Scudo Sports

15 Temmuz Şehitlerini Anma Ulusal Bisiklet 4. Yol Yarışları

Scudo
@Rhodiumm Hocam akşam haberlerde belki 3 saniye görüntülerinizi verip Bisiklet yarışı düzenlendiğinden bahsederler. Ne coşkulu bir bayram. Ben kendi adıma başınıza bir iş gelmeden bitmesine sevindim. Geçmiş olsun.

Keşke yarışa gelmeden burayı okusaymışım. Sadece adı 15 temmuz , sonuçta federasyon yarışı diye geldim. Ne körmüşüm..
@Rhodiumm Hocam akşam haberlerde belki 3 saniye görüntülerinizi verip Bisiklet yarışı düzenlendiğinden bahsederler. Ne coşkulu bir bayram. Ben kendi adıma başınıza bir iş gelmeden bitmesine sevindim. Geçmiş olsun.
Bir de bunu yaparlar. Missss

Akşam A haberde mehter marşı eşliğinde 15 temmuz bisiklet yarışı ile anıldı diye haber yaparlar. Birçok şeyde olan rezilliği görmek istemeyen kesimde gururlanır herhalde. Eee nede olsa içinde mehter marşı var, 15 temmuz var!

Selamlar. Biz de takım olarak yarıştaydık. 20. Kmdeki yokuşta yüksek efor sarf ederek ön grubu yakaladık ve tam inişin önünde mecburen durdurulduk. 180 nabız ile yetkililer ile tartıştık. Rezalet bir durum idi.

Rezilliğin videosu aşağıda. Videoyu yaymak için paylaşırsaniz sevinirim. O kadar emek , yol, masraf resmen boşa gitti.

Bu da yarış öncesi moraller yerindeyken.
269470 dosyayı görüntüle
Resmen bizi 15 temmuz etkinliği için kullandılar.

Granfondolar mükemmel organize edilirken Ankara'nın göbeğinde tırlar ile 50 km/s ortalama ile yarış koşmaya çalıştık.

Türkiye bisiklet federasyonu ne işe yarar ?
Yazık, çok yazık hem de.

Selamlar. Biz de takım olarak yarıştaydık. 20. Kmdeki yokuşta yüksek efor sarf ederek ön grubu yakaladık ve tam inişin önünde mecburen durdurulduk. 180 nabız ile yetkililer ile tartıştık. Rezalet bir durum idi.

Rezilliğin videosu aşağıda. Videoyu yaymak için paylaşırsaniz sevinirim. O kadar emek , yol, masraf resmen boşa gitti.

269470 dosyayı görüntüle

Granfondolar mükemmel organize edilirken Ankara'nın göbeğinde tırlar ile 50 km/s ortalama ile yarış koşmaya çalıştık.

Bunların yapacağı yarıştan ne hayır gelir. Siz sağlığınızı kaybetmeden evinize dönebildi iseniz buna şükredin. Yazık. Hakikaten yazık.

Yukarıda böbürlenen aslanlar konuşun şimdi...

Alkol medeniyetleri ileri götürür doğru söylüyorsun. Ben de kınıyorum 😁
Alkol ileri götürmüyor doğru. Ama anadamarı din (Türkiye özelinde, İslamcılık) olan bir yönetim de götürmüyor. Alkol karşıtlığının İslamcılık dışında bir etkenden kaynaklandığını iddia etmezsin umarım? Reis madem karşı, neden komple yasaklamıyor, illegal kapsama almıyor? Zengin cehapelilerin devlet bütçesine yaptığı katkıdan olmak mı yemiyor yoksa?

images.jpeg
Eveet sevgili kuzucuklarım bugünkü uykudan önce masalimizda liyakat yerine yandaş atamalariyla başkan, mudur, şef,genel mudur , rektör vs. Olanlarin rezilliğine dair bir hikaye anllattim hadi şimdi doğru yataginiza.

Son düzenleme:
Ankara'daki yarış trafiğin kapatılmaması nedeniyle iptal olmuş Malum Kişi yollardan geçerken kuş uçurtmuyorlar cadde ve sokak birbirine giriyor. Sen daha adam gibi organizasyon yapama o kadar sporcunun canını tehlikeye at akıttıklara tere yazık vallahi. Ama neymiş "anma yarışı" yersen tabi olay bisiklet olmadığını da böylece anladık amaçlar farklı.

Mesajınızı alıntıladığım için kişisel algılamayın lütfen. Sadece cümleniz hem 15 temmuzu hem son 20 yılı anlattığı için kullandım. Bunlar her şeyi, herkesi 'kullanırlar' hocam. Yeter ki çıkarları olsun. Bugün sizleri kullandılar, dün insanların kanını kullandılar, ondan önceki gün birbirlerini kullandılar.

Görüntüleri görünce sizler için çok üzüldüm, ne iyi ki kaza bela olmamış. Geçmiş olsun çok.

