Scudo Sports

15 yıllık Beldesan fren sistemi değişikliği mümkünmü resimler içerde !!!

Mesut A.

Üye
Tepki
2
Resimlerde görülen eski tip fren sistemini değiştirmek istiyorum, yeni tip V fren bacakları bu millere uyumlu olurmu mümkünmüdür ? Şimdiden teşekkürler.

(link)
(link)
(link)

Scudo
@Gökhan Toros
Teşekkürler istediğim fren linkteki gibi ama gereği varmı muallakta kaldım bana daha verimli olur gibi gelio ne dersiniz arka fren önemli..

(link)

(link)

Şöyle bir set alsanız yeter, pabuçlar kullanıma bağlı bittikten sonra pabuçlarıda Baradine yaparsınız, gayet güzel olur.

@Sercan Can
Aynen arka fren önemli papuçları kaliteli alıp bidaha uğraşmak istemiyorum, bide fren kollarım çok ilginç kısma mesafesi okadar azki 2 cm var yok mecbur onlraıda değiştircem teşekkürler.

@Mesut A.

Fren kollarında sorun yoktur, büyük ihtimal ayarında bir sorun vardır veya fren kablosu/teli kısadır.

@Mesut A.

@Sercan Can

arkadaşın frenleri kelebek fren derdik biz eskiden ''cantilever'' sistemdir esas ismi. . .o sistemde zaten kollar geniş açılı olmaz dar açılı olur ha illa ki o kolları v-frende kullanıcam dersen belki kullanırsın ama randıman vermez v-fren kollarıyla beraber set halinde alınırsa çok daha pro bir çözüm olur kolay gelsin saygılar. . .

Geri