Scudo Sports

15 Temmuz Şehitlerini Anma Ulusal Bisiklet 4. Yol Yarışları

IslakElliAsker

Aktif Üye
Tepki
243
İsim
Bilal
Başlangıç
2006—07
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar federasyonun sitesinde herhangi bir bilgi bulamadım ama bilgisi olan arkadaşlar paylasirsa seviniriz.
(link)3495_23347.jpg

Dosyalar

• 1d8c3c84-1977-4245-b5e4-fe504f0eeb25.jpg
    1d8c3c84-1977-4245-b5e4-fe504f0eeb25.jpg
    140,4 KB · Okunma: 85
Son düzenleme:
Scudo
Çanakkale şehitlerini de anmak için pedala davet ediyorum. Hatta Gençlik Bayramına, Çocuk Bayramına, belki kimine zor ama 10 Kasım'da saygı pedalına davet ediyorum.

Edit diyorum. Videoları izleyince sözümü geri aldım. Bisikletçi arkadaşlar üstüne alınmasın ama şu organizatörler bizim resmi bayramlarımızda bu şekil etkinlik yapmasın. :koptum:

Son düzenleme:
Çanakkale şehitlerini de anmak için pedala davet ediyorum. Hatta Gençlik Bayramına, Çocuk Bayramına, belki kimine zor ama 10 Kasım'da saygı pedalına davet ediyorum.

Onlar şimdilik bu organizasyonları yapan federasyona istediği sükseyi yapmaz. 2-3 yıl sonra yapılır. Şu isme sahip bir organizasyona üstüne para verseler katılmam.

Organizasyonun iyisi kötüsü olmaz. Bir aktivite var aonuçta bu tip organizasyonları daha küçük yerleşim alanladında da sürekli görmek isterim . İsle Of man TT yarışlsrı bir adanın kaderini değiştirmiştir

İsteyen istediği organizasyonu yapabilir. Farkındalık için kim yaparsa yapsın, çok önemli değil. Ankaradayım, bu sene organizasyona katılmadım (olmadı sanırım). Geçen senelerde 19 Mayıs, 30 Ağustos, 29 Ekim, Etinin Sarı Bisiklet, TEMA'nın sürüşü vs derken adlarına bakmadan takılıp sürdüm. Keyifliydi.

Buralar karışır.
Dur karıştırayım :komik: '''''Kulak ağrım sebebiyle yarın gerçekleşecek olan herhangi bir 15 temmuz etkinliğine kesinlikle katılamayacağımı üzülerek!!!! belirtmek isterim.:cool:

15 temmuz destanı çoğunu rahatsız etmiş anlaşılan.

"Çoğunu" dediğiniz miktarda insanı rahatsız ettiğini düşündüğünüz bir olaydan hiç şüphe ediyor musunuz acaba? Yoksa sayı kaç olursa olsun eğer karşıt görüş bildiriyorsa size göre otomatik olarak hain midir?

Neyse, konuyu çok da dağıtmayayım hem de daha fazla şey yazıp da bu organizasyonu da öne çıkarmak istemem. Katılanlara başarılar ve iyi eğlenceler.

Neden bu kadar irdeleniyor ki alt üstü piskilet sürme organizasyonu yok on kasım yok Çanakkale ismi ne olsursa olsun ilgilenen gidebilir.

Bu tur düzenlenir, ama yukarıda da bir arkadaşın değindiği gibi bisikleti adam yerine koyduktan sonra. Turu düzenleyenlerin hiç olmazsa onda biri, her biri yılda 10 kere işe bisikletle gidip dönmüş müdür? Altını dolduramadığımız konulara yeni aksesuarlar iliştirip boş işlere imza atmayalım. Zira içi boş olduğu için çok yankı yapıyor.

Yanlış anlaşılmasın. 15 temmuz başarısız işgal girişimini ayrı bir başlıkta tartışabiliriz. Ama mesela sıra ona gelene kadar, önce bir "Yaya kaldırımlarını araç tecavüzünden kurtarma farkındalık turu" düzenlerseniz onbinlerce katılımcı toplarsınız gibime geliyor.

