Scudo Sports

15 Temmuz Şehitlerini Anma Ulusal Bisiklet 4. Yol Yarışları

Ya abi nasıl bi toplum olduk yemin ederim anlamıyorum artık. Bir konuda da kutuplaşılmasın artık valla daraldım. Altıüstü bisiklet turu ama yapılan tartışmaya bak. Konu nereden nereye gelmiş. Konu takibini bırakıyorum, gereksiz bildirim geliyor. Umarım da özel günlerdeki tüm etkinlikler kaldırılır. Bırakın sürmesin kimse bisiklet falan. Ne halimiz varsa görelim.

Scudo
Darbeciler hapse girip, dayak yeme pahasına bu darbeyi yaptılar, tek amaçları Erdoğan'ı padişah yapmaktı. Böyle düşünenler hakikaten şizofren. Alıştınız tabi her darbe başarılı bir şekilde sonuçlanıyordu, bankamatikten parayı çektiniz, gıda stoğu yaptınız. Darbe başarısız olunca da tiyatro demeye başladınız. Bırakın Allah aşkına
Bu arada darbecilerin içinde Fetöcü olmayan rütbeliler de var. İfadesinde darbeciyim ama Fetöcü değilim diyordu

Darbeciler hapse girip, dayak yeme pahasına bu darbeyi yaptılar, tek amaçları Erdoğan'ı padişah yapmaktı. Böyle düşünenler hakikaten şizofren. Alıştınız tabi her darbe başarılı bir şekilde sonuçlanıyordu, bankamatikten parayı çektiniz, gıda stoğu yaptınız. Darbe başarısız olunca da tiyatro demeye başladınız. Bırakın Allah aşkına
Bu arada darbecilerin içinde Fetöcü olmayan rütbeliler de var. İfadesinde darbeciyim ama Fetöcü değilim diyordu

Tiyatro (3 perde- Henrik İbsen)
....
- Kaancan, lan oğlum bir şeyler oluyormuş.
- Hadi ya ciddi misin? Helal be, nihayet be.
- Aşağı inip geçen araçları alkışlayalım.
- Yok lan, o çok göze batar, balkondan alkışlasan yeter. Hem alkıştan önce gidip biraz para çekelim, bira çerez bir de şu makarna sigara falan alalım. Birkaç gün ne olacağı belli olmaz.
- Haklısın abi, aman eksik olsa da olur, şunların gidişini, yargılanışını bir görelim de, o bile yeter.
...
- Kaancan, yapanlar bizimkiler değilmiş, paralellermiş.
- Ne farkeder oğlum? Aynı sonuca çıkmayacak mı? Gerisini sonra düşünürüz.
- Baksana, sokağa iniyor çomarlar.
- Hemen twit paylaş, sokağa çıkma, mukavemet etme diye. Ulan, nereden çıktı bunlar?
- Oğlum dinleyen mi var? Adam tek cümle ile herkesi sokağa döktü. Ahhh facetime ahh...
...
- Bastırıldı abi. Kapat televizyonu, yat. Biraları daha sonra gömeriz.
- Tabi bastırılır. Böyle mi yapılır bu iş? Tiyatrodur, tiyatro. Lan sizden medet uman kafama edeyim. Kırk yılın başında bir şeye heveslendik.
- Demokrat amca da bir şey söylemedi.
- Birazdan çıkar konuşur. Eee o da bizim gibi maçı kimin kazanacağını görmek istedi herhalde. Sağlamcı adam. Yat uyu yat.

Bu konuya da kusmaya başlamışlar hacı abi, kaç kaç kaç bulaşmasım kin kusmuğu 🤣

Adından dolayı bile katılmazlarmış,
BAK NE KADAR ÜZÜLÜÜÜÜK YAHU 😄

Diğer tarihler için neden yapılmıyormuş,
Çanakkale Zaferi de, 10 Kasım da, 30 Ağustos da tıpkı diğer önemli günler gibi kimsenin babasının günü değildir. Öyle ötekileştirici söylemlerle hamaset yapmayı bırakın.
Ayrıca görmek istemeyenin gözüne soksan yine görmez ,her yıl o tarihlerde de bir sürü organizasyon yapılıyor zaten.

Bla bla bla ..
Hadi ,sahne sizin. Biraz daha ego tatmin edin bakalım 🤗

" ESARET ONLARIN, VATAN BİZİMDİR"
#15Temmuz #🇹🇷 #Çanakkalenintorunları
15 temmuz destanı çoğunu rahatsız etmiş anlaşılan.
Eder tabi etmez mi 🤣 muhalif olacağız diye bambaşka bir şeye evrildiler. İflah olmayacak bir hastalık bu. Aldırma sen yazılanlara.

Gözleri vardır, görmezler. Kulakları vardır, duymazlar...

Çok şaapma 😄

Çanakkale Zaferi de, 10 Kasım da, 30 Ağustos da tıpkı diğer önemli günler gibi kimsenin babasının günü değildir. Öyle ötekileştirici söylemlerle hamaset yapmayı bırakın.
Ayrıca görmek istemeyenin gözüne soksan yine görmez ,her yıl o tarihlerde de bir sürü organizasyon yapılıyor zaten.

Bla bla bla ..

