O halde size mutluluklar dilerim.Sorun yok böyle iyi
O halde size mutluluklar dilerim.Sorun yok böyle iyi
O halde size mutluluklar dilerim.
Cahilsiniz..Alkol medeniyetleri ileri götürür doğru söylüyorsun. Ben de kınıyorum 😁
Bu konuya da kusmaya başlamışlar hacı abi, kaç kaç kaç bulaşmasım kin kusmuğu 🤣
Adından dolayı bile katılmazlarmış,
BAK NE KADAR ÜZÜLÜÜÜÜK YAHU 😄
Diğer tarihler için neden yapılmıyormuş,
Çanakkale Zaferi de, 10 Kasım da, 30 Ağustos da tıpkı diğer önemli günler gibi kimsenin babasının günü değildir. Öyle ötekileştirici söylemlerle hamaset yapmayı bırakın.
Ayrıca görmek istemeyenin gözüne soksan yine görmez ,her yıl o tarihlerde de bir sürü organizasyon yapılıyor zaten.
Bla bla bla ..
Hadi ,sahne sizin. Biraz daha ego tatmin edin bakalım 🤗
" ESARET ONLARIN, VATAN BİZİMDİR"
#15Temmuz #🇹🇷 #Çanakkalenintorunları
Eder tabi etmez mi 🤣 muhalif olacağız diye bambaşka bir şeye evrildiler. İflah olmayacak bir hastalık bu. Aldırma sen yazılanlara.
Gözleri vardır, görmezler. Kulakları vardır, duymazlar...
Çok şaapma 😄
15 Temmuz Şehitler Parkuru. İnşallah kimse ölmez. Her an sağdan bir dinozor heykeli belirecekmişcesine izliyoruz efendim.Ankara 15 Temmuz yarışı. Böyle yarış mı olur abi. Bu ne rezalet.
Orta Çağ kafası...Ankara 15 Temmuz yarışı. Böyle yarış mı olur abi. Bu ne rezalet.
Yarış bir de iptal olmuş anladığım kadarıyla. Gerçekten tam Türk tipi başkanlık![]()
Vatan haini ve fetocu ilan edilmemisler mi sporcular?sporcular yarışı bırakmışlar doğal olarak. Olması gerektiği gibi.
Özellikle Cannondale ile katılanlar varsa kesin amariganın parmağı olabilir işin içinde!Vatan haini ve fetocu ilan edilmemisler mi sporcular?