Şöyle diyelim, bunun bir destan olmadığına ve sadece bir kurgu olduğuna, geçmişte 10 Kasım gibi günlere açılış denk getirilmesi gibi mevcut destanları önüne çıkarılmaya çalışılmış bir göz boyama olgusu olduğuna sizi kimse ikna edemeyeceği gibi, bunun bir şov olmadığına ve gerçekten bir destan olduğuna, tarihin o gün yeniden yazıldığına, köprünün bir şeridinin kapatılması ile darbe yapıldığına, ulusun birliği ve beraberliğinin yeniden tahsis edildiğine de karşıt görüşteki birisini kimse ikna edemez. Bu böyle sürer gider.
Malesef sosyal medyada son dönemde özellikle futbol müsabakaları sonrası rakipleri kızdırmak için bolca kullanılan bir tabir geldi aklıma; "bu gol yalnızca x takıma girmemiş", bu da bunun gibi oluyor, bazılarını rahatsız etmiş demek. Eğer özgür düşünce hakkını birbirimize veriyorsak o zaman bu isimle organizasyona katılana da saygı duymak lazım, yalnızca isimden rahatsız olduğu için katılmayana da saygı duymak lazım. Benim nezdimde bu ismi eleştiren ile bu ismi eleştireni sadece bu isimden rahatsız oluşunu öne çıkartarak cadı avı gibi göstererek rahatsızlığından dem vuran da aynıdır.

Şahsi görüşümü belirtmedim yalnızca objektif eleştiri yapmaya çalıştım.

Destanmı destan nedir size söyliyeyimmi? destan,Dumlupınar'da Anafartalar'da Gelibolu'da on binlerce vatan evladının vatan topraklarını savunurken can vermesiyle kazanılmasıdır destan! destan,bu kutsal toprakların gerçek dış mihraklara düşmanlara karşı savunulmasında,toprağı kanla sulayan vatan evlatlarının azmidir destan!
Destan ne değildir söyleyeyimmi? zamanında ne istedinizde vermedik,dön artık bitsin bu hasretlik,diyenlerle aynı kaptan yiyenlerin mamaları paylaşamaması sonucu,ortaya attıkları senaryo değildir destan! Yemezler hocam yemezler,yiyenlerede afiyet olsun.
Not: fetönün siyasi ayağının araştırılması önergesi akp ve mhp oylarıyla reddedi!

Destanmı destan nedir size söyliyeyimmi? destan,Dumlupınar'da Anafartalar'da Gelibolu'da on binlerce vatan evladının vatan topraklarını savunurken can vermesiyle kazanılmasıdır destan! destan,bu kutsal toprakların gerçek dış mihraklara düşmanlara karşı savunulmasında,toprağı kanla sulayan vatan evlatlarının azmidir destan!
Destan ne değildir söyleyeyimmi? zamanında ne istedinizde vermedik,dön artık bitsin bu hasretlik,diyenlerle aynı kaptan yiyenlerin mamaları paylaşamaması sonucu,ortaya attıkları senaryo değildir destan! Yemezler hocam yemezler,yiyenlerede afiyet olsun.
Not: fetönün siyasi ayağının araştırılması önergesi akp ve mhp oylarıyla reddedi!
Mükemmel bir tarif olmuş tebrik ederim. Kısa ve öz, destan nedir ve nasıl yazılır anlatımı olmuş, Tabiki anlamak ve görmek isteyene.

beni rahatsız eden kısmı küçük bir organizasyonu bile bir şeyin reklamına mal etmeleri. sadece 15 temmuz özelinde değil. şuan bunu a haberde öve öve anlatacak badem bıyıklı başkan şimdiden gözümde canlandı. Yaptığımız her faaliyette aptalca ve kompleski bir milliyetçilik anlayışımız var .Mesela son türkiye turunda antalyada otobanın ortasına dev vinçlerle kocaman türk bayrağı ,iki yanına da tayyip ve atatürkü koymuşlar. hayırdır vatan mı kurtalırdı? bisiklet turu bu !! Siz hiç fransa turunda elinde kabine üyelerini resmini taşıyan bir eleman gördünüz mü ? Bunu yaptığın zaman düzenlediğin organizasyonun değeri 2. plana düşüyor
neyse işte. sonuçta bisiklet turu. zaten meraklıları gider. isime de takılmayın. isim dediğin nedir ki? 2, 3 seneye silinir gider. unutmayalım 27 mayıs bir zamanlar ulusal bayramdı

Geri