Scudo Sports

1500 - 1750 TL Arası Şehir/Tur Bisikleti

Scott sportster 40 kullanıyorum memnunum.

Merida crossway, Trek fx serisine de bakılabilir.

Scudo
Ben olsam düz maşa alırım. Giant Escape 2 veya Escape 1'i incelemeni öneririm. Escape 2 tam da dediğin fiyat aralığında ve cidden çok rahat bisiklet.

@İbrahim Ersoy dostum henüz almadım. Ama antalyada bike house satıyor. Fazla pazarlık yapmıyorlar. Manavgatta uysal bisiklet var. Orası biraz daha uygun. Ama internette daha uygun fiyatlar var. Sahibinden.com da aratırsanız merida diye birçok seçenek mevcut.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Ersoy
Sizi de 'yola' getirelim hocam. En yakın Carraro bayiine gidip bir adet Carraro CR 052 siparişi veriniz ve en babasından siz de yola gelin :)

Bianchi Touring 730 Nasıl arkadaşlar?

Merida crossway 100 yada bir miktar daha çıkarsanız 300 sizin için uygun seçim olabilir.

Arkadaşlar cumartesi günü bisikletçileri gezmeye gideceğim ilk durağım Seda bisiklete gitmek olacak sanırım internetten araştırmalarıma göre f/p diyebileceğim şehir/tur bisikleti görmedim daha çok asfalt ve bisiklet yollarında kullanacağım için mtb hantallığını çekmek istemiyorum beğendiğim tur bisikletleri oldu ama iyice düşününce o donanıma o parayı vermek mantıklı değil gibi muhtemelen bende yola geleceğim. :kötü:

Kardeşim bizde bugün 2 tane Giant Escape 2 City modelinden sipariş verdik. Ekim ayında yapacağımız Ege turu ve daha sonraki turlarımız için en uygun bisiklet olduğunu düşündük. Çünkü hem ömür boyu kadro garantisi hem üzerinde ki çamurluk ve arka bagaj ile birlikte tur bisikleti olarak oldukça uygun :) 1700 gibi de çok uygun bir fiyattan bulunca kaçırmak istemedik direk aldık. Sende bir araştırabilirsin istersen :)

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
@alikan_55 Donanım olarak beğenmedim hocam uyanık firmalar şehir/tur bisikletlerinde kadro kaliteli ama donanıma bakınca soğuyorum.

@-OnuR- O zaman bütçeyi yükseltmen gerekecek :) Sonuç olarak bu paralara fiyat/performans ürünü bulman lazım :) İktisatçı olarak min harcamayla maksimum fayda sağlayan optimizasyon noktasını ben bu üründe buldum :)

@alikan_55 Aldıysanız hayırlı olsun hocam umarım üzmez kazasız pedallar, ben yol bisikleti düşünüyorum F/P açısından BTWIN 520 C1 var aklımda iyi bir indirim yaparlarsa Carraro 052 de alabilirim. :harika:

Hocam ben sedona 340 aldım sorularınız varsa sorabilirsiniz . Yol bisikletine fikir değiştirdim demişsiniz gerçi ama

Ben geçen sene B'Twin Fit 5 yol/fitness bisikleti ile uzun tur yaptım. Her bisikletle tura çıkılır, itirazım yok, sıfırdan bisiklet alacak birisi için yol bisikletini (tur amaçlı kullanacaksa) tavsiye etmem. Lastiklerle ilgili çok sorun yaşadım. İncecik lastikler o kadar yükü ve stabilize yolları kaldırmıyor.

Uzun zamandır ben de bu fiyat aralığında bisiklet bakıyorum. Bu fiyatlardaki bisikletlerin birçoğu Acere, Altus vites sitemi sunarken Carraro sportive 230 Deore vites sistemi sunuyor. Okuduğun tüm yorumlar da olumlu ama hala emin değilim ne alacağımdan.

• Beğen
Tepkiler: -OnuR-
Hibrit bisiklette ısrarlıysanız, buyrun: (link) Diğer Merida'lara bakmanızı da öneririm.

@Orhan Akarkut nakit alımda 1130 liraya iniyolar bu arada ( performans bisiklet ) Bende sedona 340 ve bu model arasında kalıp seçimimi sedonadan yana kullandım

Yazık olmuş... Merida'yı Sedona'ya tercih etmek daha doğru olurdu...

Geri