Akşam A haberde olası bir haber :

Fetocu , cuntacı aynı zamanca Ce ha pe zihniyetli , dış mihraklar ve onların uzantıları olan bir takım bisikletliler , Son derece muhteşenm bir şekilde organize edilmiş olan , hatta diğer organizasyonlara bile emsal gösterilebilecek şekilde " Aklıllı olan hayatta kalır "şeklinde aksion unsurları içeren survivor kıvamındaki , 15 Temmuz şehitleri anma ulusal bisiklet 4. yol yarışlarını , sabote edebilmek adına "Güya" güvenlik tedbirilerinin yeterli olmadığını bahane ederek yarışı yarıda bıraktılar. Kahraman kamyonularımız ise bu hain ve işbirlikçilerin yanlarından hızla geçerek , eylemcilere göz açtılarmadılar.

Bu yarış organizasyonunu gerçekleştirenlere şilt ve plaket verilirse kimse de şasırmasın. 5. yarışta yolda minibüsçüleri , Manifoltlu tofaşçıları ve doblocuları da görürüz artık.

Keşke yarışa gelmeden burayı okusaymışım. Sadece adı 15 temmuz , sonuçta federasyon yarışı diye geldim. Ne körmüşüm..

Bir de bunu yaparlar. Missss

Yarışa katılan herkese çok geçmiş olsun çok ciddi sonuçları da olabilirmiş. En azından kaza bela yok. Umarım sorumlular hesap verir.

269470 dosyayı görüntüle

Kelimeler yetersiz gerçekten. Bu güruh öyle bir güruh ki kendi reklamlarını yapmak için insanların canlarıyla oynamaktan zerre rahatsızlık duymuyorlar. Bakın, sıfır abartı. Sorsan oradaki gözlüklü hakeme "Yukarıdan emir geldi, ben de yolu kapatalım dedim." der. 100 kişinin canını riske atmayı maaşı için rasyonalize eder.

Bisikletforum olarak Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun düzenlediği hiçbir yarışa, yönetim değişene kadar katılmamayı teklif ediyorum. Katılan kaç kişi olursa artık kendileri çalıp oynasınlar.

Akşam A haberde olası bir haber :

Fetocu , cuntacı aynı zamanca Ce ha pe zihniyetli , dış mihraklar ve onların uzantıları olan bir takım bisikletliler , Son derece muhteşenm bir şekilde organize edilmiş olan , hatta diğer organizasyonlara bile emsal gösterilebilecek şekilde " Aklıllı olan hayatta kalır "şeklinde aksion unsurları içeren survivor kıvamındaki , 15 Temmuz şehitleri anma ulusal bisiklet 4. yol yarışlarını , sabote edebilmek adına "Güya" güvenlik tedbirilerinin yeterli olmadığını bahane ederek yarışı yarıda bıraktılar. Kahraman kamyonularımız ise bu hain ve işbirlikçilerin yanlarından hızla geçerek , eylemcilere göz açtılarmadılar.

Bu yarış organizasyonunu gerçekleştirenlere şilt ve plaket verilirse kimse de şasırmasın. 5. yarışta yolda minibüsçüleri , Manifoltlu tofaşçıları ve doblocuları da görürüz artık.
Spikerin sesiyle okudum 🤣

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Çünkü izahı olmayan bir saçmalık yaşandı.

En baştan başlarsak, öncelikle kalınacak yurt ücretsiz olacak dendi fakat ücret alındı. Burası çok önemli değil.

Teknik toplantı :) körler sağırlar birbirini ağırlar. Tam bir mezat gibiydi. Keşke resmini çekseydim.

Ankara sıcağında Temmuz ortasında saat 10’da yarış başlatmak? Hadi bunu da geçtik.

60 kilometrecik yolu da kapatamıyorsan yapmayın bu işi. Yapmayın ya.

15 Temmuz’un anlam ve önemi benim için olmadığı için belki takıma karşı çıkıp yarışa gelmeyebilirdik fakat takımca ilk yarışımızı yapmak için Samsun’dan kalkıp geldik 12 kişi. Verdiğimiz emek ve yaptığımız masrafı canımıza bir şey gelmediği için dert etmiyoruz.

Fakat 950 km öteden gelen gencecik çocuklar korktu; canları tehlikeye atıldı.

Startta bir hakem diyor ki 2.5 km nötral start olacak; diğeri diyor ki olmaz hemen start vericez :) yarışın patlayacağı buradan belliydi.

Önde giderken motorlu hakem bir anda fren yapmaya başladı. Tüm peloton birbirine girecekti. Hem de birkaç defa. Biri diyor yarış iptal biri diyor devam karar veremediler daha. 25. Km’de iptal kesinleşti ve tepki için trafiği kestik.

Yüzlerce bisikletli aynı fikirde birleşemediği için yolu kesmek isteyenler ve acil durum hasta vs olur diye kesmek istemeyenler ikiye ayrıldı. Daha sonra federasyonun önüne sürüp protesto yapalım denildi fakat kalan 35 km boyunca birlik sağlanamadı tabii.

Herneyse, şimdilik aklıma gelenler bunlar. Gelmemeliydik, katılmamalıydık bir kenara tecrübe oldu fakat canımızla ödeyebilirdik.

