suat akman
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.756
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Yarış 26. Km'de bitirildi. Sonra tempolu antrenman şeklinde sohbet muhabbet ederek bitirdik. 60 km 37,5 ort. Malum Parti'nin binasının olduğu caddede idi finish. Yarış iptal olunca oradaki işaretler bile kaldirilmisti biz gidene kadar@Rhodiumm ve @sccetin öncelikle geçmiş olsun.
Siz kaçıncı bitirdiniz?
Reklamın iyisi kötüsü olmaz çünkü! Aşağıdaki habere göre 60 km. yarış Külliye'de tamamlanmış 🙃
(link)269480 dosyayı görüntüle269481 dosyayı görüntüle
Sonucta organizasyon ve isimden istenilen elde edilmiştir...Yarış 26. Km'de bitirildi. Sonra tempolu antrenman şeklinde sohbet muhabbet ederek bitirdik. 60 km 37,5 ort
@Rhodiumm ve @sccetin öncelikle geçmiş olsun.
Siz kaçıncı bitirdiniz?
Reklamın iyisi kötüsü olmaz çünkü! Aşağıdaki habere göre 60 km. yarış Külliye'de tamamlanmış 🙃
(link)269480 dosyayı görüntüle269481 dosyayı görüntüle

Ben arka gruptaydım yarış başlar başlamaz 10 kişi yere yıkıldı onu geçtimde yol kenarında hep kaza yapan sporcular vardı.Yarışa katılan herkese çok geçmiş olsun çok ciddi sonuçları da olabilirmiş. En azından kaza bela yok. Umarım sorumlular hesap verir.
Gun icerisinde fedarasyondan "bolemeyeceksiniz, bayraklar inmez, ezanlar susmaz" gibisinden bir aciklama gelir.
Ben farklı bir konuya parmak basmak istiyorum. Şu görüntüleri seyredince aman diyeyim bisiklet yarıslarından uzak dur diyen kendimi bir kez daha takdir ettim. Eskiden de böylemiydi bilmiyorum ama son yıllarda gözlemledigim bir olgu bu tür organizasyonların "abicim madem bu fiyonk makarna vücutla badici olamayacağız bari bizde bisikletçi olalım" diyen apacilerin istilasına ugraması. Bir diger istilacı tür ise 50 sine iki kalana kadar adanaları, iskenderleri, kelle pacayı lüp lüp gömen keyifci tiplerin göbegin son halini görünce bisiklet sporunu kesfedip o yarısma senin bu yarısma benim her organizasyonun/organizasyonsuzlugun pesinde kosturmaları. Bu tipolojiyi bir km uzaktan görsem tanırım. Bir tayt giymek zor geliyordu, onuda asmışlar kendilerini tebrik ediyorum. Ben her zaman amatör, profesyonel sporcunun ahlaklısını tercih etmisimdir ki tek tercihimde budur. Daha kendine saygısı olmayan, gürültücü, bisikletin üst borusuna yanlayıp oturunca kendini bisikletin spartaküsü zanneden tiperden oldum olası tiksinmisimdir. Uzun lafın kısası apaciler yarıslara akın etti vatandaş bisiklete binemiyor.
Medyada çıkan görüntüler hiç hoş değil
Şu sayfalar önce canhıraş bu organizasyonu sahiplenen zatlar neredeler ben asıl onu merak ediyorum. Ses seda yok.