umutcelik
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.846
- Bisiklet
- Trek
Bir de bunu yaparlar. Missss@Rhodiumm Hocam akşam haberlerde belki 3 saniye görüntülerinizi verip Bisiklet yarışı düzenlendiğinden bahsederler. Ne coşkulu bir bayram. Ben kendi adıma başınıza bir iş gelmeden bitmesine sevindim. Geçmiş olsun.
Yazık, çok yazık hem de.Selamlar. Biz de takım olarak yarıştaydık. 20. Kmdeki yokuşta yüksek efor sarf ederek ön grubu yakaladık ve tam inişin önünde mecburen durdurulduk. 180 nabız ile yetkililer ile tartıştık. Rezalet bir durum idi.
Rezilliğin videosu aşağıda. Videoyu yaymak için paylaşırsaniz sevinirim. O kadar emek , yol, masraf resmen boşa gitti.
Bu da yarış öncesi moraller yerindeyken.
269470 dosyayı görüntüle
Resmen bizi 15 temmuz etkinliği için kullandılar.
Granfondolar mükemmel organize edilirken Ankara'nın göbeğinde tırlar ile 50 km/s ortalama ile yarış koşmaya çalıştık.
Türkiye bisiklet federasyonu ne işe yarar ?
Bunların yapacağı yarıştan ne hayır gelir. Siz sağlığınızı kaybetmeden evinize dönebildi iseniz buna şükredin. Yazık. Hakikaten yazık.Selamlar. Biz de takım olarak yarıştaydık. 20. Kmdeki yokuşta yüksek efor sarf ederek ön grubu yakaladık ve tam inişin önünde mecburen durdurulduk. 180 nabız ile yetkililer ile tartıştık. Rezalet bir durum idi.
Rezilliğin videosu aşağıda. Videoyu yaymak için paylaşırsaniz sevinirim. O kadar emek , yol, masraf resmen boşa gitti.
269470 dosyayı görüntüle
Granfondolar mükemmel organize edilirken Ankara'nın göbeğinde tırlar ile 50 km/s ortalama ile yarış koşmaya çalıştık.
Alkol ileri götürmüyor doğru. Ama anadamarı din (Türkiye özelinde, İslamcılık) olan bir yönetim de götürmüyor. Alkol karşıtlığının İslamcılık dışında bir etkenden kaynaklandığını iddia etmezsin umarım? Reis madem karşı, neden komple yasaklamıyor, illegal kapsama almıyor? Zengin cehapelilerin devlet bütçesine yaptığı katkıdan olmak mı yemiyor yoksa?Alkol medeniyetleri ileri götürür doğru söylüyorsun. Ben de kınıyorum 😁
Keşke yarışa gelmeden burayı okusaymışım. Sadece adı 15 temmuz , sonuçta federasyon yarışı diye geldim. Ne körmüşüm..
Bir de bunu yaparlar. Missss
Selamlar. Biz de takım olarak yarıştaydık. 20. Kmdeki yokuşta yüksek efor sarf ederek ön grubu yakaladık ve tam inişin önünde mecburen durdurulduk. 180 nabız ile yetkililer ile tartıştık. Rezalet bir durum idi.
269470 dosyayı görüntüle
Spikerin sesiyle okudum 🤣Akşam A haberde olası bir haber :
Fetocu , cuntacı aynı zamanca Ce ha pe zihniyetli , dış mihraklar ve onların uzantıları olan bir takım bisikletliler , Son derece muhteşenm bir şekilde organize edilmiş olan , hatta diğer organizasyonlara bile emsal gösterilebilecek şekilde " Aklıllı olan hayatta kalır "şeklinde aksion unsurları içeren survivor kıvamındaki , 15 Temmuz şehitleri anma ulusal bisiklet 4. yol yarışlarını , sabote edebilmek adına "Güya" güvenlik tedbirilerinin yeterli olmadığını bahane ederek yarışı yarıda bıraktılar. Kahraman kamyonularımız ise bu hain ve işbirlikçilerin yanlarından hızla geçerek , eylemcilere göz açtılarmadılar.
Bu yarış organizasyonunu gerçekleştirenlere şilt ve plaket verilirse kimse de şasırmasın. 5. yarışta yolda minibüsçüleri , Manifoltlu tofaşçıları ve doblocuları da görürüz artık.
Emin olun bunların yaptığı dine dayalı bir yönetim değil. Bunların yaptığı ancak ve ancak "Dini kullanmak"tır. Türkiye'nin çoğunluğunu oluşturan sözde müslümanlar da yönetimi dine özen gösteriyormuş gibi algılıyor ve direkt olarak oyları basıyorlar. Yok böyle bir şey. Bu yapılanların İslam'da yeri yoktur. Hak yemek, haksızı duymamak, ezileni daha da ezmek, çalıp çırpmak hangi birisi İslamiyetin kılavuzu olan kutsal kitabımızda var? Hiçbirisi yok! O yüzden "Onlar" ağzılarından tıpkı FETÖ'cüler gibi Allah, peygamber laflarını düşürmedikleri sürece koyun sürüsünden beter insanımız da gelecek seçimlerde el üstünde tutmaya devam edeceklerdir.Alkol ileri götürmüyor doğru. Ama anadamarı din (Türkiye özelinde, İslamcılık) olan bir yönetim de götürmüyor. Alkol karşıtlığının İslamcılık dışında bir etkenden kaynaklandığını iddia etmezsin umarım? Reis madem karşı, neden komple yasaklamıyor, illegal kapsama almıyor? Zengin cehapelilerin devlet bütçesine yaptığı katkıdan olmak mı yemiyor yoksa?
Dün akşam malum kişi çıkmış konuşuyordu TV de, altyazı şöyleydi: "açıkça ALDATILDIK, bundan böyle din kisvesi altında milletimizi kandırmaya çalışanlara prim vermeyeceğiz" ekonomi ne hale gelmiş dedim. Demek ki maaş ve yan hakları vermeye devam edecekler ama prim vermeyecekler 😂Emin olun bunların yaptığı dine dayalı bir yönetim değil. Bunların yaptığı ancak ve ancak "Dini kullanmak"tır. Türkiye'nin çoğunluğunu oluşturan sözde müslümanlar da yönetimi dine özen gösteriyormuş gibi algılıyor ve direkt olarak oyları basıyorlar. Yok böyle bir şey. Bu yapılanların İslam'da yeri yoktur. Hak yemek, haksızı duymamak, ezileni daha da ezmek, çalıp çırpmak hangi birisi İslamiyetin kılavuzu olan kutsal kitabımızda var? Hiçbirisi yok! O yüzden "Onlar" ağzılarından tıpkı FETÖ'cüler gibi Allah, peygamber laflarını düşürmedikleri sürece koyun sürüsünden beter insanımız da gelecek seçimlerde el üstünde tutmaya devam edeceklerdir.