucuza ha gidonda var titanyum vidalar da var 20 dolara. Bu şekilde toplarsınız.

Hiçbir mtb lastiği tekeri jantı değiştirmekle şehir olmaz. İmkansız bişeyden bahsediyorsunuz şu anda. Sadece lastiği değişmiş mtb olur o. Kadro geometrisini nasl değiştireceksiniz. Olmaz o iş. O zaman mtbler şehir şehirler yol olurdu :D en aşağı deore bişey alda gerisini sen bilirsin

@cagrigencol hocam giant cadex kadroyu klasik bisiklet toplarken falan kullanıyolar.... Murat çömez abi almanyada bulmuştu hatta ondan bit pazarında bi dayı satıyomuş falan konusu bile vardı yani o kadroyla modern bisiklet toplanılcağını sanmıyorum...

Valla cadex benim hayatımda gördüğüm en mükemmel kadrolardan birisi. Neovintage diyebiliriz. 94 çokta eski değil. Ayrıca size yolladığım link nos bir kadro. Bir cadex pekala böyle de gözükebilir (link) belirttiğim kriterlere uyan mükemmel bir kadro set olduğunu düşünüyorum ben

Geri