Scudo Sports

15 veya 17 inc jant

Tepki
1
iyi aksamlar öncelikle aranıza yenı katıldım üniversitede gerceklestirdigimiz bir proje için yardımızına ihtiyaç duyuyorum

carbon veya titanyum olabildigine hafif 15(tercihen) veya 17 inç jantlara ihtiyacım var

internette arastırdım forumunuzdada baktım fakat bısıklet jant terımleriyle ilgili yeterli bilgim olmadıgından cok bi faydalı olmadı

bu konuda bana yol gösterebilicek üretici bir marka yada bir cıkıs yolu gosterırsenız cok sevinirim
teşekkürler

Scudo
benim bildigim ne 15 nede 17 '' jant standart degil 16 standart olmadi onunda celik yada aluminyum undan baskasini bulabiliceginizi sanmiyorum cunku cocuk bisikletlerinde karbon veya titanyum urettiklerini hic sanmiyorum.

selam .sizin 15 -17 inc jant demekle neyi kast ettiginizi acıkça yazarmasınız.çünkü eger dediginiz gibiyse yani bu ölçüde jant varsa oda çocuk bisikletinin jantıdır ,ve çocuk bisikletlerinde titanyum yada carbon jant üretme ihtiyacı duyulmaz.

shell echo maraton adlı bir hidrojen arabaları yarışları var bunun ıcınde genellıkle bısıklet parcalarını kullanıyoruz arac söföre gore tasarlandıgı için ve max mesafe oldugu için olabıldıgıne hafif olması gerekıo gerekli

gerekli hesaplamalardan sonra bize standart dısı jantlar lasım bu konuda bilgi edinmeye calısıyorum

@onur ağdacı

O ölçülerde istediğiniz özelliklerde bir jant bulamazsınız. Standard bir donanım değil ancak kasnağı özel yaptırabilirseniz kaliteli bir hub ve yine özel tellerle (kesilip klavuzlanabilir uçları) bu şekilde bir set elde edebilirsiniz.

Ya da 20' BMX jantlarına bakabilirsiniz.

(link)

@onur ağdacı

yarışmaya kabul edildiniz mi acaba?

• Beğen
Tepkiler: sadana
Geri