Scudo Sports

1500-1700tl arasi dag bisikleti

Tepki
22
Bisiklet
Cube
selam arkadaslar uzun bilgi arastirmasi ve dusunmeden sonra kararimi dag bisikleti yonunde verdim. sizden ricam 1500-1700tl arasinda bir bisiklet onerebilir misiniz? Kron xc 1000 onerdiler ama baska yerlerde o paraya daha iyisini alirdin diye yazmislar ancak marka model vermemisler, lutfen biraz bilgi verebilir misiniz? tesekkurker

Scudo
Salcano İgman Deore alabilirsiniz 1600 TL'ye rahat bulursunuz.

Peki yerli bisiklet disinda? Var mi onerdikleriniz ve kron xc1000nasildir?

@Selahattin Kotay

Kron yabancı mı?..

Bana yabanci marka dediler?degil mi ki?

Arkadaslar koskoca forumda kimse cevap vermiyor anlamadim, sonra alicam keske bunu sunu alsaysin diye. Lutfen bir el atin ya zor mu paylasmak?

neyse anlasıldı forumda kimse ilgilenmek istemiyor. Teşekkür ederim tüm ilgilenen ve ilgilenmeyen arkadaslara bizlerle bilgileriniz paylastıgınız için...

Kron Türk malıdır. Ayrıca konunuza dönecek olursak bence öncelikle ilgilendiğiniz markaların sitelerine girerek belirlediğiniz fiyata denk gelen ürünleri buraya yazıp o ürünler arasında öneri isteyebilir ya da başka marka önerileri alabilirsiniz. Konuya direk bu kadar param var marka önerir misiniz diye yazınca kimse binlerce marka model arasından bir tanesini seçip yazmak istemez. En iyisi dediğim gibi önce bir araştırın hoşunuza gidenleri ya da paranıza denk gelenleri yazın ve üyelerden öneri bekleyin.

@Gökhan Semiz

Gokhan Bey,tesekkurler , soyle sıralayayım ozaman ,
KRON XC 1000
KRON XC 500
KRON XC 750
SEDONA 740
SCOTT ASPECT 45
MERIDA BIG 7 40
MERIDA MATSS 15V
MERIDA MATSS 40D
Cube 2014 Aim Pro
Trek 3900 Disc
Cannondale trail 6
Specialized - Myka HT Disk Int
Specialized - Hardrock Sport 29
Specialized - Hardrock Sport Disk Int
Specialized - Hardrock Disk Punk
Focus - HIGHLAND PEAK DISC

Bakın bu kadar bisiklet var ancak hiç biri hakkında bilgim yok ve her bisikletci bilmiyor, bu modeller arasında kaldım, sadece yorum istiyorum sunu oneririm bu yuzden yada F/P olarak en iyisi bu olur gibi yorumlar. Rica ediyorum yardımlarınızı esirgemeyin. Dilenci gibi oldu ama yapacak birsey yok artık :)

salcano al hocam f/p oranı daha yüksek bisiklet yok. krondan her türlü uzak dur, specialized gibi markalar çok çok iyi markalar bu yüzden aynı donanıma daha fazla para isterler, sedonayı da salla, merida orta halli bir markadır esasen ama sağlamdır çok. cannondale iyi markadır trail 6 2014 modelini nerede buldun bilmiyorum ama çok uçuk değilse fiyatı düşünülebilir.

@onur tuna
Cok tesekkurler fikir icin cannondale internetren ikitekerden buldum buyurun linki (link)

(link)

Üzerindeki donanım önemlidir. Kadrosu sağlam ve full deore sistemdir.

Selahattin bey siz geçen gün 3000 liralara kadar çıkan bütçeniz ile yol bisikleti aramıyor muydunuz? Kimsenin cevap vermemesi normal çünkü herkes elinden geldiğince yol bisikleti konusunda yardım etti şimdi böyle bir konu gelince bu adam bizle oyun mu oynuyor gibi düşünüyor olabilirler.
Tek söyleyeceğim şey minimum fiyat maksimum performans istiyorsanız ya Salcano ya da Carraro bakacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Berke Kazankaya Evet sonra karar veremedim, kardesim yol bisikleti almak için konu acmıs , o yol bisikletine karar verince ben de mtb ye yoneldim . Istediğimizde degisip tecrube edip kim neyle isterse devam edecek. Butcemi kardesime verecegim için yarısını bende mtb için butceyi asagı cektim, o yuzdn kimse bu sekilde dusunmemeli, ben gereken acıklamayıda o konuda yapmıstım. Ancak tekrardan cok tesekkur ediyorum yardımınız ve yorumunuzdan ötürü. Tavisyelerinizi goz onunde tutacagım.

@osmankitay

Çok tesekkur ederim bu bisikleti begendim farklı renkleri var mı bir arastırayım bakalım fiyat oalrakta iyi. Eger antalyada satan bir yer varsa gidip bakıcam

peki neden bir Mosso, carraro veya BTwin e karsı sedona önerilmiyor ? Donanım olarak mosso Deore, sanırım deore iyi bir sistem arastırdıgım kadarıyla Salcano igman deore 27.5 de Deore , sedona 750 ise SRAM . Sram deoreden daha mı kötü kalıyor ?Maşa olarak sedona 750 ve salcano aynı Rockox Mossonunki ise suntour xcm. Bu konuda birazcık daha acıklık getirebilir misniz?

Geri