Scudo Sports

150 boy için kadın kadrolu bisiklet

peachfish

Üye
Tepki
0
İsim
Eda Altıparmak
şehirde kullanabileceğim bir bisiklet almak istiyorum ama boyum 150 olduğu içi bulmakta zorlanıyorum. pinokyo bisiklet alsam ne kadar kullanışlı olur? eğer kullanışsızsa kadın kadrolu bisiklet almak istiyorum. hangisini tercih etmeliyim ve önerdiğiniz bisikleti nerede bulabilirim? bu arada bisiklet ikinci el olsun isitiyorum.

Scudo
XS boy kadro kurtarır bence En azından yol bisikletinde zaten biraz daha büyük tercih ediliyor ve 45 -47 cm civarı oluyor.

@peachfish ne kadar bütçe ayırdınız acaba? illa 2. el mi olacak ?

Salcano lady modelleri işinizi görür:

2.el
(link)

sıfır
(link)
(link)
(link)

tam olarak ne kadar bütçe ayırmam gerektiğini bilmiyorum. sizce ne kadar ayırmalıyım?

@peachfish bu konuda bir şey diyemem ilk defa sürmeye başlayacaksanız ve arada bir binecekseniz çok bütçe ayırmanıza gerek yok, başlangıç modelleri için 2.el yerine sıfır alsanız daha iyi olur bence, kredi kartı ile taksitle vb.

ben eski görünümlü bisikletleri seviyorum. beldesan gibi markaların bisikletleri çok hoşuma gidiyor.

(link) mesela bu bisikleti çok sevdim ama fiyatı düşük diye şüphe ettim. sizce kullanışlı mıdır?

Katlanır bisikletleri de bir düşünün derim. Hem boy olarak size uygun, hem de şehir içinde çok pratik bir çözüm;
buradan;
(link)

katlanır bisikletlerin de görüntüsünü hiç beğenmiyorum. bi de ikinci el bulabileceğimi sanmıyorum.

@peachfish

(link)

fiyatları belki biraz yüksek gelebilir ama katlanır bisikletlerin taşıma ve sürüş rahatlığı avantajları var.

İkinci El 30-35 yıllık bisiKlet almaktansa
(link)
400-450 Tl civarı böyle bişeyler bak derim

katlanabilir bisikletlerin ne kadar kullanışlı olduğunu biliyorum ama görüntüsü hoşuma gitmiyor işte. sevemiyorum bi türlü. şu linkteki gibi bisikletlerden türkiye'de bulamaz mıyım? (link)

Geri