15 Tatİl Plani

BİLGE

Üye
Tepki
67
:p :D 4.sınıf öğrencisiyim,yarıyıl tatilinde babamla yakın çevremizde günlük bisiklet turları yaparız diye planlıyordum.Yarıyıl tatili bitmek üzere Akdenizden gelen yağmur bulutları Kumlucaya günlük olarak azda olsa yağmur bırakıyor.Geçen hafta pazar günü hava biraz açık gibiydi babamla pedallayalım dedikevden 3km kadar uzaklaşmıştık ki gittikçe şiddetlenen bir rüzgar başladı.Rüzgar şiddetlendikçe rüzgarın savurduğu kumlardan korunmak için gözlerimizi kapat mak zorunda kaldık.Bu halde devam edemeyeceğimize karar verip geri döndük.Ama geri dönerken rüzgarın şiddeti öyle bir arttı ki bisikletten inerek yaya geri dönmek zorunda kaldık.Bu arada karnemi aldığımı 1.dönemde 20 den fazla öykü kitabı okuduğum için takdir ayrıca notlarım nedeniyle ayrı bir takdir aldığımı , karnemde 1 tane 4 olduğunu,daha çok çalışarak bunu 5 yapacağımı belirteyim.
Bütün bisiklet severlere öpücükler....

• Beğen
Tepkiler: bedo
Scudo

mutu88

Daimi Üye
Tepki
181
Seni kutlarım genç arkadaşım
İkinci dönemde de derslerinin başarılı olmasını dilerim
Kitap okumayı ve bisiklete binmeyi asla ihmal etme:)
İYİ TATİLLER...

austa1959

Üye
Tepki
30
@BİLGE
bilge kardeşim seni candan kutlarım.iyi bir tatili haketmişsin doyasıya tadını çıkar.keşke bende senin yaşlarda olsam karnemde seninki gibi olsa.başarılarının devamını diliyorum.

Onur Kula

Forum Bağımlısı
Tepki
819
İsim
Onur Kula
Bisiklet
Specialized
Ne kadar güzel, hem derslerinde çok başarılısın, hem bisiklet gezileri yapıyorsun, hem de bir dönemde 20 tane öykü okuyorsun.
Ben de seni bir kez daha takdir ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Hoşçakal.

candede

Forum Bağımlısı
Tepki
1.050
Güzel insan meraba.Sevgili Bilge Adın gibi bilge bir yapıya sahip olduğunu biliyorum.Sen ne kadar farkındasın bilemiyorum ama nadide bir pılanta olduğunu bilmeni isterim.Senden yana sadece ailen değil,forum ailesi olarak bizlerde şanslı kişileriz.İyiki varsın ve iyiki aramızdasın.Seninle kısa da olsa pedal çevirdiğim için kendimi şanslı sayıyorum.Derslerinden ve pedallarından bir an olsun geri kalma.gezilerini bizlerle paylaşırsan bizleri onurlandırırsın.

Seni burada,Periler diyarı kapodokya da ağırlamaktan inanılmaz keyif alırım.Yolun buralara ne vakit düşerse düşsün buralarda olduğumu unutma.

Anıların tazeliği adına yardımların ve benimle pedal bastığın için sana ayrıca teşekkür ediyorum.
(link)
Bu güzel kesitte sizlerle olduğum ve tanıdığım için kendimi şanslı sayıyorum.
(link)

'''Hayata gülümsemeyi unutma.'''