Eder tabi etmez mi 🤣 muhalif olacağız diye bambaşka bir şeye evrildiler. İflah olmayacak bir hastalık bu. Aldırma sen yazılanlara.

Çok şaapma 😄
Lincin kralını yemeye hazır ol. Çok kalp kırdın.:koptum:

Lincin kralını yemeye hazır ol. Çok kalp kırdın.:koptum:
Alışkınız doğruyu söyledikten sonra saldırıya uğramaya. En son biri şey diyordu " Halâ yaşıyor, vurun 🤣 "
Tabi kalabalıkta böyle oluyor genelde. Tenhaya geçince iş değişiyor. Mahkemede elime ayağıma yapışıyordu abi cahillik ettim affet diye 😄 Kalbimi kıranın kalbini kırarım, affetmem. Ama ilk başlatan da olmam asla.

Neyse, işlerim var. Gece uğrarım bidaha.

Ömer Halisdemir'in mekânı cennet olsun. Bilebildiğimiz, açıklanan yegane destan, rahmetlinin yazdığı şimdilik. Ankaranin en büyük bit yavrusu mesela 1 hafta ses seda çıkarmamış sonra rüzgar nerden sağlam esiyorsa oraya dönüvermişti. Ama onun yaptığı destan değildi elbet, onun için vakayı adiyeden bir yaklaşımdı.

Ülke 2 kutba bölündü maalesef. Yıllarca aptal amerikalılar, medyaları ne yazarsa ona inanır bu salaklar diye dalga geçerdim. Bilgi denizi ortasında cahil kalmak işten bile değilmiş meğerse.

Solcu bir sevgilim oldu. Gerildim. Acaba yanında çok mu cahil kalacağım diye.Benim bildiğim solcular okur, irdeler, düşünür ve yargılarını sağlam temellendirirdi. Anaaa bir baktım hatun kişi 2 facebook grubu, 2 web haber portalı ne derse, üzerinde düşünüp kafa yormadan papağan gibi orda yazanları tekrar ediyor. Dahası içselleştirmiş yazılanlara iman etmiş bir şekilde sabit fikir halinde savunuyor.

O kadar çok bilgi var ki, hepsi ben doğruyum diye ışıl ışıl parlıyor. Doğru ne içlerinde kimbilir.

Bla bla bla ..

Çok şaapma 😄

Konudan bagimsiz, tamemen ad hominem yapicam ama Turkceyi bu kadar kotu kullanip ustune su 🤣 emolojiyi kullanan birisinin herhangi bir konuda hakli oldugunu bu gune kadar gormedim, duymadim. Forumu twitter zannedip hastag kullanilmasi da ustune tuz biber olmus.

Ne darbesi ben et alamıyorum evime geçin bunları gerçekler acıdır !!
Asıl gündem bu aslında. Alabilen ne eti aldığını da bilmiyor üstelik. İthal et, ne eti bilen varsa beri gelsin. Üstelik hassasiyeti olan benim gibiler acaba karkas yani kesilmiş gelen etlerin islami üsullere göre kesildiğinden emin mi? Ben değilim. Besicilik yapan tanıdıklarım, yem fiyatları pahalı diye hayvanlarını satıyor. Sonumuz hayrolsun.

Dur karıştırayım :komik: '''''Kulak ağrım sebebiyle yarın gerçekleşecek olan herhangi bir 15 temmuz etkinliğine kesinlikle katılamayacağımı üzülerek!!!! belirtmek isterim.
Karıştırayım derken tabiki şaka yapmıştım ama ülkenin son durumu bu ''ya onlardansın yada değil'' bu kadar basit! Onlardan değilsen eleştiriyorsan,vatan için gazi bile olsan yinede hainsin! Bumu yani!

Sahi kaç yıl geçti ama bu darbecilerin siyasi ayağı hiç mi yoktu bunları destekleyen siyasiler milletvekilleri hiç yokmuydu?Kaçı tutuklandı bilen var mı?🧐

Konu nereden nereye gitmiş, saçma sapan tartışmalar çıkmış ortaya. Gerçekten böyle şeylerin forumda olması gerekiyor mu? Kim neye inanıyorsa inansın kim neyi savunuyorsa savunsun ama yeri burası mı? Forumun amacı bu mu? Eğer sorun yok böyle iyi diyorsanız da saygı duyarım.

Sahi kaç yıl geçti ama bu darbecilerin siyasi ayağı hiç mi yoktu bunları destekleyen siyasiler milletvekilleri hiç yokmuydu?Kaçı tutuklandı bilen var mı?🧐
Reis dün TBMM grup toplantısında'' Açık söylüyorum, aldandık '' '' Din kisvesi altında, bu milleti sömürenlere de pirim vermeyeceğiz. '' dedi.. Gerisini sen anla artık.

Konu nereden nereye gitmiş, saçma sapan tartışmalar çıkmış ortaya. Gerçekten böyle şeylerin forumda olması gerekiyor mu? Kim neye inanıyorsa inansın kim neyi savunuyorsa savunsun ama yeri burası mı? Forumun amacı bu mu? Eğer sorun yok böyle iyi diyorsanız da saygı duyarım.

Sorun yok böyle iyi

Geri