Scudo Sports

150 kiloluk bebekler

Frédéric Lapointe

Forum Demirbaşı
Tepki
1.349
Bu aksam televisionda bu sporu seyrettim;iskandinav ve baltik ulkelerde çok populer;
1,90 metre ve 150 kiloluk adamlar

(link)

(link)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Öz
Scudo
Evet bizim anahaberlerimiz bunlardan besleniyor yapacak daha saçma haber bulamayınca "İşte dünyanın en güçlü adamıııı!, bir Boeing'i yerin kaldırdı!" :D

@Doğa Can Yaman

Haber olarak tabi saçma ama Turk medyalardan spor olarak sadece futbol tanimak et sabah'tan aksam'a kadar paparazzi programlari ve futbol'la kafamiza sisirmek ten daha saçma degil mi. futbol bakmaktan buna seyretmek bana daha keyifli geldi.

• Beğen
Tepkiler: onurcan tokuş
8 yıldır havacılıkla yakından ilgilendim bu uçak çekme olayı çok zor bir şey değil uçağın tekerlekleri hiçbir şeye bağlı olmadığından tek elle bile iitilebilen bir şey. Ayrıca bu uçağın motorları da çalışıyor.

@goktugX

Nasıl bir şeye bağlı değil arabadaki gibi bir motora bağlı değil mi ? Uçak kalkarken falan ?

@goktugX

Piston motorlu cessna,piper sandınız herhalde,Tek elle ? :eek: Türbinlerde gayet rölantide pallerin devrinden anlaşılıyor. 1 tonluk bir arabayı boşta itmeyi denediniz mi ? 40 tonluk bir uçak bu,ilk hareketi vermek için ne kadar güç gerektiğini az çok hesaplayabilirsiniz.

Geri