Asıl sorun şu: Hakemler ve federasyon yetkilileri sütten çıkmış ak kaşık gibi hiç sorumluluk üstlenmiyorlar. Bir ağızdan topu emniyet ve valiliğe atıyorlar. Yani bildiğiniz ucuz Türkiye manzarası...

Tuzun koktuğunu biliyorduk da bu kadar olduğunu bilmiyorduk. Neresinden tutarsanız tutun elde kalıyor. Memleketin içini boşaltıp bu hale sokanlara lanet olsun. Gerekli mercilere şikayetlerde bulunacağız fakat sonuç alabilir miyiz bilemiyorum.

Yüzlerce insanın emeğini ve can güvenliğini hiçe sayan Bisiklet Federasyonu başkanını ve müdürlerini istifaya davet ediyorum.

Nâzım Hikmet' in dediği gibi "demeye dilim varmıyor ama kabahatin çoğu sende".
Neyin neden yapıldığını bile bile oralara giderseniz böyle olur çok da kızmaya gerek yok.

Alkol ileri götürmüyor doğru. Ama anadamarı din (Türkiye özelinde, İslamcılık) olan bir yönetim de götürmüyor. Alkol karşıtlığının İslamcılık dışında bir etkenden kaynaklandığını iddia etmezsin umarım? Reis madem karşı, neden komple yasaklamıyor, illegal kapsama almıyor? Zengin cehapelilerin devlet bütçesine yaptığı katkıdan olmak mı yemiyor yoksa?
Emin olun bunların yaptığı dine dayalı bir yönetim değil. Bunların yaptığı ancak ve ancak "Dini kullanmak"tır. Türkiye'nin çoğunluğunu oluşturan sözde müslümanlar da yönetimi dine özen gösteriyormuş gibi algılıyor ve direkt olarak oyları basıyorlar. Yok böyle bir şey. Bu yapılanların İslam'da yeri yoktur. Hak yemek, haksızı duymamak, ezileni daha da ezmek, çalıp çırpmak hangi birisi İslamiyetin kılavuzu olan kutsal kitabımızda var? Hiçbirisi yok! O yüzden "Onlar" ağzılarından tıpkı FETÖ'cüler gibi Allah, peygamber laflarını düşürmedikleri sürece koyun sürüsünden beter insanımız da gelecek seçimlerde el üstünde tutmaya devam edeceklerdir.

Ankaradaki yarışta yolu kapatıp,kusursuz bir organizasyon olsaydı çok şaşırırdım.

Spor,bir ülkede medeniyet,kültür,adalet,ekonomi ve sanatla at başı gider. Bunların yükseldiği ölçüde spor da yükselir.
Bu gibi çağdaş olguların sürekli geri gittiği bir ülkede sporda yapılanma,plan,organizasyon ve en önemlisi de başarı hayalden öteye gitmez,gidemez.

Bisiklet federasyonu başkanı denen adam 57 yaşındaki benim çocukluğumda bisiklet sporculuğu yapmış,kendini hiç bir şekilde geliştiremediği tüm camiada bilinen biri.
Her kurumun başına bir imam hatipli getirme "zorunluluğu" olduğu ve kendisi de imam hatipli olduğu için federasyonun başında.
Ülkeyi yönetenlerin spor çok umurunda değil. Hele de bir tane doğru dürüst uluslararası sporcusu olmayan bisiklet...

O yüzden burası sanki Hollanda,Almanya,Fransa,İtalya ya da Belçikaymış gibi düşünüp şaşırmaya ve üzülmeye gerek yok.
Yılda 3 tane büyük bisiklet turu ve bir sürü de klasik yarış veriyor Eurosport. Ekrandan izler iç geçiririz bir 50 sene daha.

Emin olun bunların yaptığı dine dayalı bir yönetim değil. Bunların yaptığı ancak ve ancak "Dini kullanmak"tır. Türkiye'nin çoğunluğunu oluşturan sözde müslümanlar da yönetimi dine özen gösteriyormuş gibi algılıyor ve direkt olarak oyları basıyorlar. Yok böyle bir şey. Bu yapılanların İslam'da yeri yoktur. Hak yemek, haksızı duymamak, ezileni daha da ezmek, çalıp çırpmak hangi birisi İslamiyetin kılavuzu olan kutsal kitabımızda var? Hiçbirisi yok! O yüzden "Onlar" ağzılarından tıpkı FETÖ'cüler gibi Allah, peygamber laflarını düşürmedikleri sürece koyun sürüsünden beter insanımız da gelecek seçimlerde el üstünde tutmaya devam edeceklerdir.
Dün akşam malum kişi çıkmış konuşuyordu TV de, altyazı şöyleydi: "açıkça ALDATILDIK, bundan böyle din kisvesi altında milletimizi kandırmaya çalışanlara prim vermeyeceğiz" ekonomi ne hale gelmiş dedim. Demek ki maaş ve yan hakları vermeye devam edecekler ama prim vermeyecekler 😂

Geri