Scudo Sports

15 Temmuz Şehitleri Bisiklet Turu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Başakpazarı neresi oluyor? Başakşehir mi ?

@elfoonn
evet başakşehir tarafında

Haftasonu Karaburun turu yapmayı düşünüyorum. O saatlerde orda olursam katılırım muhakkak

Güzel etkinlik.

@televole2

kımse ataturkcu ve cumhurıyetçi olmak zorunda degıl kımse bu etkınlıgı açanların dusuncesınede sahıp olmak zorunda degıl..meseleyi farklı boyutlara getırmeyınız..bu forumda ataturkcu ve cumhurıyetcı dusunce yapısına sahıp olmayan bisikletseverlerde forumdaşlarda var..unutulmamalı kı bu ulkede hep bırlıkte yaşıyoruz ve aynı guzergahlarda bisiklet suruyoruz.o yuzden demem o kı ne dusunuyosan dusun ama SAYGILI ol...

@Oktay O.

bi sıkıntı olmaz merak etmeyin.:harika:

@televole2

kardeş çanakkalede savaşan dedelerimiz cumhurıyetçi kafa yapısına değilde daha çok senin çok iyi bildiğin(karşı oldugun) kafa yapısına sahipti.15 temmuzdada halk bu ınançla çıktı dışarı ve konuyu çarpıtmanın bır manası yok..kimse seni zorla çekip götürmüyo biyere..istersen gelirsin istemezsen gelmezsin bu kadar basit.uzatma daha fazla.

Cumhuriyetçi düşünce yapısında olmayana hiç saygı duyasım gelmiyor. Ha fetöcü olmuşsun ha cumhuriyet düşmanı olmuşsun benim gözümde ikisi de bir.

Memlekette issizlik %25
Genc issizlik %45
Tarimda disa bagimlilik almis basini gitmis
Bankalara odenemeyen krediler rekor seviyede
Uretim yok
Tuketim ucmus
Ordu bitmis
Doguda savaşta hergun 10larca sehit
Ormanlar bitmis

Ve daha bunun gibi niceleri... Bunlara karsi da bi tur bekleriz sizden.

Avrupadaki onemli dogal zenginliklerden biri olan igneada'ya cimento fabrikasi yapiliyor. Yiyorsa bi tur da ona karsi yapin sevgili milli irade tosuncuklari. Gaza boguldugunuzu görelim şöyle bi.

Haci abiler esliginde duzenlenecek ve memleketin tek derdinin paralel vs oldugunu sananlarin rererö turudur.
Bunlar sizlerin verdigi oylar, sergilediginiz duyarsizliklar ile memleketin her kosesine sizip darbe tesebbusunde bulundular. Ve o gece orada ölen tüm yurttaşlarimizin kanı sizlerin de ellerindedir. Bilin istedim.

Bir kere konuşacağım bu konuda, sonra konuyu kapatacağım.

Buraya gelip siyasi etkinlik diyen arkadaş(lar) her etkinlik hakkında böyle düşünüyor mu merak ediyorum. Bir etkinliğe gitmeyebilirsin, ancak yok siyasi, yok şöyle, yok böyle demenin, etiketlemenin bir faydası olmadığını gördük bu forumda. Şimdi bu bir siyasi etkinlik diyen zihniyet milleti bölmüyor değil mi ? Sadece Atatürk, Cumhuriyet, Komünist, Kapitalist, İslamcı olmak ve bu şekilde insanları etiketlemek, ötekileştirmek mi doğru olan ? Başlığa geliyorsun ilk yazdığın şey siyasi etkinlik. Gitme ancak yazma forumda bu konuya, saygı göstermeyi öğren. Sen böyle yazınca vatanı için ( hangi düşünceden olursa olsun ) ölen o insanların hatırasına yaptığın saygısızlığın farkında bile olmuyorsun. Yaptığın şey densizlik, saygısızlık, hadsizlik. Çünkü ben olaya böyle bakarım. Siyasi demek yerine gitmezsin olur biter. Eğer maksat bu milleti bir arada tutabilmek ise farklılıklarımızı ön plana çıkarmak yerine, tonlarca olduğunu bildiğimiz ortak noktalarımızı konuşmaktır. Şu forumda bisiklet ile ilgili bir etkinlikte siyaset yapanlar, eleştirdikleri siyasiler ile aynı kefede oluyorlar.

Bir daha bu şekilde ateistler, Cumhuriyetçiler, Atatürkçüler vb kesimden kim bisikletle ilgili başlık açıp siyaset yapmadan devam ederken birileri gelip konuyu baltalamaya başka mecraya çekmeye çalışırsa ilgili konudan uzaklaştırılacaktır.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri