Scudo Sports

" 15 Şubat " Pazar......B.Ada Ekşııın (:

Reşat, bugün fırtına nedeni ile Bostancı'ya gitsemde sana sağlıklı bir zaman dilimi vermem mümkün değil. Gider iken rüzgara karsı gittim. Yağmur rüzgar ve siddetli rüzgar bu konudaki etkisizliğimin sebebi.

Ama senin için Bostancı'ya gittim. Kud kudu apaçi ve robocop nickli dede ile orada bulusstum. Dragos"a tırmandık.

Vapuru kaçıracak olur isen saat 10:00 da Büyükada'ya hareket eden bir motor var. Bisiklet parasıda alıyorlar. Paranı hazır tut her ihtimale karşı. Zaten olacaktır.

Saat 10:00 da gelme ihtimaline karsı geç kaldığını sakın düsünme ve rahat ol. Son büyük ada turundan hatırladığım kadarı ile Kabataş'tan vapur ile gelen arkadaslardan hatırladığım kadarı ile once geleceksin. Yanılıyor isem biri LEVYE ile düzeltebilir mi? :D

Bence rahat rahat cebinde paran elinde simidin ile ada motorlarına binerek gel. Vapurda bisiklet için ücret almasalarda motorda 6 ytl gibi bir ücret alıyorlar. Yanlış hatırlıyor isem bu sefer KESKİ gerecek beni düzeltmeniz için :D.

En azından adaya giden motorların saati konusunda yardımcı oldum. Oldum mu? Cevap versene be adam :D

Denedim abi. Vallaa billa denedim. Bir tek Kudret dede şahit. :)

Kel şişman hımbıl ve öyle biri işte...:cool:

Scudo
@volkii
volki you tube gir
kudret kurtcebe yaz
arkadaşın evinde amatör klip çekmiştik bir yıl oldu
robocop

@uzaktr

çok minnettar kaldım gerçekten çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: szgn
bu hafta malesef dersler yüzüne gelemiyorum :mad: :mad: :mad: :( :( :(
bir dahaki hafta pazar günüde sınavım oldugu için büyük ihtimal gelemiyecegim :mad: 2 hafta sizlerle pedallamamaya nasıl dayancam :mad:

Merhaba arkadaşlar,

Geçen hafta cumartesi aldım bisikletimi. Çocukluğum lise yıllarıma kadar bisiklet üzerinde geçmişti. Sonrası malum ÖSS :(

4.Leventten Taksime (8-9 km) gidip geliyorum birkaç gündür. Onun haricinde sürmek için çok fırsatım olmadı. Ama kendime güveniyorum. Grup nasıl olacak acaba? Gruba ayak uydurmakta zorlanır mıyım?

Bu arada kaskım, iç lastiğim ve alyan takımımdan başka bir şeyim yok:) Çok lazım değilse eldiven, pompa vs. gereçleri sonra almak istiyorum. (Bisiklet öğrenci bütçemi bayağı zorladı da:))

Sizce bu organizasyon benim gibi bisiklete uzun zaman sonra yeni başlamış biri için ne kadar uygun?

@esin
çünkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne güzel bisikletin üstünde saklanıyordun
ah ah o sezgin yokmu
sezgin beni ortaya çıkardı
işin komik tarafı esin kardeş ben youtube ye giriyorum
bu siteye kapatılmıştır diyor sen nasıl girdin
bana bir yardım et
robocop

@omer_kt3
kaptan mert seni bilgilendirecektir
ömer bisiklet dostum
arka takım kaptanı olarak
bir bilgi vermem gerekirse
gerekli malzemeler
1-iç lastik (hayati) (eğer yoksa lastiğin patlarsa biz yardımcı oluruz)
2-pompa (şimdilik yoksa benim var sana yardımcı olurum)
3-aparat- tekeri janttan çıkarmak için- eğer yoksa evde çay kaşıklarından
(küçük boy) iki adet yanına al ben öyle yapıyorum
4- eldivenler pahalı gerçekten 10 milyona yün eldiven al onlarla idare et
elin üşümez
5- sen hiç merak etme arka takım kaptanı olarak ben seni kollarım sen benim
önümde sürersin bisikleti
6- son olarak ada yolları rampalı olduğu için kendini yormadan en küçük yaprakta (dişlide) çıkarsın
robocop

@omer_kt3

hoş geldin genç dostum bu senin performansla ilgili sorularına cevap verebilmemiz için bazı sen ve bisikletin ile alakalı teknik bilgilere ihtiyaç var ama o kadar da dert etme anladığım kadarıyla bisiklete enfazla 5 veya 6 yıl ara vermişsin yani alt yapın var bundan sonra kendini geliştirmek senin elinde ben neredeyse 20 yıl aradan sonra 1 yıldır biniyorum ve çok rahat hiç zorlanmadan tüm gezi gruplarına katılıyorum yani bu tür grup sürüşleri seni zorlayacağını ben hissetmiyorum umarım demek istediğimi anlamışsındır zaten bu grup seni asla bırakmaz hele arkada karbon apaçi kudu varken hiç bişey olmaz ön kaptan sports man da bu konularda çok hassas yani sonuç olarak haydi sen gel katıl bize görüşmek üzere bisikletinin modeli nedir acaba

@omer_kt3

Selam dostuum,

Yazdıklarını okuduktan sonra şunu söyleyebilirim:) KASK olduktan sonra diğerleri o kadar ONEMLİ diil;) eldiven olmayışı yere düştüğünde elini yaralar,ama hayatı tehlikeden seni koruyan KASK tır.

Seninle tanışmayı,aramıza katılmanı bekliyoruzzz:D.......sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Geri