Scudo Sports

15 tl ye yağmurluk alt üst

Scudo
s beden bulabılırsenız urununuze talıbım sadece ust yeterlı

takım halinde almanızı tavsiye ederim 1,65 cm 1,80 cm boy olanlara uygun bir kıyafet teşekkürler

ben almayı düşünüyorum ama fiyatı başka olan ürünlerimde var demiştiniz onların resimlerini alabilirmiyim birde ayyakabı için olan vardı birde ondan hala varmı elinizde varsa onun resminide gönderirseniz sevinirim özelden olursa cok iyi olur

sn bisela fiyatı bukadar makul tutup bisiklet severlere hizmet ettiğiniz için çok teşekkür ederim, arkadaşlar bizzat bu yamurluğu markası görüntüsü herşeyiyle aynısını 2 ay kadar önce forumdan 35 tl ye almıştım yanlış hatırlamıyorsam en az 15-20 takım satılmıştı aynı fiyat üzerinden. ilgilenen arkadaşlar bu fiyatı kaçırmasın

bu fiyattan zaten kar ediyorum ne gerek var fazla kâr etmeye herkes kullansın diyorum bir bisiklet seven olarak arkadaşlarım faydalansın teşekkürler. şuan yine temin ettim yaklaşık 11 adet bulunmaktadır. yarın öğleden sonra bir süre satışla ilgilenemeyeceğim en kısa zamanda seyahatim bitince devam edicem.

yagmurlukla ilgili bana cevap vermenizi bekliyorum geldiginizde cevap verirseniz sevinirim

arkadaşlar ürünün fazla dayanıklı olmadığğını belirtmekte fayda var,biz cuma günü 5 çift aldık ve hepsinde yırtık ve sökükler oluştu 2 kullanımda. daha kaliteli ürünlere bakmanızı tavsiye ederim.

Ben 35 TL liklerden aldım Fakat onunla düştümde çamurlarda süründüm de hatta yerde sürükledim ama herhangi bir yırtılma olmadı.. Fiyat farkı buradan geliyor demek.. Markaları aynı ama kaliteleri farklı olabilir.

ucuz etin suyu hesabı sanırım,çünkü düşmek bi yana bizim tuttuğumuz yer elimizde kalıyo bu üründe.

Ürünlerde Kalite Farkı olduğuna eminim Çünkü herşeyde öyle değil mi..

Her sınıfa göre üretim yapılmaya çalışılıyor.. Mesela Scott Scale 10 ile Scale LTD arasında bir fark yok diye düşünebiliriz fakat dünyalar kadar fark var..

Arkadaşın da günahını almayalım.. Çuruk malı bilerek satmamıştır heralde

lütfen diğer ürünü mikroskopla inceleyin adı üzerinde yağmurluk hassas kullanmak gerekir tamamen kullanımla ilgili kendim de kullanıyorum bu ürünü 35 tl de satabilirdim bisiklet kullananlar yağmurda ıslanmasın istedim fiyatı yüksek olunca verilen değer artıyor demek ki 15 tl de bu kadar değer veriliyor. malzeme orta da verilen değer orta da kâr marjı ortada bu söylemlerin kişisellikten öteye gitmesini tahmin etmiyorum ilan günceldir sattığımız ürünün yanındayız.

slm arkadaşlar bende aldım 15 tl lik yağmurluktan son derece kullanışlı ve nedense benimki yırtılmadı hala kullanıyorum kalite aynı sanırım kullanım hatası sonuçta naylon bir yağmurluk kullanımda dikkat çok önemli

Ya bende aldım yamurluktan çok kalitesiz birsey elinizde kalıyor hiçmemnun kalmadım,Kesinlikle tavsiye etmiyorum!
Ayrıca kimse kimseyi boşuboşuna kötülemez,ben alacak arkadaşların nasıl bi malla karşılacakları konusunda uyarıyorum,alıp almamak onlara kalır!
olumsuz yorum yapan arkadaşlara karsı biraz dikkatli yorum yapılmasını rica ediyorum!!!

15 tl ye yağmurluk alt üst takım yani yorumlara dikkat edilmesi gerekiyor 20 tk mın üzerinde sattım bu üründen iki kişiden bu şekilde olumsuz yorum alıyorum takdir sizin en kaliteli ürünler bile metal ve çizikler ile bu şekilde olabilir. ben bu ürün çok kalitelidir çok dayanıklıdır demiyorum zaten yağmura yakalandığında kullanılabilecek bir ürün:) bu şekilde olan yorumlar kişiseldir yağmurluk ömürlük değildir güncel

Geri